Dehşet Haberleri

Dehşet Haberleri

Hastanede dehşet saçan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahla dehşet saçan ve 3 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı.

Hastanede dehşet saçan şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahla dehşet saçan ve 3 kişiyi yaralayan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Doktor sevgilisinin evinde dehşeti yaşayan genç kadın 2 saat boyunca darp edildi, 5 yerinden bıçaklandı

Elazığ'da doktor sevgilisi tarafından 2 saat boyunca öldürülesiye darp edilen ve 5 yerinden bıçaklanan genç kadın, ölümden döndü. Sırtına aldığı bıçak darbesi ile akciğeri sönen ve makine bağlı şekilde nefes alan kadın hastanede tedavi altına alındı. Kadınlara cesaret vermek için konuştuğunu belirten talihsiz kadın, Beni darp ede ede yorulmuştu. Bir fırsatını bulup kaçtım, komşuya sığındım dedi. Olayın ardından yakalanıp mahkemeye sevk edilen cani doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üzerinden 2 yıl geçen Elazığ depremine ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin üzerinden 2 yıl geçerken, dehşet anlarına ilişkin yeni görüntülere İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibi ulaştı. Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde kaydedilen görüntülerde vatandaşların hastanenin acil bölümünden koşarak çıkmaya çalıştığı görülürken, ambulansların ve kameraların uzun süre sallanması depremin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ayı saldırısı sonucu hastanelik olan şahıs, dehşet anlarını anlattı: 'O korkuyla 5 kilometre yol yürümüşüm'

Tunceli'de ayı saldırısı sonucu yaralanan ve askeri helikopterle Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Mustafa Keser, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Keser, ayının kendisine iki kere saldırdığını vücudunun neredeyse her yerinin parçaladığını belirterek, olayın ardından o korkuyla 5 kilometre yol yürüdüğünü ardından eşini arayarak yardım istediğini kaydetti.

Teröristlerin saldırısının üzerinden 5 yıl geçti, acısı hala geçmedi

Elazığ'da terör örgütü PKK mensupları tarafından 5 yıl önce düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Saldırının dehşeti hafızalardan silinmezken, olayın gerçekleştiği ve eskiden İl Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu yer şimdi Millet Bahçesi olarak misafirlerini ağırlıyor.

Adana'da dehşet

Adana’da bir kadın ayrıldığı ancak birlikte yaşadığı eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Koronavirüse yakalanan hastaların ciğerlerindeki dehşet veren görüntü

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde Enfeksiyon Uzmanı olarak görev yapan Dr. Alper Eker, korona virüs hastalığına yakalanan kişilerin ciğerlerinde oluşan dehşet veren tahribi bilgisayarlı tomografi görüntüleriyle göstererek, vurdumduymaz vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulundu.

Adana'da alkollü sürücü dehşet saçtı

Adana'da alkollü sürücü önce 2 yayaya, ardından da park halindeki 3 araca çarptı. Yaralı vatandaşlar hastaneye kaldırılırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Antalya’da öfkeli koca dehşeti: Karısını bıçaklayarak öldürdü

Antalya'nın Serik ilçesinde, öfkeli koca tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Polis, kaçan şüpheli kocanın peşine düşerken, çiftin bir süredir arasının açık olduğu ve olaydan bir gün öncesi kızlarının düğününde bir araya geldiği öğrenildi.

Hastanede dehşet anları

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir sopalarla hastane çalışanlarının darp edilmesi ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Cinnet getiren amca av tüfeğiyle dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'da bir kişi, aralarında arsa yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen yeğenini ve o esnada olay yerinde bulunan bir komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, silah sesini duyup çıkan yengesi ve yeğeninin eşini de yaraladı. Olay esnasında saçmaların isabet ettiği bir genç kız da yaralandı.

Sakarya’da komşu dehşeti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 74 yaşındaki şüpheli, komşusu olan iki kardeşi silahla vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan ağabey hayatını kaybederken, kardeşinin ise durumu ağır.

Tokat’ta dehşet saçan damat tutuklandı

Tokat'ta kayınbabasını tabanca ile vurarak öldüren, kaynanasını da ağır yaralayan damat, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ’da üvey kardeş dehşeti

Elazığ’da bir şahı üvey kardeşini silahla vurarak öldürdü.

Kütahya’da pompalı dehşet

Kütahya'da bir şahıs, boşandığı eşini pompalı tüfekle vurarak yaraladıktan sonra, eski eşinin sevgilisi olduğunu ileri sürdüğü kişiyi tüfekle vurarak öldürdü.

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor

İstanbul'da otobüs durağına dalan halk otobüsünün dehşeti yaşatması, Avcılar'da bir servis minibüsünün öğrenciyi ezmesi ticari araç sürücülerinin belgelerini ve psikoteknik raporlarını bir kez daha gündeme getirdi. İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 1 Aralıktan itibaren ticari araç sürücülerinin psikoteknik teste girip rapor alması mecburi hale getirildi. 1 Aralık itibariyle psikoteknik test raporu olmayan araç sahiplerine 885 lira, sürücülere ise 283 lira cezai işlem uygulayacak.

Denizli’de takla atan otomobil dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da dehşet olay: 1 ölü, 1 yaralı

Elazığ'ın Sivrice ilçesine bağlı Kamışlı köyü eski muhtarı Mehmet Kaptan, köyün yeni muhtarı Ali Çetin ve amcası Ahmet Çatin'e silahla ateş etti. Olayda Ali Çetin ağır yaralanırken, Mehmet Çetin hayatını kaybetti. 

Antalya’da koca dehşeti

Antalya'da boşanmak isteyen ve yaklaşık 5 aydır ayrı yaşadığı karısını eve çağıran adam, eşinin karnına av tüfeğiyle ateş etti. Ağır yaralanan kadın ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri olay yerinde bekleyen kocayı gözaltına aldı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İzmir’de cinnet getiren bir kişi dehşet saçtı: 2 ölü 1 ağır yaralı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde cinnet getiren bir kişi beraber yaşadığı kadını ve kadının 2 yaşındaki oğlunu pompalı tüfekle vurduktan sonra kendi canına kıymaya kalktı. Kadın ve 2 yaşındaki oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, cinnet geçiren kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.