Çözüldü Haberleri

Çözüldü Haberleri

Elazığ'da iki ayrı hırsızlık olayı çözüldü: 6 gözaltı

Elazığ'da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından iki farklı hırsızlık olayı çözüldü, 6 şüpheli yakalandı.

Elazığ'daki Kup çukurunun gizemi çözüldü

Elazığ'ın Ağın ilçesinde oluşumu hakkında çeşitli rivayetler olduğu için gizemini koruyan 40 metre derinliğindeki 500 metre genişliğindeki kup ismi verilen devasa çukurun karstik bir obruk olduğu ortaya çıktı.

Memursen 2. Etap TOKİ’nin Su Problemi Çözüldü

Elazığ Belediyesi, Çaydaçıra Mahallesi Memursen 2. Etap TOKİ konutlarının içme suyu problemini çözüme kavuşturdu.

Elazığ'ın İçme Suyu Problemi Çözüldü

Elazığ'ın 40 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan memba kalitesindeki Hamzabey barajı suyu şehir şebekesine aktarıldı.

Bakan Soylu devreye girdi, depremzedenin 8 yıllık sağlık sorunu çözüldü

Elazığ'da 8 yıldır sağlık sorunları yaşayan depremzede Yalçın Karataş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Adana'da tedavi ettirildi.

Suudi Arabistan'la olan gümrük sorunu çözüldü

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, Suudi Arabistan gümrük makamlarının bir süredir keyfi olarak sürdürdüğü ve ihracatçıları zor durumda bırakan gümrük ambargosunun kalktığını söyledi.

Harput'ta otopark sorunu çözüldü

Elazığ'ın tarihi mahallesi Harput'ta turizm sezonun açılmasıyla birlikte yetersiz kalan otopark sorunu belediyenin yaptığı çalışma ile çözüldü.

Saç ekimi hakkında merak edilenler

Günümüzün gözde uygulamalarından birisinin saç ekimi olduğunu belirten uzmanlar, özellikle erkeklerin tercihi olan saç ekimi ile dökülen saçların yerine kişinin kendi saçları konularak kellik probleminin çözüldüğü kaydediyorlar.