Deva Partisi Haberleri

Deva Partisi Haberleri

Deva Partisi İl Başkanlığında görev değişimi

Deva Partisi İl Kongresinde İl Başkanlığına Fethi Ahmet Biçer seçildi.

YSK, Deva Partisi’nin Yurtbaşı için yeniden oy sayımı talebini reddetti

YSK, DEVA Partisi’nin Yurtbaşı beldesi için belediye başkanlığı ve belediye meclisi seçimlerinde oyların yeniden sayımı talebini reddetti.

Babacan, Elazığ’a geliyor! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 5 Mart Salı günü Elazığ’a geliyor. 

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı’dan Milletvekili Erol’a destek ziyareti

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ ziyaretinde, CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Milletvekili Gürsel Erol'u ziyaret ederek, seçim sürecinde gösterdiği başarılı çalışmaları takdir etti. İki siyasi isim, CHP Elazığ İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP Elazığ Milletvekili aday listesi belli oldu!

CHP’nin Elazığ Milletvekili adayları belli oldu. CHP’nin Elazığ listelerinde ikinci sırada Saadet Partisi, üçüncü sırada ise DEVA Partisi adayı yer aldı. 

5 lider bir araya geldi, kritik görüşme başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamaları üzerine CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları olağanüstü toplandı.

Kantincilerden sabit fiyat talebine tepki 

Kantinci Esnaf Derneği, Deva Partisi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Şahin’in Elazığ’daki okul kantinlerinde sabit fiyat uygulanması çağrısına tepki gösterdi. Elazığ Kantinci Esnafı Derneği Başkanı Ahmet Gülhan, Şahin’in açıklamalarının gerçeklerden uzak bir talep olduğunu söyledi. 

DEVA Partisinden ELMİYAD'a ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Bomba kulis! Altılı Masa'nın adayı o isim mi?

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili canlı yayında flaş iddia! Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığı konusunda Meral Akşener'i ikna edemezse, Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte Ali Babacan'ı aday gösterecekmiş.

Şahin: Partimize ve Genel Başkanımıza büyük bir güven ve ilgi var

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Şahin, memleketi Elazığ'da birtakım ziyaretlerde bulundu. Şahin, programı kapsamında Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanı istifa etti

DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, görevinden istifa etti.

DEVA Partisi, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve beraberindeki partililer, Büyük Çarşı esnafını ziyaret etti.

Kangal: Sağlık siteminde, meslek grubu ayırmadan adaletli bir düzenleme yapılmalı

DEVA Partisi Elazığ İl Balkanı Av. Mehmet Kangal, sağlık sistemindeki eksiklikler ve sağlık çalışanlarının hakları konusunda açıklamalarda bulundu.

Cebeloğlu: Gençlik ikbal arayışında

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ Merkez İlçe Gençlik Politikaları Başkanı M. Burak CEBELOĞLU gençlik ve gençliğin sorunlarına daire açıklamalarda bulundu.

Yalan ve Nifak Tartışması Büyüyor!

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, Elazığ'daki depremzedelerin sorunlarının çözümü için hazırladıkları soru önergesinin TBMM'ye sunulmasını eleştiren AK Parti Milletvekili Metin Bulut'a sert cevap verdi. 

Belediyeye Usulsüz İşçi Alındığı İddiası

Kovancılar Belediyesine 60 kişinin usulsüz bir şekilde işe alındığı iddia edildi.

Üç Partiden Ortak Açıklama: Çimento Fabrikası Taşınmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, ortak basın açıklaması yaparak Elazığ şehir merkezinde faaliyetlerini sürdüren Çimento Fabrikasının taşınmasını istedi. 

DEVA Parti'si Elazığ'da Teşkilatını Ne Zaman Kuracak?

Ali Babacan Liderliğinde kurulan Deva Partisi'nin teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor.