Dev Turna Haberleri

Dev Turna Haberleri

Elazığ'da balıkçı, yarım saatlik mücadelenin ardından dev turnayı olta ile tuttu

Elazığ'da sportif olta balıkçılığı yapan Fatih Yayar, 20 kilo ağırlığında 150 santim büyüklüğündeki Fırat Turnasını 30 dakikalık mücadelenin ardından tutarak tekneye çıkarmayı başardı.

Oltayla 26 kiloluk dev turna balığı yakaladılar

Elazığlı balıkçılar, Karakaya Barajı'nda oltayla 1 metre 30 santim uzunluğunda ve 26 kilogram ağırlığında bir turna balığı yakaladı.

Elazığ'da sezonun son dev turna balığı yakalandı: Tam 103 kilogram

Elazığ Murat Nehrinde ava çıkan balıkçıların oltasına biri 103 diğeri de 24 kilogram ağırlığında 2 adet turna balığı takıldı. Tarihi Kapalı Çarşıda sergilenen 103 kilogramlık dev turna balığına 'Yol Yemez' lakabı verildi.

Elazığ'da balıkçılar ağa takılan dev turnalar karşısında şaşkına döndü

Elazığ'da balıkçıların ağına 150 ve 130 santim boyunda dev turna balıkları takıldı. 50 ve 30 kilogram ağırlığında olan balıklar satışa çıkarıldı.

Elazığ'da sezonun ilk dev balığı yakalandı

Elazığ Keban Barajı gölünde ava çıkan balıkçıların oltasına sezonun ilk dev turnası takıldı. 59 kilogram ağırlığında 1 buçuk metre uzunluğunda olan turna görücüye çıktı, yakalanan balığın parçalanarak satılacağı öğrenildi.

Biri 85, diğeri 55 Kilo

Elazığ Keban Barajında dev turna balıkları yakalandı.

Fırat Nehri’nde oltaya 83 kiloluk dev Turna balığı takıldı

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinden geçen Fırat Nehri'nde oltaya 180 santim boyunda, 83 kiloluk dev Turna balığı takıldı.

Keban'da, ‘Turna' ve ‘Sazan' bereketi

Deniz balıklarının fiyatlarının artığı bugünlerde Keban Baraj Gölü’nde çıkan dev Turna ve Sazan’lar sayesinde hem balıkçıların hemde müşterilerin yüzü gülüyor.