Cumhurbaşkanlığı Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Haberleri

16 ile yeni vali atandı 

16 ilde vali değişikliğini içeren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe girdi. Bu kararla 12 ilin valisi de "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.

Vali Hatipoğlu göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Elazığ Valisi olarak atanan Numan Hatipoğlu göreve başladı. 

Milyonlarca emeklinin gözü Erdoğan'da olacak, zam açıklanacak

Kabine, salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Zamdan yararlanamayan 1,8 milyon emekliyle ilgili çalışma Erdoğan'a sunulacak.

Kabine bugün toplanacak

Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Türkiye'nin iç ve dış siyasi meselelerine konuların ele alınacağı toplantıdaki ana gündem maddesi 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamları olacak.

İletişim Başkanlığına 5 sözleşmeli personel alınacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, mütercim tercüman ve iletişim personeli pozisyonlarında istihdam edilmek üzere 5 sözleşmeli personel alacak.

Araç muayene hizmetleri için karar! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, araç muayene hizmetlerini özelleştirme kapsam ve programına aldı. Cumhurbaşkanlığı'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamındaki araç muayene hizmetinin; özelleştirme kapsam ve programına alınmasına, karar verildi.

Öğretmelerin gözü kulağı burada! 

Son olarak 6 Mayıs'ta toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi gündemdeki gelişmeleri değerlendirme üzere bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir kez daha bir araya gelecek. Toplantıda ekonominin seyri, kamuda tasarruf önlemleri masaya yatırılacak, TBMM tatile girmeden önce yasalaşması öngörülen yasal düzenlemeler ele alınacak.

Öğretmen atamasında söz Hazine'de! 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 4 hafta sonra toplandı ve alınan kararlar açıklandı. Terörle mücadele konusunda kararlılıkla adımlar atılacağı belirtilirken ABD'den gelmesi beklenen F-16'lar için de 'kararın memnuniyet verici' olduğu belirtildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye ek zam açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası merakla beklenen emekli maaşlarına ek zam konusuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Kabine yarın toplanacak 

Yeni yılın ilk Kabine toplantısı yarın yapılacak. Emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve terörle mücadele toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak. 

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Kabine Toplantısı'nda öncelikli gündem ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki yılın son Kabine Toplantısı'nda yeni asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak artış ve terörle mücadele operasyonları başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler görüşülecek.

Kabine toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe'de yeniden bir araya gelecek. Toplantıda Gazze'ye insani yardımların ulaştırılması ve atılması gereken adımlar görüşülecek.

Gözler kabine toplantısında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macaristan'daki temaslarının ardından bugün Kabine toplantısına başkanlık etmesi bekleniyor. Toplantıda enflasyonla mücadele, memur ve emekli maaş artışları ile ilgili toplu görüşme sürecinin yanı sıra dış gelişmeler de ele alınacak. 

Kabine toplanıyor! Memur ve emekli zamları belli oluyor 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesi memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapacak.

Yeni Kabine ilk kez toplandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Kabine'si bugün ilk kez toplandı. Toplantıda gündem ağırlıklı olarak ekonomi olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bundan sonrasıyla ilgili yeni yol haritasını Kabine üyelerine sunacak. Asgari ücrete yapılacak zam, emekli maaşlarına iyileştirme ve memura en düşük 22 bin TL maaş da masada olacak. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur kesin sonuçları açıklandı 

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur kesin sonuçlarının mükerrer sayıda yayımlanmak üzere Resmi Gazete'ye gönderildiğini açıkladı. Buna göre; Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,18, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 47,82 oranında oy aldı. 

Elazığlı iş adamı, Erdoğan için 20 adak kurbanı kesti 

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşların güvenini tazeleyerek yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için Elazığlı iş adamı Hakan Fırdolaş, 20 koyunu keserek sevinç kutlaması yaptı.   

Başkan Şerifoğulları: Kazanan 85 Milyon Türkiye Olmuştur

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sandık başına giderek milli iradesini sandığa yansıtan vatandaşlara teşekkür ederek, “Kazanan 85 milyon Türkiye olmuştur.” dedi.

Başkan Alan: Türkiye’nin 2. yüzyılını inşa etme zamanı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İşte deprem bölgesinde ikinci tur sonuçları! 

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki 11 ilde, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 8 ilde oylarını artırdı.

İşte Elazığ’da İlçe İlçe Tüm Sonuçlar 

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Elazığ’da ilçelerde bütün sandıklar açıldı. İşte ilçe ilçe tüm sonuçlar. 

Recep Tayyip Erdoğan’a Destek En Çok Hangi İlden Gitti! Elazığ Kaçıncı Sırada?

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri tamamlandı. Yüksek Seçim Kurulunun açıkladığı kesin olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hangi ilin daha çok destek verdiği ise merak konusu oldu. İşte il il yüzdelik oranlar…

Millet İttifakı ortaklarından açıklama 

Millet İttifakı’nın ortağı olan siyasi partilerin il temsilcileri ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde adayları Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler. 

AK Parti Milletvekilleri 2. tur seçimleri için sahada 

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı esnaf ve vatandaşlarla buluşarak destek istedi. 

Işıkver: Milletimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine güçlü destek verdi

28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, mazbatasını aldıktan sonra seçimlere dair basın açıklaması yayımladı.

Elazığ’da hangi partiye yurt dışından kaç oy geldi? 

14 Mayıs tarihinde yapılan 28. dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yurtdışından Elazığ’a gelen oylar belli oldu. 

Başkan Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi'ni ziyaret etti 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ile birlikte Doğukent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Milletvekili Keleş: 28 Mayıs’ta Türkiye kazanacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 28 Mayıs pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri kapsamındaki çalışmalarını sürdürüyor. 

Zülfü Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına devam ediyor.