Çıkacak Haberleri

Çıkacak Haberleri

Emekliler, kritik zirveden çıkacak kararları bekliyor

En düşük emekli aylığının artırılması kapsamında yapılacak çalışma için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, bugün Beştepe'de saat 15.30'da bir araya gelecek.

Elektrikli araçların şarj fiyatlarında yeni tarife

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine bugünden (1 Temmuz) itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yaptı. Yeni elektrik tarifesiyle birlikte 88.5 kWh’lık elektrikli otomobilin aylık şarjı 823 TL’ye çıkacak.

Gülyüz: Nerde olursa olsun takımımızı yalnız bırakmayız

Emlakçılar Derneği Başkanı ve iş insanı Nuri Gülyüz, Cumartesi günü final karşılaşmasına çıkacak olan Elazığspor'a başarılar dileyerek “Elazığ’ımızı bu kadar kenetlenmesinin çok güzel inşallah takımımızı çok güzel yerlerde göreceğiz” dedi.

Bakan’dan uyarı geldi! Bu yaz kavrulacağız

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

LPG'ye zam geliyor

Benzinde yaşanan artış sonrasında sürücülerin ilk tercihi olan LPG'de (Otogaz) fiyat bu gece değişiyor. LPG zam sonrasında 18 TL'ye çıkacak.

Altılı masadan hangi isim çıkacak? 

Seçim tarihinin ilan edilmesinin ardından gözler altılı masaya çevrildi. Merakla beklenen adayın bugün belli olacağı konuşuluyor. Peki aday kim olacak? Hürriyet yazarı Selvi'nin yazısı dikkat çekiyor.

Milletvekili Demirbağ: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

Zülfü Demirbağ, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi. 6’lı Masa’nın hala aday çıkartamadığını vurgulayan Milletvekili Demirbağ; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil, 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.  

ES Elazığspor Kocaeli'de, 23 Elazığ FK evinde oynayacak

TFF 3. Lig 1. ve 2. Grup'ta mücadele eden Elazığ takımları hafta sonu 11. hafta maçlarına çıkacak.

Elazığ takımlarının basketbol programı

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Elazığ takımları, hafta sonu 6. hafta maçlarına çıkacak.

Gakgoş'a üst üste 2 deplasman

ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grupa üst üste 2 deplasman maçına çıkacak.

Elazığ Karakoçan'ın deplasman fobisi

TFF 3. Lig 2. Grup 6. haftasında konuk ettiği Orduspor 1967'yi 3-1 yenerek sezonun ilk 3 puanını alan Elazığ Karakoçan FK, deplasman fobisini yenmek için hafta sonu Turgutluspor karşısına çıkacak.

Gizem, Cezayirli rakibi karşısında

Elazığ Belediyespor'un milli boksörü Gizem Özer, Cezayir'de devam eden Akdeniz Oyunları'nda perşembe günü yarı final maçına çıkacak.

Gizem Özer Cezayir yolcusu

Elazığlı milli boksör Gizem Özer, Cezayir'de düzenlenecek olan 2022 Akdeniz Oyunları'nda ringe çıkacak.

Fırat Üniversitesi grup maçlarına Trabzon'da çıkacak

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grubu şampiyon olarak tamamlayan D. Fırat Üniversitesi GSK'nın grup merkezi ve fikstürü belli oldu.

Elazığspor'da sol bek sıkıntısı

TFF 3. Lig 1. Grubun 29. haftasında Hendekspor'la kritik bir maça çıkacak olan Elazığspor'da sol bek Recep Yurdakul sakatlığı, Hasan Ekici ise kart cezası nedeniyle kadroda olamayacak.

Elazığ takımları evinde sahne alacak

Elazığ'ın profesyonel lig ekipleri HD Elazığ Karakoçan FK ve Elazığspor, haftasonu maçlarına iç sahada çıkacak.

Elazığ Belediyesi Voleybol, Adana yolcusu

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grup'u ikinci olarak tamamlayan Elazığ Belediyesi Voleybol, grup maçlarına Adana'da çıkacak.

Elazığ takımlarının voleyboldaki programları belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligde mücadele eden Elazığ ekiplerinden EBUAŞ Elazığ Voleybol evinde, Aksaray Gençlik ise Bingöl'de parkeye çıkacak.

Elazığspor'da 3 futbolcu ceza sınırında

TFF 3. Lig 1. Grup'un 9. haftasında evinde Kahta 02 Spor'la kritik bir maça çıkacak olan Elazığspor'da bu karşılaşma öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Araç sahibi olmak lüks hale gelebilir

Sıfır otomobillerde yılbaşında çıkacak yeni modeller ikinci elde fiyat artışlarını devam ettirecek. Fiyatlardaki yükseliş araç sahibi olmayı lüks haline getirebilir.

Vali Yırık: Katkı sağlayacak yatırımların değerlendirilmesi gündemimizde

Bölgeye ekonomik katkı sağlayacak ve öne çıkacak yatırımların değerlendirilmesinin gündemlerinde olduğunu belirten Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) dönem başkanı Elazığ Valisi Erkaya Yırık,16 milyon 500 bin TL'lik turizm ve sanayinin geliştirilmesi kapsamında mali destek programının uygulama sürecinin sürdüğünü aktardı.

Bakan Varank, Diyarbakır’da Girişimci Destek Merkezinin temelini attı

Bir dizi ziyaret ve açılış için Diyarbakır'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Diyarbakır Girişimci Destek Merkezinin temel törenine katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Diyarbakır insanının girişimcilik noktasından çok başarılı olduğunun altını çizen Bakan Varank, Ben milletimizin girişimciliğe olan ilgisini gittiğim her yerde görebiliyorum. Diyarbakır insanı da bu manada çok başarılı inşallah buradan da yetişecek ve çıkacak girişimler önemli işlere imza atacaktır dedi.

Elazığspor, 245 gün sonra maça çıkacak

Geçtiğimiz sezon yaşanan deprem felaketinden sonra ligden çekilen Elazığspor, 245 gün sonra bir resmi maça çıkacak.

Altında yeni rekor bekleniyor, 600 TL'yi görebilir

Altının gördüğü rakamları mutlaka geçtiğini anımsatan Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmacı, 'Yani 515'li rakamları gördük, o rakamların üstüne kesinlikle çıkacak. Görüntü gösteriyor ki altın fiyatlarının eski seviyeleri geçeceğini hatta ve hatta 600'lü rakamlar söylenmeye başlandı' dedi.

Toprak: 'Biz futbolu eski şaşalı günlerine döndürmeye çalışacağız'

Her zaman olduğu gibi önlerindeki tüm maçlara kazanmak için çıkacaklarını ve futbolu eski şaşalı günlerine döndürmeye çalışacaklarını belirten Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Yaralarımızı hızlı bir şekilde saracağız. Sadece futbolda değil tüm alanlarda, tüm sosyal faaliyetlerde özümüze döneceğiz dedi.

Elazığ'ın Süper Lig ekibi, İzmit'te başlıyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 1. haftasında Elazığ ekibi ilk maçına İzmit'te çıkacak.

Elazığspor 281 gün sonra kendi sahasında oynayacak

Elazığ Atatürk Stadyumu'nun yıkılmasının ardından geçtiğimiz sezon iç saha maçlarını farklı şehirlerde oynayan Elazığspor, 281 gün sonra Sakaryaspor maçıyla kendi şehrinde maça çıkacak.