Çıktı Haberleri

Çıktı Haberleri

İşte iPhone 16 fiyatları ve tüm özellikleri

iPhone 16 modelleri, Apple'ın düzenlediği etkinlikte resmen görücüye çıktı. iPhone 16 serisinin öne çıkan özelliklerini ve satış fiyatlarını sizler için derledik.

Narin'in ön otopsi raporu ortaya çıktı!

Diyarbakır Bağlar'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra çuval içinde derede bulundu. Otopsi işlemleri sürerken boynunda boğma izi ve ayağında kırık tespit edildi. Narin'in kesin ölüm nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı 23'e yükseldi.

Palu tanıtım kitabı çıktı

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ilçenin tanıtımına katkı sunacak olan 'Palu Tanıtım Kitabı' çıktı.

Elazığ Belediyesi’nden kamuoyuna duyuru

Elazığ Belediyesi’ne yönelik bazı basın yayın organlarında ve bazı sosyal medya platformlarında çıkan gerçeği yansıtmayan, iftira ve karalamaya yönelik haberlerin kamuoyu ile paylaşıldığı görülmüştür. Söz konusu haberlerde, “Elazığ Belediyesi’nin 17 aracı 539 milyon TL’ye kiraladığı ortaya çıktı.” ve “AKP'li belediyeden milyonluk ihaleler! Elazığ Belediyesi’nin ‘Yangından Koruma Malzeme Malzemeleri Alım işi’ ihalesini 1 milyon 974 bin 166 TL’ye gerçekleştirdi.” ifadeleri yer almaktadır.

Naci Görür’ün Sesimi Duymayan Kaldı Mı? Kitabı çıktı

Prof. Dr. Naci Görür’ün hayatını anlatan “Sesimi Duymayan Kaldı Mı?” kitabı okuyucuyla buluştu.

BAŞKAN ALAN’IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park’ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Elazığspor’a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul’da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan’ın Elazığspor’un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul’a hareket etti.

Final maçı biletleri satışta

TFF 3. Lig Play-Off final maçı biletleri satışa çıktı.

Şehidimiz Fethi Sekin anısına sergi açıldı

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından açılan kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünler Şehit Polis Fethi Sekin ansına adlı sergide görücüye çıktı.

Altın fiyatlarında sert yükseliş

Ons altın dünkü 2 bin 317 dolarlık seviyesini bugün 2 bin 363 dolara çıkardı. Yurt içinde gram altın ise dünkü 2 bin 400 liralık seviyeden 2 bin 453 liraya çıktı.

Milletvekili Erol, Siyasi Çizgisini ve Geleneğini Hiç Bozmadı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un 1995 Genel Seçimleri için yaptığı adaylık konuşması ortaya çıktı.

Necati Kanter’in yeni kitabı çıktı

Yazar Necati Kanter'in yeni kitabı 'Kopuk' raflarda yerini aldı. Öykü türünde eserler vermeye devam eden Necati Kanter’in yeni kitabı ‘Kopuk’ yayınlandı.

Bahçeli'den Dilipak'a ağır sözler! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz sözlerine çok sert çıktı! Dilipak'a "ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi" diyen Bahçeli, "Üstümüze gelen olursa tavsiyem boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir. Çünkü yatacağı yer sadece mezardır" dedi.

TOGG'un yeni modeli T10F ismi nasıl ortaya çıktı?

TOGG'un Las Vegas'ta tanıttığı T10F modeli, tasarımı ve Türkiye'de en uzun menzile sahip elektrikli otomobillerden biri olmasıyla öne çıkmasının yanı sıra bir güç kaynağı olarak kullanılması, yapay zeka sistemleri ve sürüş destek asistanları gibi özellikleriyle de dikkati çekiyor. Yeni otomobilin model isminin nasıl oluştuğu belli olurken, CEO Gürkan Karakaş, modelin piyasaya çıkacağı tarihi de açıkladı.

“Anıların Diliyle Babam Nurettin Orhan” Okuyucu İle Buluştu

Elazığlı sanatçılardan Heykeltıraş Nurettin Orhan’ın kızı Oya Orhan’ın Babasının anıları, belgeleri ve fotoğraflarının yer aldığı kitabı çıktı.

Asgari ücret ne kadar olacak? 

Milyonların gözü asgari ücret zammına çevrilirken masada konuşulan oranlar belli olmaya başladı. Asgari ücrete 6 aylık enflasyona göre artış yapılması halinde net rakamlar da ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... 

İHH’nın özgürlük konvoyu yola çıktı

İsrail’in tüm dünyanın gözlerinin içine baka baka 2,5 milyona yakın insanın yaşadığı Gazze’deki sivilleri;  kadın, çocuk ve yaşlı demeden katletmeye devam ediyor.

Yazar Demir’in Mezarlıktaki Müjde adlı kitabı çıktı 

Yazar ve Televizyon Programcısı Temirağa Demir’in yeni kitabı “Mezarlıktaki Müjde” adlı kitabı çıktı. 

İşte Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası

Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası ortaya çıktı. Ekonomide yol haritası olacak 12'nci Kalkınma Programı, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek örgütlerimizin, iş dünyamızın katkılarıyla, ortak akılla hazırladığımız 12’nci Kalkınma Planımızı bugün Meclisimizin takdirine sunuyoruz.' dedi.

Gazi Caddesi’nde bıçaklı kavga çıktı

Elazığ’da asayiş olaylarında artış yaşanıyor. İnsan ve araç trafiğinin yoğun olduğu Gazi Caddesi’nde gündüz saatlerinde iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 2 kişi yaralanarak şehirdeki hastanelere sevk edildi.

Yedi Dağın Harmanı’nın ikinci cildi çıktı 

Şair İhsan Nazik’in kaleme aldığı ‘Yedi Dağın Harmanı’ şiir kitabının ikinci cildi okurlarıyla buluştu. 

Hani şehir dışına taşınacaktı?

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürlüğünün, geçmişte tüm siyasi ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere şehrin merkezi olan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde ve birçok yetişmiş çam ağacının yok olmasına sebep olan 110 lojman ve idare binasını yapıp tamamlamasının ardından şimdi ise aynı hatayı Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor. Kurum, yine tüm siyasilerin ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere idare binasını Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapmak için ihaleye çıktı.

İşte Elazığ’ın kesin seçim sonuçları

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan kararla birlikte Elazığ’dan 3 AK Parti, 1 CHP ve 1 MHP milletvekili çıktı.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Yeniden Refah Mecliste 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, 14 Mayıs seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını dileyerek, partilerinin seçimden büyük bir zaferle çıktığını belirtti.

Yanılmaz: Sorumluluğumuzun farkındayız, yapacağımız iş çok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, çıktıkları bu yolda sorumluluklarının farkında olduğunu ve yapılacak çok işin olduğunu belirtti.

Elazığlı Kadınlar, Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’a sahip çıktı

Gönüllü Kadınlar Platformu tarafından Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık için “Kadın Dayanışması” programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programda büyük bir coşku yaşanırken Prof. Dr. Yasemin Açık, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Yasemin Hocaya destek çığ gibi büyüyor

Şehirden her kesimini desteğini arkasına alarak çıktığı yolda dur durak demeden yürümeye devam eden Elazığ'ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Seçmen listeleri askıya çıktı 

14 Mayıs seçimleri sürecinde yarın yeni bir aşamaya geçiliyor. Buna göre Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle seçmen listeleri bugün ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarıldı. 

Depremin bıraktığı hasar gün ışığı ile ortaya çıktı

Hatay’ın Defne ve Samandağ ilçesinde 6.4 ve 5.8'lik iki deprem yaşandı. 6 kişinin hayatını kaybettiği depremde enkaz alanları havadan görüntülendi.