Değişti Haberleri

Değişti Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü değişti

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. İl Müdürlüğü görevine Fatih Önalan atandı.

Akaryakıta indirim geldi tabela değişti!

Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ederken tabela bir kez daha değişti. Benzine indirim geldi, motorinde herhangi bir değişiklik yok.

Elazığ'da belediye otobüslerinin güzergahı değişti

Elazığ Belediyesi, şehirde hizmet vermekte olan bazı otobüslerin güzergahının değiştiğini duyurdu.

Erol, TBMM’DE Elazığspor’un şampiyonluğunu konuştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM’nde Elazığspor’un Şampiyonluğuyla ilgili yaptığı konuşmada, şehrin marka değeri olan Elazığspor’un şampiyonluğunun şehirdeki algıyı değiştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Elazığ’da somun ekmeğin fiyatı yine değişti!

Geçtiğimiz günlerde ekmeğe gelen zamma Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman karşı çıkmıştı ve zam geri çekilmişti. Bugün ise Elazığ’da Fırıncılar Odası tarafından 200 gram somun ekmeğin fiyatı 8 liradan 10 liraya çıkartıldığını açıkladı.

Öğretmenler önceki görev yerine dönebilecekler

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yer değiştiren öğretmenlere, önceki görev yerlerine süre şartı aranmaksızın geri dönüş hakkı verileceğini açıkladı

Akaryakıt fiyatları yeniden değişiyor! 

Küresel petrol piyasasında fiyatlarda dalgalanma devam ediyor. Brent petroldeki fiyatlama ve dövizdeki hareketlilik akaryakıt fiyatlarında tabelaları yeniden değiştirecek. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorine zam geliyor. Fiyatlar bu gece yarısından itibaren yeniden güncellenecek

Doğalgaz fiyatları değişti mi? BOTAŞ açıkladı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Fırat Üniversitesi'nde bir fakültenin adı değiştirildi 

Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin adı Resmi Gazete’de yayımlanan kararla değiştirildi. 

Bankalar emekli promosyonu için düğmeye bastı! 

SSK ve Bağkur emeklilerinin ek zam talepleri gündemdeyken bankaların promosyon yarışı da başladı. Ocak ayındaki zamdan sonra promosyon tutarlarının 20 bin TL'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Peki emekliler hangi durumlarda maaş hesabını başka bankaya taşıyabilir? Taahhüt süresi bitmeden banka değiştirmek mümkün mü?

Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi

Elazığ ve Türkiye için dünya turizmi açısından da önemli bir kazanım olan Saklıkapı Kanyonu’nun kaderini değiştirecek adım atıldı. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Saklıkapı Kanyonu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne devredilecek. Gerçekleşecek devir işlemi ile Saklıkapı Kanyonu tabiat parkı statüsüne kavuşacak.

ELAZIĞ’IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Elazığ’ın son yıllarda hızla gelişen beldesi Yurtbaşı, Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Göreve geldiği günden bugüne belde sakinlerinin rahat bir yaşam sürmesi adına çalışmalar gerçekleştiren Başkan Yasin Yılmaz, bu yönüyle her kesimin takdirini kazanıyor. Beldenin görünümünü değiştiren çalışmalara imza atan ve modern bir görünüm kazanmasını sağlayan Başkan Yılmaz’a Yurtbaşı Belde sakinleri büyük teveccüh gösteriyor.

Başkan Şerifoğulları sosyal belediyecilikle fark oluşturuyor

Elazığ Belediyesi, şehrin çehresini değiştiren fiziki çalışmaların yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.

Şehrin doğusuna prestijli yaşam alanları kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, “Nefes Alan Daha Yeşil Bir Şehir” hedefiyle şehrin doğu mahallelerine örnek yaşam alanları kazandırdı. Yeni yaşam alanlarının tamamlanmasıyla Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba mahallelerinin çehresinin değiştiğini ve bölgenin gelecek vizyonuna değer kattığını ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ’da bazı ilçe kaymakamları ve vali yardımcıları değişti 

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Elazığ’da 2 Vali Yardımcısı değişirken 6 Kaymakamın da ataması yapıldı

Elazığ İl Özel İdaresine taze kan!

Elazığ İl Özel İdaresinde 12 birim müdürlüğünün 8'ine yeni müdür ataması yapılırken bir müdürün de yeri değişti.

Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun Mardin Valiliğine atandı 

Son yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Elazığlı hemşehrilerimiz Tuncay Akkoyun’un görev yeri değişti. 

Çok sayıda ilin valisi değişti 

Valiler kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan karara göre Elazığ Valiliğinde bir değişiklik yaşanmadı. 

Elazığ Emniyet Müdürü değişti 

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameye göre Elazığ Emniyet Müdürlüğüne polis başmüfettişliği görevini yürüten Adnan Karayel atandı. 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı değişti 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit’in yerine Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin atandı.

Elazığ Stadyumunun ismi düzeltildi 

Elazığ’da yapılan yeni stadyumun “Elazığ Stadyumu” olarak asılan tabelası değiştirilerek “Elazığ Atatürk Stadyumu” yapıldı. 

Başkan Yılmaz: Yol medeniyettir düsturuyla hareket ediyoruz 

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, ‘Yol Medeniyettir’ düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, göreve geldikleri günden bugüne beldenin görünümünü değiştiren hizmetlere imza attıklarını kaydetti. 

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: Hedefimiz Üreten Şehir Elazığ

“Bir çok konu ve sektörde olduğu gibi Elazığ bir zamanlar sanayi ve ticaret şehri denecek kadar büyük bir potansiyele sahipti. Geçmiş yıllara baktığımızda bu şehirde kamu, özel ve kamu-özel ortaklıklarıyla kurulan 50’ye yakın fabrikalarda insanlar istihdam edilmişti. Bu fabrikaların neredeyse tümü kapandı veya bir şekilde şehir değiştirdi. Gelişen teknoloji ve bulunduğu konum itibariyle bu şehir üretimde atılımlar yaparak yeniden ticaret ve sanayide önemli bir konuma gelebilir.”

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Eğitimciler isterse şehirde ülkede değişir

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren ve bu kapsamda Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, mahalle ve köy toplantıları, iş dünyasının çatı örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Türk Eğitim-Sen Üyeleriyle bir araya geldi.  Sendika Üyeleriyle istişare eden Işıkver “Eğitimciler isterse bir şehri, bir ülkeyi değiştirecek güce sahiptir. Çünkü Sizler toplum içerisinde hep kanaat önderi ve tüm halkın saygı duyduğu bir kutsal mesleğin icracılarısınız. Elazığ için 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemin başlaması için sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır ” dedi. 

Milletvekili Erol: Elazığ’ın turizm mekanları haritası oluşturulacak

Seçim bildirgesinde ‘turizm’ alanında kentin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yapacakları çalışmalarla hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Elazığ’ın milletvekili sayısı değişti mi?

Kocaeli ve Sakarya’yı Meclis’te temsil eden milletvekili sayısı birer artarken, Bayburt ve Tunceli'nin vekil sayısı birer düştü. Deprem bölgesinde ise değişiklik olmadı.

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü değişti

Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü görevine Aydın Polat atandı. 

Milletvekili Erol, İktidara geldiğimizde projeleri değiştireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, iktidara geldiklerinde Elazığ'da deprem nedeniyle inşa edilecek köy evlerinin projelerini değiştirerek Manavgat'taki evler gibi 2 katlı evlerin yapılacağını söyledi. Erol ayrıca yapımı tamamlanan evlerde de bazı düzenlemeler yapacaklarını açıkladı.

Whatsapp ara yüzü değişiyor! 

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, süreli mesajlar bölümünün ara yüzünü değiştirmek için harekete geçti. Yeni ara yüzde WhatsApp kişilerinde Süreli Mesajlar özelliğini aktif etmek için yeni bir alan yer alacak. Bu alan sayesinde birden fazla kişiyi kolayca Süreli Mesajlar için aktif etmek mümkün hale gelecek. 

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç 'Kamu Denetçiliği Kurumu Türkiye'nin en yeni ve en genç kurumlarından bir tanesidir'

Kamu Denetçiliği Kurumu'nun Türkiye'nin en yeni ve en genç kurumlarından bir tanesi olduğunu belirten Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, '2010 yılında yapılan anayasa değişikliği ile hayatımızda birçok şey değişti. Özellikle hak ve özgürlükler alanında çok önemli ve ciddi adımlar atıldı' dedi.