Denizli Haberleri

Denizli Haberleri

HD Elazığ Karakoçan, İzmir'den dönemiyor

Kızılcabölükspor maçı için Denizli'ye giden ve pazar günü Elazığ'a dönmeyi planlayan HD Elazığ Karakoçan FK kafilesi olumsuz hava koşulları nedeniyle bir türlü Elazığ'a dönemiyor.

Denizli'de ambulansın çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, ambulansın çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Denizli'de ceviz toplarken elektrik akımına kapılan imam hayatını kaybetti

Denizli'de 38 yaşındaki Süleyman Eser bahçesinde ağaçta ceviz topladığı sırada elektrik akımına kapılarak ağaçtan düştü. Akıma kapılan ve yere düşerek ağır yaralanan Eser, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sürücünün bahtsızı gidip polise çarptı

Denizli'de tahlisiz motosiklet sürücüsü olaya giden polis aracına çarptı. Kask kullanmayan sürücü yaralandı.

Denizli'de kask takmayan motosiklet sürücüsü ölümden döndü

Denizli'de kask takmayan ve süratli olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü olaya giden polis aracına çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet ile birlikte sürüklenen sürücüsü kafasını yere vurarak yaralandı.

Denizli'de ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Denizli'de yolda arızalanan araca arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan sürücü yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Denizli'de 70 yaşındaki şahıs husumetlisini arazide tüfekle vurdu

Denizli'de husumetli 2 şahsın tartışması neticesinde kavga çıktı. Kavgada 70 yaşındaki şahıs, av tüfeği ile 65 yaşındaki husumetlisini vurarak ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan 70 yaşındaki şahıs gözaltına alındı.

Denizli'de silah kaçakçılarına 2 farklı operasyon

Denizli'de silah kaçakçılığı yapmak isteyen şahıslara yönelik 2 ayrı operasyon düzenlendi.

Lüks cip bir anda alevlere teslim oldu

Denizli'de park halindeki lüks cip bir anda alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile lüks cip söndürülürken, büyük maddi hasar oluştu.

Denizli'de bir kişi kuş alışverişi yüzünden arkadaşını vurdu

Denizli'de bir kişi, kuş alışverişi yüzünden tartıştığı arkadaşını tüfekle vurarak yaraladı.

Aydın’da otobüsler birbirine girdi

Aydın'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 otobüs birbirine girdi. Bir otomobilin de karıştığı kazada adeta facianın eşiğinden dönülürken kazada sadece 2 kişinin hafif yaralanması teselli kaynağı oldu.

Denizli'de sahte altın satmak isterken suçüstü yakalandı

Denizli'de elindeki sahte altınları gerçekmiş gibi kuyumcuya satmak isteyen şahıs, yapılan operasyonla suçüstü yakalandı.

Koruma altındaki keçiyi vuran şahsa 23 bin lira ceza

Denizli'de, koruma altına alınan dağ keçisini vuran şahsa 23 bin 288 lira idari para cezası verildi.

Denizli'de trafoda çıkan yangın korkuttu

Denizli'de gece saatlerinde trafodan yükselen alevler paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu alevler kontrol altına alındı.

Belediyenin ortağı olan şirkette akıl almaz hırsızlık: 6 gözaltı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde belediyenin ortak olduğu şirketin bahçesinde hırsızlık meydana geldi. Şirkette bulunan kullanılmayan malzemeler çalışan işçiler tarafından çalındığı iddia edildi. Hırsızlık olayı ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, 2'si adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı belirtildi.

Denizli’de trafik kazası: 1 ölü

Denizli'nin Çal ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada yoldan çıkan araç takla atarak boş araziye girdi. Aracın sürücüsünün ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Takla atan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

DENİZLİ (İHA) – Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde takla atarak inşaat alanına uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Hurda malzemeler alev alev yandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, bir işyerinin yanında bulunan hurda malzemeler alev aldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Denizli’de takla atan otomobil dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yeni nişanlı, eski kocayı öldürdü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, parkta buluştuğu eski eşinin nişanlısı tarafından kavga sırasında bıçaklanan eski koca, tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Denizli’de imar barışına 75 bin 324 başvuru yapıldı

Denizli Valiliği'nden imar barışı ile ilgili yapılan açıklamada, başvuru sayısının 75 bin 324 olduğu ve yasa kapsamında tahsil edilen tutarın 338 milyon 454 bin TL olduğu belirtildi.

Alkollü sürücünün çarptığı kağıt toplayıcısı hayatını kaybetti

Denizli'de motosikletiyle kağıt toplayıcılığı yapan adam, alkollü sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Üniversite öğrencileri kiralık otomobille kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Denizli'nin Çivril ilçesinde otomobil kiralayan üniversite öğrencileri, tır ile çarpıştı. Kazada öğrencilerden 1'i olay yerinde hayatını kaybederken, diğer 4'ü ve tırda bulunan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.