Denizde Haberleri

Denizde Haberleri

Rusya’da çocuklara kamyon çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Rusya'da denizde yüzdükten sonra aileleriyle birlikte plajdan çıkan çocuklara yolun karşısına geçerken kamyon çarptı. Kamyonun altında kalan 3 çocuktan biri hayatını kaybetti, biri yoğun bakıma alındı, diğeri ise hafif sıyrıklarla kurtuldu. Kaza anı ise kamyonda bulunan araç kamerasına anbean yansıdı.

Antalya’da sahile 200 metre mesafede dev hortum

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde aniden başlayan sağanak sonrası denizde hortum çıktı. Kıyıdan 200 metre uzaklıkta çıkan hortum, yaklaşık 15 dakika boyunca denizde ilerledi, bir süre sonra karaya ulaşmadan kayboldu. O anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kocaeli'de serinlemek için girdiği denizde boğularak can verdi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılan şahsın cansız bedeni bulundu.

Avlanmak için girdiği denizde boğuldu

Yalova'da balık avlamak için daldığı denizde boğularak hayatını kaybetti.

Ordu'da akıntıya kapılan işçi kayboldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılan 17 yaşındaki fındık işçisi kayboldu.

Uzman çavuş denizde boğuldu

Samsun'da bir uzman çavuş denizde boğularak hayatını kaybetti.

Denizde boğulan çocuğun cansız bedeni bulundu

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Kalkın köyünde ikamet eden bir ailenin çocuğu serinlemek için girdiği denizde kayboldu. 7 yaşındaki çocuğun cansız bedeni yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından bulunarak Akçakoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Pendik’te denizden erkek cesedi çıktı

Pendik İDO Balıkçı Barınağında denizde bir erkek cesedi bulundu. Güvenlik ekipleri tarafından sahile çıkarılan ceset, yapılan incelemelerin ardından Kartal Adli Tıp Morguna götürüldü.

Serbest dalış şampiyonu Derya Can’ın eşi denizde kayboldu iddiası

Çanakkale'den Bozcaada'ya botla giden 2 vatandaş, dönüş yolunda kayboldu. İhbarı alan sahil güvenlik ve deniz polisi arama çalışması başlattı. Kaybolan vatandaşlardan birinin, serbest dalış alanında5 dünya rekoru ve 40'tan fazla Türkiye rekorunu elinde bulunduran Derya Can'ın eşi Tayfun Göçen olduğu iddia edildi.