Depo Haberleri

Depo Haberleri

Benzine ve motorine indirim geliyor!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanma ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarında değişim sürüyor. Depoları doldurmak için bekleyin yarın gece hem benzine hem de motorine indirim bekleniyor.

Depoları doldurmak için bekleyin! 

Benzin ve motorine geçtiğimiz hafta çifte indirim gelmişti. 1 lira 20 kuruşluk indirimin ardından motorinde fiyatların bu gece yarısından itibaren değişmesi bekleniyor.

Depoları doldurun! Benzine zam geliyor

Geçtiğimiz günlerde motorine gelen büyük zam sonrası şimdi de sıra benzinde... Araç sahipleri elinizi çabuk tutun ve gece yarısına kadar depoları doldurun. Benzine 1.79 lira zam bekleniyor...

Depoları fulleyin! Gece zam var

Araç sahiplerinin motorinde indirim sevinci kısa sürdü. Salı günü indirim gelen motorine bu gece yarısı yeniden zam geliyor. 

Benzine kallavi zam! 

Araç sahiplerine kötü haber... Benzin ve motorin fiyatlarına artık yetişilemiyor. ÖTV artışı sonrası yükseliş devam ediyor ve benzine yeni zam geliyor. Depoları doldurmak için acele edin. İstanbul ve Ankara'da güncel fiyatlar...

Depoları şimdiden fulleyin! 

Geçtiğimiz haftalarda benzine peş peşe 3 kez zam geldi. Bu kez de motorine zam geliyor. Motorin zammı gece yarısından itibaren yansıyacak.

Sokaktaki rengarenk buz kalıplarını görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Elazığ'da yaklaşık 80 yıldır soğuk hava deposunda buz üreten ve sıcaklar sayesinde para kazanan Bardakçı ailesinin, sezon sonu üretip sokakta sergilediği renkli buzlar çevredekilerin ilgi odağı oldu.

İzolasyon deposunda yangın

Elazığ'da izolasyon deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Ucuz halı almak isteyen vatandaşlar birbiriyle yarıştı, kapıda kuyruklar oluştu

Ankara'da deposunu su basmasını sonucu Elazığ'a getirilerek satışa sunulan halılar, kapanın elinde kaldı. İzdiham oluşan dükkanda ucuz fiyata halı almak için vatandaşlar birbiriyle yarıştı.

Elazığ'da ele geçirilen çürük etlerin görüntüleri paylaşıldı

Elazığ'da vatandaşların ihbarı sonucu bir depoya yapılan baskında kokuşmuş kemikli et, bağırsak, kalp gibi iç organlardan oluşan hayvansal ürünler ele geçirilmişti. Ele geçirilen çürümüş etlerin görüntüleri paylaşıldı.

Kötü kokudan rahatsız olan vatandaşlar ihbar etti, depodan çürümüş et çıktı

Elazığ'da vatandaşların ihbarı sonucu bir depoya yapılan baskında kokuşmuş kemikli et, bağırsak, kalp gibi iç organlardan oluşan hayvansal ürünler ele geçirildi.

Elazığ'da şifa deposu olarak bilinen ışkın otu kökü tezgahtaki yerini aldı

Tunceli ve Bitlis'in yüksek kesimlerinde kazma yardımıyla toprak altından çıkarılan ve şifa deposu olarak bilinen ışkın otu kökü Elazığ'da tezgahtaki yerini aldı.

Elazığ'da sahte içki operasyonu

Elazığ'da polis ekiplerinin bir depoya yaptığı operasyonda çok sayıda sahte bandrollü içki ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

DSİ Genel Müdürü Yıldız: 'Elazığ'a 15 baraj ve 3 yeraltı depolaması kazandırdık'

Doğu'nun ve ülke tarımının en önemli illerinden biri olan Elazığ'da ziraatın daha da gelişmesi için son 19 yılda 87 adet tesis ile 2 milyar 850 milyon TL yatırım yaptıklarını vurgulayan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, 'Elazığ'da son 19 yılda 15 baraj ve 3 yeraltı depolaması inşa ettik' dedi.

Elazığ Belediyesinden atık ilaç toplama projesi

Elazığ'da imzalanan protokol kapsamında toplanan atık ilaçlar Elazığ Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'nde depolanarak lisanslı firmalar tarafından bertaraf edilecek.

Elazığ'da hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Elazığ'da bir iş yerinin deposundan elektrik malzemesi çalan ve yakalandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da hırsızlık şüphelisi yakalandı

Elazığ'da bir iş yerinin deposundan elektrik malzemesi çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ'ın patentli lezzeti vişne dondurmasına kışın yoğun ilgi

Elazığ'ın C vitamini deposu olarak bilinen patentli lezzeti vişne dondurması, yazın olduğu gibi kışın da yoğun ilgi görüyor.

Elazığ'da depo faresi yakalandı

Elazığ'da bir ikametin depo kısmından hırsızlık yapan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da, gübre ve ilaç depoları denetlendi

Elazığ Valiliği, mal veya hizmetin satımından kaçınanların, fahiş fiyat artışlarının tespiti ve önlenmesi amacıyla denetleme çalışması başlattı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açılan el sanatları kursu, vatandaşların ekmek kapısı oldu

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açılan el sanatları kursu, hasta yakınlarına moral depolarken, burada el becerileri ile yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

Elazığ'da depoda çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi

Elazığ'da depoda çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilenirken, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü.

Yıllarca topladığı giysileri antika eşyalarla takas etti, deposunu müzeye çevirdi

Elazığ'ın Palu ilçesinde yaşayan ve 'Eskici Yaşar' olarak bilinen 81 yaşındaki Yaşar Bahçeci'nin 30 yıl boyunca köy köy gezerek topladığı antika eşyaları sergilediği depo, müzeyi andırıyor.

Kızılay Genel Başkanı Kınık: 'Elazığ'ımıza yeni afet müdahalesi kapasitesi oluşturabileceğimiz bir lojistik merkez yatırımlarına başlıyoruz'

Bölgenin deprem tehlikesi açısından taşıdığı emniyeti bildiklerini belirten Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Dolayısıyla bu bölgedeki yeni kapasitemizi oluşturmak için Elazığ'ımıza yeni afet müdahalesi kapasitesi oluşturabileceğimiz bir lojistik merkez afet müdahale merkezi ve sosyal yardım, insani yardım operasyonlarımızı yürüteceğimiz fiziksel bir depo ve lojistik kapasitesi yatırımlarını da başlıyoruz' dedi.

Elazığ'da etrafa saçılan kemikler toplanıp kefenlendikten sonra yeniden defnedildi

Elazığ'ın Palu ilçesinde içme suyu deposu için yapılan yol, mezarlık içerisinden geçince kemikleri etrafa saçılmıştı. O kemikler belediye ekipler tarafından ilçe müftüsü eşliğinde toplanarak yeniden İslam'a uygun bir şekilde defnedildi.

Elazığ'da içme suyu yolu mezarlık içinden geçince, kemikler etrafa saçıldı

Elazığ'ın Palu ilçesinde içme suyu deposu için yapılan yol, mezarlık içerisinden geçince ceset kemikleri etrafa saçıldı.

Tam bir şifa deposu, 'doğunun muzu' ışkın tezgahlarda yerini aldı

Bir çok sağlıkçı tarafından beyin, tiroit, kalp, karaciğer dostu ve tam bir şifa deposu olarak anılan Doğunun Muzu diye adlandırılan 'ışkın' Elazığ'da tezgahlarda yerini aldı.

Huzur kentine dönüşen Tunceli kırsalı Eren-7 operasyonuyla temizleniyor

Son yıllarda başarılı operasyonlar yapılarak huzur ve turizm kenti haline gelen Tunceli'de süren Eren-7 Mercan-Munzur operasyonu ile şu ana kadar 8 işbirlikçi yakalandı, 29 sığınak, mağara ve depo imha edilerek silah, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Ülkü Ocakları’nın “Bilgi Ocakta” Uygulaması Hayata Geçirildi

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından kurulan “Bilgi Ocakta” internet sitesi her yaş gurubundan öğrenciler için adeta bilgi deposu haline geldi.

İlçede yılların çöp sorunu, katı atık depolama tesisi ile enerjiye dönüşüyor

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi kurulduğu 1937 yılından itibaren yaşadığı çöp sorununu, yapılan Katı Atık Depolama Tesisi ile çözdü.