Delege Haberleri

Delege Haberleri

Kaplan: Bize haksızlık yapıldı

Eski Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan eski parti üyeleri ile bir araya geldi. 2021 yılında düzenlenen il kongresini hatırlatan Zeki Kaplan kendisine ve delegelere haksızlık yapıldığını iddia etti.

ES Elazığspor'da Serkan Çayır güven tazeledi

ES Elazığspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda 102 delegenin oyunu alan mevcut başkan Serkan Çayır güven tazeledi ve bir kez daha başkanlığa seçildi.

CHP'de delege seçimi yapılacak

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanlığı Kongresi Ocak ayında yapılacak. Parti genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda il başkanlığı için oy kullanacak delegeler, parti üyeleri tarafından seçilecek.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü adaylık kriterlerini açıkladı

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, 2 Haziran Pazar günü yapacağı seçimli olağan genel kurul öncesinde kulüp tüzüğü gereği başkan adaylığı için yerine getirilmesi gereken kriterleri açıkladı. Açıklamaya göre kulüp başkanlığına aday olacak kişinin tüzük gereği en az 5 yıllık kulüp delegesi olması şartı bulunuyor. Ancak 5 yıllık üyelik kaydı bulunmayan kişilerin kulübe 500 bin TL'lik bağış yapması durumunda aday olabilecekleri açıklandı.