Çok Yönlü Haberleri

Çok Yönlü Haberleri

Açık, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve İDK Başkanı oldu 

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, federasyonun bağlı olduğu Türk İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) yeni yönetiminde önemli görevler üstlendi. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Prof. Dr. Açık aynı zamanda TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu (İDK) Başkanlığını da yürütecek. Prof. Dr. Açık, “Ülkemizin sürdürülebilir kalkınması, KOBİ’lerimizin rekabetçiliği ve kadınların çok yönlü güçlendirilmesi için çalışacağız” dedi. 

Elazığ Valiliğinden Enes Kara açıklaması

Elazığ Valiliği, hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara olayıyla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.

Elazığ TSO, 6. Bölge için girişimlerde bulundu

21 Ağustos 2020 tarih ve 2846 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan kanunla 01.01.2021 tarihi itibarı ile Ülkemizde uygulanacak olan Teşvik Yasasına bir takım yeni düzenlemeler getirildi. Yeni yasada aralarında Elazığ’ın da bulunduğu 8 ilin OSB’lerdeki yatırımlarının 6. Bölge desteklerinden istifade etme şansı kaldırıldı.

ELİKAD, Kadın Kooperatifi Kuracak

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, kadın kooperatifi kurmayı planladıklarını belirterek, 'Kadınların toplumsal statülerini iyileştirmek ve kadınları çok yönlü güçlendirmek istiyorsak kadın kooperatifleri kurmalıyız' dedi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı

Elazığ'da dün sabah köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden 82 yaşındaki Çiçek Boztaş ile ilgili, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapılarak çok yönlü soruşturma başlatıldığı aktarıldı.