Çimento Fabrikası Haberleri

Çimento Fabrikası Haberleri

Işıkver, Çimento Fabrikası ve Maden’deki sorunları meclise taşıdı

TBMM’de söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Çimento Fabrikası ve Maden İlçesinde yaşanan sorunlara değindi.

Işıkver: Çimento fabrikasının şehrin geleceğini ve sağlığını tehdit etmesine seyirci kalmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ Çimento Fabrikası’nın çevre ve insan sağlığına olan etkilerini gündeme taşıdı.

Gürsel Erol Çimento Fabrikası’nı sordu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, Elazığ’ın merkezinde bulunan Çimento Fabrikasıyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne soru önergesi verdi.

Elazığ Altınova Çimento Fabrikası ve Elazığ siyasetçileri

Elazığ ve çevresinin çimento ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 Nisan 1954 tarihinde Elazığ Altınova Çimento Sanayi Ticaret A.Ş kurulmuştur.1959 tarihinde şirket tarafından faaliyete geçmiştir. Şirketin, 12 Haziran 1996 tarihinde OYAK-GAMA gurubu tarafından Özelleştirme Kurulu'ndan satın alınmıştır. Fabrikayı şu an Çimentaş adlı bir firma işletmektedir. Bölgesinde en fazla üretim yapan fabrikalar arasındadır. Fabrika bir yılda yaklaşık 160 bin ton çimento ihracatı gerçekleştirmektedir. Fabrika çimentoyu özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimize göndermektedir. Malatya, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Diyarbakır illerine satış yapmaktadır.

Aksaray Mahallesi Yeni Mesire Alanına Kavuştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla çimento fabrikasının arkasında bulunan atıl durumdaki çamlık alan, belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde yepyeni bir mesire alanına dönüştürüldü.

Elazığ'da gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı

Elazığ'da bir çimento fabrikasında gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

Seza Çimento, beşinci kuruluş yıl dönümünü çalışanlarıyla kutladı

Seza Çimento Fabrikası’nın kuruluşunun 5. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen bir program kapsamında fabrika yöneticileri ve  çalışanları bir araya geldi.

Üç Partiden Ortak Açıklama: Çimento Fabrikası Taşınmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, ortak basın açıklaması yaparak Elazığ şehir merkezinde faaliyetlerini sürdüren Çimento Fabrikasının taşınmasını istedi. 

Orman Bölge Müdürü Çetiner, Seza Çimento’yu Ziyaret Etti

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner ve Elazığ Orman İşletme Müdürü Hidayet Sarı, Seza Çimento Fabrikası’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.  

Seza Çimento’da, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri

Türkiye’nin en çevresi çimento fabrikalarından biri olma misyonu ile üretim yapan Seza Çimento’da, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Seza Çimento Fabrikası Koronavirüse Karşı Tedbirleri En Üst Düzeye Çıkardı

Dünya genelinde ve ülkemizde etkisini gösteren koronavirüse karşı SEZA Çimento Fabrikasında önlemler en üst düzeye çıkarıldı.

Milletvekili Erol, Keban Barajı ve Çimento fabrikasında incelemelerde bulundu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 15 yıl sonra ilk kez savakları açılan Keban Barajı ile Cumhuriyet tarihinin bölgedeki en büyük özel yatırımı olan çimento fabrikasında incelemelerde bulundu.