Dev Haberleri

Dev Haberleri

EBEGEM’de kurs kayıtları başladı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açacağı farklı kurslarla vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam edecek.

İl Özel İdaresi’nin çalışmaları takdir topluyor

Elazığ merkez, ilçe ve köylerinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan kurumların başında gelen İl Özel İdaresi başlattığı GES Projeleri ile İçme suyu çalışmalarına son süratle devam ediyor...

YRP, saha çalışmalarına devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cuma buluşmaları yanında ilçe ve köy buluşmalarıyla da halka buluşmaya ve onların sorun ve taleplerini almaya devam ediyor.

Akaryakıt fiyatlarına yeni indirim geliyor! 

Akaryakıt fiyatlarında indirimlerin devam etmesi bekleniyor. Benzin, motorin ve LPG'de rakamlar da değişirken zam ve indirim haberleri de üst üste gelmeye devam ediyor. Akaryakıt alacak araç sürücüleri ise güncel tarifeyi merak ediyor. İşte milyonlarca araç sahibi için 16 Eylül 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatları.

Piyasalarda son durum ne? Gram altın ne kadar

Küresel piyasalarda yüksek seyir devam ederken, gram altın 2 bin 800 TL seviyesine çıkarak rekor kırdı. Yeni günün başlamasıyla birlikte yatırımcılar ve vatandaşlar, finansal piyasalardaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Şerifoğulları: Vatandaşlarımızın yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz

Spor Köyü’nün tamamlamak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Spor Köyü'müzün hizmete açılmasıyla birlikte aziz şehrimiz çok modern, çok üst düzey bir tesis daha kazanmış olacak. Elazığ’ımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Şehit olduğu gün baba oldu!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi, Balıkesir'de doğum yaptı.

Şehitlerimiz Elazığ’dan uğurlanacak

Tunceli’nin Ovacık İlçesi Kuşluca Köyü Mevkisinde zırhlı askeri aracın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimiz yarın sabah Elazığ Havalimanından memleketlerine uğurlanacak.

Akaryakıta indirim geldi tabela değişti!

Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ederken tabela bir kez daha değişti. Benzine indirim geldi, motorinde herhangi bir değişiklik yok.

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

Erol: Fındığa uygulanan alan bazlı destek kayısı ve üzüme de uygulanmalı

Tarım politikaları üzerine konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Fındık üreticilerimize uygulanan alan bazlı destek modeli, Elazığ’daki üzüm ve kayısı üreticilerimiz için de devreye sokulmalıdır” dedi.

Elazığ Belediyesi’nin örnek projesi ilerliyor

Elazığ Belediyesi’nin önemli sosyal projelerinden biri olan ve 85 bin ekmek üretim kapasitesine sahip halk ekmek üretim tesisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

YRP’de şok istifa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. Gülpınar, siyasi hayatına bağımsız olarak devam edeceğini söyledi.

Deva Partisi İl Başkanlığında görev değişimi

Deva Partisi İl Kongresinde İl Başkanlığına Fethi Ahmet Biçer seçildi.

Açıkkapı: Kentsel dönüşüm kampanyaları için görüşmelerimiz sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı TBMM’de düzenlediği basın açıklamasında Elâzığ’da da kentsel dönüşüm ve yarısı bizden kampanyalarının uygulanması için görüşmelere devam ettiklerini söyledi.

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Işıkver: Yarısı bizden kampanyası Elazığ için elzemdir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından İstanbul'a özel olarak açıklanan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Elazığ'da da uygulanmasının şart olduğunu ifade ederek “Bu şartlar sağlanmazsa yüzyıllık yerleşim yerleri olan 18 mahallemiz enkaz yığını olarak kalmaya devam edecektir” dedi.

Milletvekili Keleş, Ağın’da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Ağın’da vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş, daha sonrasında TOKİ tarafından Ağın’da yapımı devam eden konut alanlarında incelemelerde bulundu.

ELMİYAD’DA bayrak değişimi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti’nin uygulamış olduğu tüzüğe göre Dönem Başkanlığını yürüten Erhan Bahçeci, görevini Fırat Öztürk’e devretti.

Erol: Fetö'nün arkasındaki siyasi irade açığa çıkarılmalıdır

Terörle ve Terörizmle Mücadele ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Terörle mücadele bir devlet politikası haline getirilmelidir” dedi.

Arpa: Yılmadan, yorulmadan emek mücadelemize devam ediyoruz

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Gökhan Arpa, çalışanların maaş ve özlük haklarında iyileştirmeleri kapsayan Belediyelerle yaptıkları Toplu İş Sözleşmeleri ile birlikte üye ziyaretlerine de devam ediyor.

Vali Hatipoğlu, Kovancılar'da

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, ilçe temaslarına Kovancılar ile devam etti. Kaymakam Mustafa Dilekli ve ilçe protokolüyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde gezen ve vatandaşlarla buluşan Vali Hatipoğlu, ilçede gidilmedik yer bırakmadı.

Alan: Şarap Fabrikası üretime devam edecek

Depremde hasar aldığı gerekçesiyle başka şehre taşınması gündeme gelen Elazığ Şarap Fabrikası ile ilgili görüşmeler yapan ETSO Başkanı İdris Alan fabrikanın Elazığ’da faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi.

Çam: Baskil kaymakamı ile görüşme talebimiz alınmadı

Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Aygün Çam, Baskil Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ile görüşmek üzere randevu taleplerinin oluşturulmamasına yönelik açıklamalarda bulunarak duruma tepki gösterdi.

Otoyol ödemelerinde e-Devlet dönemi başlıyor

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, araç sahiplerinin otoyol ödemelerini e-Devlet üzerinden güvenle yapabileceklerini duyurdu.

Elazığ Havalimanı Temmuz ayı yolcu sayısı açıklandı

Elazığ Havalimanı 2024 Temmuz ayı yolcu ve yük taşımacılığı trafiği açıklandı.

Keleş, Köy ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ TSO’dan, Elazığspor’a destek

Geçtiğimiz sezon önemli bir başarı hikâyesi yazıp örnek bir mücadele örneği göstererek ikinci lige yükselen Elazığspor’a destekler devam ediyor.

Elazığ TSO’dan, Elazığspor’a destek

Geçtiğimiz sezon önemli bir başarı hikâyesi yazıp örnek bir mücadele örneği göstererek ikinci lige yükselen Elazığspor’a destekler devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları: Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.