Dernek Haberleri

Dernek Haberleri

Kartal Elazığlılar Derneği, 5. yılını kutladı

Kartal Elazığlılar Derneği, kuruluşunun 5. yılını düzenlediği konser etkinliğiyle kutladı. Dernek Başkanı Vural Alp’in öncülüğünde gerçekleşen program, sanatçıların katılımı ve Elâzığ’a ait yöresel gösteriler eşliğinde gerçekleştirildi.

Başkan Dilek: Elazığ'da dahil edilmelidir

Elazığ Mobilyacılar Dernek Başkanı Muhammed Fethi Dilek, yerinde dönüşümün Elazığ için acil olduğunu vurgulayarak, şehrin deprem tehlikesine karşı hızlı bir şekilde hazırlanması gerektiğini söyledi.

Gürtürk: Mesleğin güvenirliğini korumalıyız

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, ilimizdeki Gazete dernek başkanları görsel, yazılı, ajans ve internet medya mensuplarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Koca: Gün Elazığspor’a destek günüdür

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, İstanbul ve çevre illerdeki tüm Elazığ Derneklerine çağrıda bulunarak kimliğinde Elazığ yazan herkesi maça gitmeleri çağrısında bulundu…

ELBİRFED, Milletvekili Açıkkapı ile bir araya geldi

Elazığ Dernekler Birliği Federasyonu, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ile buluştu.

ELFED’den geleneksel doktorlar buluşması

ELFED’in geleneksel doktorlar buluşması İstanbul’da kahvaltı programıyla gerçekleşti.

Harput Kale Kazısı Eserleri İstanbul’da sergileniyor

Harput Kale kazısında bulunan tarihi eserler, Fırat Üniversitesi Bilimsel Araştırma Proje Birimi ve Elazığ Dernekler Federasyonunun desteği ile sergi İstanbul’da sergileniyor.

Başkan Alan, Sebze Halini ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, sektör temsilcileri ile STK ziyaretlerini sürdürüyor. Elazığ Sebze ve Meyve Komisyoncular Dernek Başkanı Rıza Gündüz’ü ziyaret eden Başkan Alan, sebze hali esnaflarının sorunlarını dinledi.

BAŞKAN SADAK: AKINCILAR RUHU ÖLMEZ

Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak, Kanal 23 Televizyonunda Hasan Bak’ın sunduğu ‘Gece Görüşü’ programının canlı yayın konuğu oldu.

ÖNDER Bölge Toplantısı yapıldı

İmam hatip Liseleri ve mezun derneklerinin çalışmalarını bir merkezden koordine edilmesi amacıyla kurulan ve bugüne kadar birçok başarılı hizmetlere imza atan ÖNDER’in bölge toplantısı Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

ELFED Cumhuriyetin 100. Yılında Çayda Çıra İle Dev Ay Yıldız Gösterisi Düzenledi

Elazığ Dernekler Federasyonu, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Çayda Çıra ve 1923 mumla Yenikapı Etkinlik Alanı’nda dev bir Ay-Yıldız oluşturdu. Oluşturulan görsel şölen vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Elazığ Tanıtım Günleri sona erdi 

Elazığ Dernekler Federasyonu tarafından Yenikapı’da düzenlenen ve yoğun ilgi gören Elazığ Tanıtım Günleri sona erdi. 

İstanbul Yenikapı’da Elazığ rüzgarı esecek

Elazığ Dernekler Federasyonu’nun 26-29 Ekim’de İstanbul Yenikapı’da düzenleyeceği Elazığ Tanıtım Günleri’ne sayılı günler kaldı. Tanıtım günlerine yoğun katılım bekleniyor.

AED Başkanlığına Dr. Ahmet Yılmaz getirildi 

Avrupa Elazığlılar Derneği yeni yönetimini belirledi. Daha önce dernekte genel sekreterlik görevi yapan Dr. Ahmet Yılmaz yeni dönemde iki yıllık başkanlık yapacak.

ELBİRFED Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Elazığ Dernekler Birliği Federasyonu’nun Ankara'daki yeni hizmet binasının açılışı gerçekleşti. Açılışa çok sayıda Elazığ'lı vatandaşların yanı sıra Elazığ'ın önde gelen isimleri de katıldı.

ELFED Elazığlı üniversite öğrencileri ile buluştu 

Elazığ Dernekler Federasyonu “İstanbul'da Birlikte Varız” programı kapsamında İstanbul’da eğitim gören Elazığlı üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. 

Elazığ Tanıtım Günleri için istişare edildi 

Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ETSO Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. Ziyarette 26 - 29 ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Elazığ Tanıtım Günleri programı hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Sadak: 30 Ağustos, emperyalistlerin hüsranı olmuştur

Elazığ Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İzmir’de Elazığ rüzgârı

İzmir Karşıya Elazığlılar Derneği tarafından geleneksel Kürsübaşı programı düzenlendi.

Asel Derneği’nden Aşure Günü programı 

Muharrem ayı dolayısıyla Asel Derneği kolları sıvadı. Dernek üyeleri tarafından hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi.  

STK Platformu’ndan anlamlı etkinlik

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Çevre Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Kuzova Dernek Başkanı Erol Aslan başkanlığında çevresel farkındalık oluşturmak amacıyla, Cip Baraj Göleti, Hazar Gölü ve Keban Baraj Gölü etrafında çevre temizliği gerçekleştirdi.

MHP Elazığ Milletvekili Adayı IŞIKVER: Kültür Hayatımızın Değerli Kurumları Hak Ettiği İlgiyi 14 Mayıs Sonrası Görecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Elazığ Kültür hayatında önemli bir yeri olan EFTUD’u ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Işıkver burada yaptığı değerlendirmede, “İlimiz için TBMM çatısı altında yapacağımız hizmetleri 23 ana başlık altında gruplandırdık. Bunlarda biride Elazığ Kültür ve Sanat Obası’dır. Bu proje ile EFTUD gibi bu kültürün yaşamasına büyük katkı veren tüm STK’larımızı çok daha güçlü bir hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Başkan Bakırcı’dan Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Mesudiye Camii Dernek Başkanı Gani Bakırcı, Mesudiye Camisi’nde ekiplerce yapılan temizlik çalışmalarından ötürü Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni başkanı belli oldu 

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen seçimde dernek başkanlığına Kadir Canpolat seçildi. 

Tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonu kuruldu 

Elazığ’da 7 muhtar derneği birleşerek tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonunu kurdu. Federasyonun başkanlığına Muhtar Ayhan Atlan seçildi. 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz'

Elazığ'daki kültür derneklerinin temsilcileri ve ses sanatçılarıyla bir araya gelen AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, sanatçıların toplumun aynası olduğunu belirterek, sanata veya sanatçıya her zaman desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Eminevim ve Elazığ Şavaklılar Derneği 'Ortak Frekans'ta buluştu

Tasarruf finansman sektörüne 30 yılı aşkın süredir liderlik eden Eminevim, Ortak Frekans projesi çerçevesinde Elazığ ŞAVAK-DER ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol çerçevesinde dernek üyeleri Eminevim'in sunduğu tasarruf finansman hizmetinden indirimli olarak yararlanma fırsatı bulacak.

Elazığ'da 'Kadın temalı' resim sergisi açıldı

Elazığ'da Fen ve Teknoloji Öğretmeni Gülşah Bulut, 7 yıldır yaptığı kadın temalı resimlerini sanatseverlerle buluşturdu. Bulut sergiden gelen ücretin bir kısmı kadına şiddet derneklerine bağışlayacağını bildirdi.

Tekerlekli sandalyesi çalınan genç kıza dernekten sevindiren hediye

Elazığ'da doğuştan bedensel engelli 27 yaşındaki Gülden Kaya'nın evinin önünde bulunan tekerlekli sandalyesi çalındı. Durumdan haberdar olan Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, mağduriyet yaşayan Kaya'ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Elazığ yeni bir eğitim yuvasına daha kavuştu

Elazığ'da bir dernek tarafından yapımı tamamlanan ilkokulun açılışı, düzenlenen programla gerçekleşti.