Davet Haberleri

Davet Haberleri

Başkan Özkan: 21 Eylül’de Koruk Köyü’nde buluşalım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, 21 Eylül Cumartesi günü Elazığ’ın Koruk Köyü’nde düzenlenecek toplantıya tüm Elazığlıları davet etti. Toplantıda, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.

4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı yapılacak

Elazığ Süt Üreticileri Birliği ve Elazığ Belediyesi İşbirliğinde ortaklaşa düzenlenecek 4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elazığ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Halef Ortaç, fuarın Elâzığ ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirterek fuara tüm Elâzığ halkını ve sektör temsilcilerini davet etti.

Başkan Alan: BYD’yi Elazığ’a yatırıma davet ediyorum

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Çinli otomobil firması BYD firmasını, üreteceği otomobillerin bazı parçalarını üretmek için 6. bölge teşvik imkânlarından faydalanması için Elazığ’a davet etti.

Malatya’da 2. Bölgesel Büyük Gazze Mitingi düzenlenecek

El-Aksa Platformu, Malatya’da düzenlenecek olan 2. Bölgesel Büyük Gazze Mitingi için çağrıda bulunarak Elazığlıları Gazze Mitingine davet etti.

AK Parti milletvekillerinden ortak açıklama: Derdimiz de, sevdamız da Elazığ!

Elazığ Maden ilçesi hakkında yaşanan gelişmeler üzerine MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in çağrısına, AK Parti milletvekillerinden destek geldi. MHP Milletvekili Semih Işıkver'in, ilçede yaşanan sorunları görüşmek üzere tüm siyasi partileri bir araya gelmeye davet etmesinin ardından AK Parti milletvekilleri ortak bir açıklama yaptı.

Kudüs konulu konferans ve bilgi-kültür yarışması ödül töreni

Davet ve Kardeşlik Vakfı tarafından Prof. Dr. Mehmet Akbaş’ın konuşmacı olduğu “Kudüs” konulu konferans ve bilgi-kültür yarışması ödül töreni düzenlendi

Gürsel Erol’dan önemli çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem Elazığ’da ve İstanbul ile çevresindeki illerde yaşayan Elazığlıları Cumartesi günü oynanacak maçta takımının yanında yer alamaya davet etti.

Bahçeci: Gün birlik olma günüdür

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erhan Bahçeci, hafta sonu oynanacak olan Çimentaş Elazığspor - 52 Orduspor maçı öncesi yaptığı basın açıklamasında İstanbul'da bulunan tüm hemşehrilerimize ve Elazığ'a gönül vermiş vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak maça davet etti.

Erol: Yanlış politikalar felakete davetiye çıkarıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Çevre Komisyonu Sözcüsü Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı konuşmada Elazığ’ı bekleyen heyelan tehlikesi ile ilgili Meclis kürsüsünde uyarılarda bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Gazze’deki anneler için toplanacak

AK Parti, Gazze’de yaşam hakları elinden alınan anneler için toplanacak. AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecekleri programa herkesi davet etti.

Şimşek’ten iftar programına davet 

Elazığ Bölge Camii Derneği, Bölge Camisi’nin önü Namık Çiftçi cadde ve sokaklarında toplu iftar yemeği düzenleyecek. 

BAŞKAN KAYA’DAN AÇILIŞA DAVET

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, makine parkına kazandırılan 22 yeni aracın açılış programına belde sakinlerini davet etti.

Alan: Şehidimizin anma törenine davet edilmeyişimiz hatadan öte bir duyarsızlıktır

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yedi yıl önce İzmir adliyesine yönelik hain terör saldırısını kahramanlığı ve cesareti ile önleyip şehit olan polis memuru hemşerimiz Fethi Sekin’i anma programına Oda Başkanlarının davet edilmemesine tepki gösterdi.

Kurnaz: Esnaf odalarının davet edilmemesi üzüntüyle karşılandı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz Şehidimiz Fethi Sekin’in anma törenine davet edilmemelerine tepki gösterdi. 

Başkan Ertan’dan CHP’ye tepki 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Ertan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. Ertan, "Özgür Özel siz bizim aklımızla mı alay ediyorsunuz? Sen gerçekten bilgi almak istiyorsan Milli Savunma Bakanlığını ararsın, gidersin, ziyaret edersin, bilgini alırsın ya da davet edersin, gelir seni bilgilendirir. Yani şu andaki meclis yapısı devletin güvenliğinin konuşulmasına müsait değil ki." dedi. 

Başkan Şerifoğulları’ndan Elazığ halkına çağrı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesine bağlı tüm tesislerde İsrail malı ürünlerin satışının durdurulduğunu açıkladı. Başkan Şerifoğulları ayrıca tüm vatandaşları İsrail ürünlerini boykot etmeye davet etti.

Demirdağ: Hazar Şiir Akşamları’na davetlisiniz

Bu sene 26.’sı gerçekleştirilecek olan hazar şiir akşamları 6-7-8 Ekim tarihleri arasında ünlü şair yazar “Sezai Karakoç” anısına “İnsan Sevgisi” teması ile gerçekleştirilecek. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ahmet Demirdağ, programa tüm Elazığlıları davet etti. 

Başkan Tarhan: Salçalı Köfte Festivalimiz başlıyor 

Elazığ'da geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5.'incisi düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Köfte Festivali 29 Eylül Cuma günü başlıyor. Hazırlıkların tamamlandığını aktaran lokantacılar ve tatlıcılar odası başkanı Zülfü Tarhan, festivale tüm vatandaşları davet etti. 

Elazığ Kamp Kulübü’nden anlamlı etkinlik 

Elazığ Kamp Kulübü çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe dikkat çekiyor. Kamp Kulübü üyeleri, doğunun incisi olan Hazar Gölü’nde Pazar günü kıyı temizliği yapacak. Turizmi canlı tutan noktaların temiz tutulması gerektiğini söyleyen Elazığ Kamp Kulübü Başkanı Kamuran Aşar, Elazığlıları çevre temizliğine davet etti. 

Prof. Dr. Yasemin Açık: Gençlerin istihdamı için gayret edeceğim

Seçim çalışmalarını sürdüren Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bu kez Elazığlı gençlerle bir araya geldi. Gençlerin büyük bir coşkuyla karşıladığı Prof. Dr. Yasemin Açık, “Elazığ’da gençlerin istihdam edilmesi için yeni yatırımların, yeni fabrikaların, yeni istihdam alanlarının açılması için özel olarak gayret edeceğim. İş insanı arkadaşlarımı yatırım yapmaları için Elazığ’a davet edeceğim” dedi.

Demir ailesinin mutlu günü

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir’in çocukları Ahmet Karahan ve Devlet Bilgehan Demir’in sünnet törenine çok sayıda davetli katıldı. 

Milletvekili Adayı Işıkver’den Elazığspor taraftarına 18 bin 500 bilet desteği

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor’un 07 Mayıs 2023 Pazar günü Elazığ’da karşılaşacağı Karaköprü Belediye SK karşılaşması için Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver 18 bin 500 bilet alarak tüm taraftarları Bordo-Beyazlı takımımızı desteklemeye davet etti…

Sivas Büyük Birlik Partisi’nden sürpriz aday adayı

 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Aday adaylıklarında başvuru süreleri tamamlanırken, birbirinden farklı ve dikkat çekici isimlerde aday adaylığı listelerinde yerini aldı. Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de, Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı Sivaslı Uğur Karaca oldu. Yıllarca Uşak ve Ankara’da Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Vali Toraman kan bağışında bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, kan bağışında bulunarak vatandaşları düzenli olarak kan bağışı yapmaya davet etti. 

Muhtarlar, Güneykent Mahallesi’ndeki sorunları dinledi

Güneykent Mahalle sakinleri sorun ve talepleri için muhtarları mahallelerine davet etti. Davete belediye meclis üyeleri ve aday muhtarlarla icabet eden muhtarlar sorun ve talepleri dinledi. 

AGD’den Mekke’nin Fethi programına davet 

Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl farklı noktalarda tertiplediği, Mekke'nin Fethi programını bu yıl da büyük bir coşkuyla salonlarda kutlanacak. Program öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, Elazığlıları programa beklediklerini söyledi. 

Başkan Ateş: Hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacağı kongreye tüm Elazığlıları davet etti. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı’nın 2’inci Olağan Kongresi Pazar günü Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Elazığ GSB hentbolcusuna milli davet

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü hentbolcusu Muhammed Çimen, U16 Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.