Dekan Haberleri

Dekan Haberleri

Hemşehrimiz Yağbasan’a yeni görev

Uzun yıllar Fırat Üniversitesi'nde görev yapan ve İletişim Fakültesi'nin kurucu ekibinde yer alan Prof. Dr. Mustafa Yağbasan, Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne dekan olarak atandı.

Hemşerimiz Tuntaş’a önemli görev

Hemşerimiz Prof. Dr. Remzi Tuntaş,  Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığına atandı.

Dost Meclisi’nin konuğu Prof. Dr. Özdemir oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının konuğu Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir oldu.

F.Ü Tıp Fakültesi Dekanlığı’nda Görev Değişimi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’nı vekâleten yürüten Prof. Dr. Mehmet Yalnız, görevi Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze’ye devretti. 

Tüberkülozun erken teşhisinde önemli buluş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Verem Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz Çoban, tüberküloz hastalığının erken tanısında önemli bir buluşa imza attı

TEKNOFEST’te Derece Alan Öğrencilere Teşekkür Plaketi

Gaziantep'te düzenlenen TEKNOFEST’te İnsanlık Yararına Teknoloji alanında Afet Yönetimi kategorisinde geliştirdikleri Arama Kurtarma Robotu ile Türkiye birinciliği elde eden öğrencilere, Teknoloji Fakültesi Dekanlığı tarafından teşekkür plaketi verildi.

F.Ü'de 3 Dekanlığa yeni atama yapıldı

Fırat Üniversitesinde görev süreleri sona eren dekanların yerine yeni atama yapıldı.