Damat Haberleri

Damat Haberleri

Elazığ'da öldürülen anne ve kızı son yolculuklarına uğurlandı

Elazığ'da dün akşam cinnet getiren damat tarafından öldürülen anne ve kızı, yan yana tabutlarda son yolculuklarına uğurlandı.

Cinnet geçiren damat kurşun yağdırdı: 2 ölü, 1 yaralı

Elazığ'da kayınvalidesinin evine giden damat kurşun yağdırdı. Kayınvalide ve baldızın öldüğü olayda 1 çocuk ise ağır yaralandı.

Damadın 'evet' dediği sırada arkadaşları 'Son pişmanlık neye yarar' şarkısını açtı

Elazığ'da bir nikah töreninde damat 'evet' dediği sırada arkadaşları Müslüm Gürses'in seslendirdiği Son pişmanlık neye yarar şarkısını açması ortaya ilginç görüntüler oluşturdu.

Belediye'den Nikah Törenlerine Yeni Düzenleme

COVİD-19 salgınının yayılımını önlemek amacıyla 14 Eylül Pazartesi gününden itibaren Elazığ Belediyesi Kültür Park Evlendirme dairesinde yapılacak resmi nikah merasimlerine, gelin ve damat dahil en fazla 10 kişinin katılabileceği yönünde sınırlama getirildi.

Torul’da kepçe gelin arabası oldu

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde dünya evine giren iş makinesi operatörü damat, gelini evden kepçeyle alarak şehir turu attı.

Kuaföre giden gelin trafik kazasında hayatını kaybetti

Ağrı'nın Tutak ilçesinde, gelin arabasının kaza yapması sonucu gelin hayatını kaybederken, damat ve gelinin kuzeni ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Tokat’ta dehşet saçan damat tutuklandı

Tokat'ta kayınbabasını tabanca ile vurarak öldüren, kaynanasını da ağır yaralayan damat, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.