Demokrasi Haberleri

Demokrasi Haberleri

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Gürtürk; 15 Temmuz milli birlik ruhumuzu güçlendirmiştir

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyet Başkanı Serkan Gürtürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ IŞIKVER: 15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ DESTANIDIR

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Gününün 8. Yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna, bu toprakları canları pahasına ve her türlü fedakârlığı göstererek, bize vatan kılan Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Söğüt’te, Malazgirt’te, Kut’ül Amare’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de ne cevap verildiyse 15 Temmuz’da aynı cevap verilmiş ve tüm dünyaya Türk’ün istikbal aşkı ilan edilmiştir.” İfadelerinde bulundu.

Gazze’ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde KADEM Elazığ Temsilciliği ve Kızılay Elazığ Şubesi işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gazze için yardım kampanyası başlatıldı.

81 İlin Baro Başkanlığından, İsrail’in katliamına tepki!

Türkiye’de 81 ilin Baro Başkanlığından, İsrail’in sivil Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısına tepki geldi. Baroların ortak yayımladığı bildiride, İsrail’in saldırıları kınandı, insan hakları ve demokrasiyi savunan ülkelere katliamın önüne geçmesi için çağrı yapıldı.

AK Parti Kadın Kolları Gazze’deki anneler için toplanacak

AK Parti, Gazze’de yaşam hakları elinden alınan anneler için toplanacak. AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecekleri programa herkesi davet etti.

Elazığ’dan Filistin’e iyilik gemisi yola çıkıyor 

Hayrat Vakfı Ve Hayrat İnsani Yardım Derneği ile Gazze Direniş Platformu öncülüğünde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan yardımlar AFAD tarafından Filistin’e gönderilecek. 

Milletvekili Nazırlı, Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu toplantısına katıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın da aralarında bulunduğu Türk Heyeti, NATO Parlementer Asemblesi'nin Almanya'da düzenlediği 'Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu' toplantısına katıldı.

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti

MHP Elazığ İl Başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

MHP İl Başkanlığı tarafından aşure ikramı yapılacak 

MHP İl Başkanlığı halk arasında dayanışma, paylaşma, muhabbet, birlik ve beraberliğin simgesi haline gelen Aşure Günü’nü yad etmek adına 31 Temmuz Pazartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda aşure ikramı yapacak. 

Şerifoğulları: Meydanlarıyla anılan örnek bir şehir olacağız

Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, hizmete sunulduğu günden itibaren şehir merkezine nefes aldırmanın yanı sıra yaklaşık 100 bin araca da otopark hizmeti verdi.

Şehir otoparkları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı açıldığı günden beri vatandaşların takdirini topluyor.

Elazığ'da birlik ve beraberlik buluşması

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ, İkinci Meydanına Kavuştu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Ve Yer Altı Otoparkı Hizmete Sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Milletvekili Erol’un bayramlaşması adeta mitinge döndü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla bayramlaşması adeta mitinge döndü. Meydanı hınca hınç dolduran binlerce kişi, hep bir ağızdan sloganlar atarak destek sözü verdi. 

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Elazığ'da vatandaşlarla bir araya geldi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ'da Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında incelemelerde bulunup esnafla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: '6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez'

ELAZIĞ (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez. Birbirine benzemez insanların yaptıkları toplantılar kendi araların da anlaşamayan insanlar ve bu anlaşmazlık çerçevesinde Türkiye'yi idare etmeye talip olmak gülünç oluyor ama biz demokrasiyi her zaman saygı gösterdik. Sandıklarda bu millet kimi gösterirse onun arkasında durduk. Hiçbir zaman için demokrasiye karşı durmadık durmayız dedi.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme Projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve yer altı otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Mehmet Ağar’dan Saraçhane Mitingine Destek

İçişleri ve Adalet Eski Bakanı Mehmet Ağar, İstanbul Saraçhane Meydanında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına katıldı. Program öncesi Eski Bakan Mehmet Ağar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan selamlaşarak bir süre sohbet etti.

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenle kutlandı

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle il protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla program düzenlendi.

Elazığ'da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlikler ziyaret edilerek, mevlit okundu.

Medical Park Elazığ Hastanesi kadınları unutmadı

Medical Park Elazığ Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Deneğinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kendilerine çiçek verdi.

AK Parti'li Ağar: 'Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti'de yer bulmuştur'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'Demokrat Parti geleneği, Türkiye'nin kalkınmasına öncelik veren bir gelenek inşa etmiş ve büyük projelere imza atmıştır. Demokrat Parti geleneği, çizgisi nedeniyle demokrasi dışı müdahalelere maruz kalmış, her defasında milletimizin teveccühüyle siyasi mücadelesini sürdürmüştür. Gelinen noktada Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti'de yer bulmuştur' dedi.

Cebeloğlu: Gençlik ikbal arayışında

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ Merkez İlçe Gençlik Politikaları Başkanı M. Burak CEBELOĞLU gençlik ve gençliğin sorunlarına daire açıklamalarda bulundu.

Mega Projede İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın mega projeleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi inşa çalışmaları sürüyor. Proje, vatandaşlardan da büyük beğeni topluyor.

Meydan ve yeraltı otoparkı projesine start verildi

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve yeraltı otoparkı projesi kapsamında çalışmalar başladı.

Hong Kong’ta medya patronu Jimmy Lai’nin ofisine baskın

Hong Kong'ta demokrasi yanlısı medya patronu Jimmy Lai'nin ofisine polis tarafından baskın gerçekleştirildi.

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizi yarınlara hazırlıyoruz

Şehrin gelişim ve değişimine değer kazandırma adına çalışmaları kararlıkla sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Attığımız her adımla şehrimizi ihtiyaçlar doğrultusunda yarınlara hazırlıyoruz' dedi.

Meydan ve Otopark Projesinin İhale Tarihi Belli Oldu

Elazığ Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi için ihale yapacak. Projenin ihale tarihi belli oldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Düzenlendi

Elazığ’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında program düzenlendi.