Detaylar Haberleri

Detaylar Haberleri

Narin cinayetinde ilk itiraf geldi!

Dün Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan şahıslardan birinin Narin'in çuval içerisindeki cesedini amcadan aldığını ve dere yatağına götürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Hangi pekmez neye faydalı?

Her sabah aç karnına pekmez tüketmek, sağlık açısından önemli etkiler sunuyor. Peki, hangi pekmez neye faydalı? işte detaylar.

Bakan’dan uyarı geldi! Bu yaz kavrulacağız

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

YRP ile neden anlaşılamadı? Süreci yöneten kişi konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ittifak kurulmayacağını açıklayan YRP ile görüşme sürecinin detaylarını anlattı. Yeniden Refah Partisi ile 4 toplantı yapıldığını belirten Yavuz, "Masada konuşulanların dışarıya saçılmasını doğru bulmuyoruz. Biz bir şeyi açıklıyorsak doğru açıklarız. Masada Sakarya’nın adının geçtiğini hatırlamıyorum" dedi.

YSK'dan seçim verisi kararı! 

Yüksek Seçim Kurulu, mahalli idareler seçimi sırasında, siyasi partilerin gelen sonuçları anlık takip edilebileceklerini duyurdu. Yüksek Seçim Kurulu'nun konuya ilişkin detayların yer aldığı genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Keleş: Fırat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi süreci başlıyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Fırat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi süreci ile ilgili detayları paylaştı. 

Açıkkapı: Afetzedelere 750 bin liraya kadar konut hibe desteği verilecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, afetzedelere yönelik kredi ve hibe desteklerinin detaylarına dair açıklamalarda bulundu. 

Sıfır araç satışında yeni dönem! 

İlaçlarda uygulanan barkoda benzer yeni bir sistemle sıfır araçlarda üretimden müşteriye kadar tüm aşamalar kontrol altında tutularak stokculuğun önü kesilecek. İkinci elde ise ilan sitelerine sorumluluk verilecek. Peki bu sistem uygulanırsa fiyatlar daha da düşer mi? İşte detaylar... 

Meclis yeni Başkanı'nı seçiyor

TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Genel Kurulda, 30. Meclis Başkanı Seçimi yapılacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni bakanlar, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüye çıkarak tek tek yemin etti. Bakanların yeminleri, diğer vekiller tarafından alkışlarla karşılanırken yeni meclis başkanı için yapılan oylamada 1. tur sona erdi. İşte adayların aldığı oy oranı ve detaylar...

23 HEDEF VE PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı koordinasyonunda 14 Mayıs sonrası TBMM çatısı altında Elazığ’ın sosyo-kültürel ve ekonomik gelişme ve kalkınmasını hedefleyen 23 hedef ve projenin lansmanı gerçekleştirildi. MHP Milletvekili adayları hazırlanan görsel sunu eşliğinde projelerin detaylarını katılımcılarla paylaştılar. MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver, bir halk sözleşmesi mantığı ile hazırlanan hedeflerle şehrin gelecek yüz yılının şekilleneceği dile getirildi.

Hayata Dönüş Kredisinin detayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve "Hayata Dönüş Kredisi" adı verilen esnaf ve sanatkara yönelik desteğin detayları şekillendi.

EYT'liye çifte piyango vurdu! 

EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından emekli promosyon kampanyaları için bankaların yarışı yeniden başlayacak. EYT başvurusu sırasında ‘2023 banka promosyonu ne kadar’ sorusunun yanıtına göre banka seçecek milyonlar için yeni rakamlar gündeme gelmeye başladı. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu hangi banka veriyor? İşte haberin detayları…

Başkan Bahşi: Gece gündüz demeden çalıştık 

Biz birlikte güçlüyüz birlikte başaracağız mottosuyla deprem anından itibaren çalıştıklarını ifade eden Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Depremin eğitim çalışanları üzerindeki etkileri, hükümetten beklenti ve çözüm önerilerimiz" başlıklı raporunun detaylarını paylaştı. 

SGK'dan EYT başvurusu uyarısı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yasa düzenlemesi dün Meclis'ten geçti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT'liler için uyarıda bulundu. SGK, başvurular için Resmi Gazete'yi işaret etti. İşte detaylar.

Erdoğan'dan seçim açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası '14 Mayıs' olarak açıklanan seçim tarihinin değişip değişmeyeceği merak konusu olmuştu. Erdoğan bugün yaptığı açıklamada 14 Mayıs'ı işaret ederek seçim tarihi tartışmalarına son noktayı koydu ve "Bu millet gereğini yapacaktır" dedi. İşte detaylar...

Elazığ’da Hissedilen Deprem Meydana Geldi!

Detaylar Geliyor.

Elazığ'ın dahil edildiği 'Mücbir Sebep Hali'nin işte detayları

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ'ın Genel Hayatı Etkili Afet Bölgesi İlan edilmesinin ardından geçtiğimiz gün gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Elazığ'ın Mücbir sebep haline dahil edildiğini duyurmuştu. Gelir İdaresi Başkanlığı, Elazığ'ın da dahil edildiği Mücbir Sebep Hali'nin detaylarını paylaştı.

EYT'liler ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. EYT'liler hakkında çalışmalar sürüyor. Günden güne merak konusu olan sorular ise vatandaşların gündeminde yer alıyor. EYT son dakika haberleri gelişmeleri neler? EYT'liler ne zaman emekli olacak, ilk maaş ne zaman yatacak? EYT maaşı ne kadar olacak, şartları nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT Destek Paketi ile ilgili önemli detayları açıkladı. İşte konuya ilişkin son güncel durum... 

Orta gelirliye konut kampanyasının detayları belli oldu

Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak.

Elazığ'daki FETÖ ve PKK ile mücadele çalışmaları paylaşıldı

Elazığ'da 1 Ocak-27 Ekim tarihleri arasında FETÖ, PDY, PKK ve KCK ile mücadele çalışmalarının detayları Elazığ Valiliği tarafından paylaşıldı. Yapılan operasyonlarda toplam 249 şahsa adli işlem yapıldı.

Nefes Kredisi detayları belli oldu

2021 Nefes Kredisinin, 10 Bankanın katılımı ile TOBB ve KGF işbirliğinde 1 Haziran 2021 itibarı ile uygulamaya alınacağı açıklandı

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Yüz yüze eğitime 21 Eylül’de başlayabilmemiz sizin elinizde. Gece gündüz çalışıyoruz. Teneffüste oynanacak temassız oyunlar bile hazır. Detaylara bu kadar titizlikle hazırlandığımız bu süreçte hâlâ maskesiz ve mesafeyi hiçe sayan insanlar görmek bizleri derinden üzüyor. Okulları birlikte açacağız. derken samimiyiz, sizleri bu sorumluluğa ortak olmaya çağırıyoruz' dedi.

Vali yardımcısının çifte cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı

Adana'da annesi ve kardeşini öldürdükten sonra tutuklanan vali yardımcısının, eve gelen polislere gülümseyerek, 'Kardeşim babamı dar ediyordu ben de öldürdüm' dediği öğrenildi. Baba Şeref Polat da ifadesinde öldürülen avukat oğlu Altuğ'un kendisini dövdüğünü, vasilik davası yüzünden iki oğlunun sürekli tartıştığını anlattı.

Bakan Soylu, deprem bölgesinde yapılan çalışmaları detaylarıyla anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bakanlıklardan gelip dağıtılan miktarın 82 milyon lira olduğunu aktaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yardım kampanyasından AFAD'a 96, Kızılay'a 47 milyon lira geldiğini söylerken, Kızılay'a da bir haksızlık yapılmaması gerektiğini dile getirdi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 500 işçi alacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu, daimi işçi statüsünde 500 işçi alacak. İşçi alımına ilişkin detaylar şöyle:

Korucu başı, cinnet getiren korucuyu ikna etmek isterken ölmüş

Elazığ’ın Arıcak ilçesinde 2 korucunun öldüğü olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.