Devlet Su Işleri Haberleri

Devlet Su Işleri Haberleri

DSİ Elazığ'da 29 personel alacak

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSi), ihtiyaç bulunan iller için 1273 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda DSİ Elazığ'da da 29 personeli işe alınacak.

Palu'da Taşkın Koruma Projesi tamamlandı

Elazığ'ın Palu ilçesinde Devlet Su işleri (DSİ) tarafından yapımına başlanan Taşkın Koruma Projesi tamamlandı.

Karakoçan Bazlama Barajı ve sulaması inşaatı sürüyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Elazığ'da yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlara içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. 

DSİ'nin Elazığ yatırımları değerlendirildi

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç'un başkanlığında,Devlet Su İşleri'nin (DSİ) Elazığ yatırımları değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bazlama Göletinde Çalışmalar Devam Ediyor

Devlet Su İşleri Elazığ Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Karakoçan Bazlama Göleti ve sulamasında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Günlük 160.000 M3 Ham Su Arıtılacak

Devlet Su İşleri Genel Müdürü (DSİ) Kaya Yıldız, Elazığ İçmesuyu Ana İsale Hattı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, isale hattından maksimum 1820 lt/sn ham suyun arıtma tesisine iletiminin sağlandığını seyledi.

Şorşor Deresinde son durum

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın AK Parti Elazığ Milletvekilleri ile birlikte yürüttükleri çalışmalar sonucunda, Elazığ Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından hayata geçirilecek Şorşor Deresi Islah Projesi 2. Etabı Açık kanal yapım ihalesinde sonuca ulaşıldı.

Yıldız: Çok Yıldızlı Projeleri Hayata Geçiriyoruz

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne Kaya Yıldız vekaleten atandı. 

DSİ Bölge Müdürlüğü'ne Baysal Atandı

Devlet Su İşleri (DSİ) Elazığ Bölge Müdürlüğüne atama yapıldı. 

DSİ Elazığ’da 13 Baraj Yaptı

Devlet su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından son 17 yılda Elazığ’da 13 baraj inşa edildiği açıklandı.

DSİ'ye 19 kadrolu işçi alınacak

Devlet Su İşleri (DSİ) Elazığ  9. Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 19 kadrolu işçi alınacak.

Elazığ'da 22.100 Dekar Tarım Arazisi  Sulandı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Elazığ’da 15 Mayıs 2019 tarihinde başlayan sulama sezonun 1 Ekim 2019 tarihinde tamamlandığını belirterek, bu süre içerisinde 22.100 dekar tarım arazisinin sulandığını kaydetti.

Elazığ’da 47 Bin 830 Dekar Alan Sulamaya Açılıyor

Devlet Su İşleri (DSİ) yaptığı yatırımlarla Elazığ'ın mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlara içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.

Elazığ’da 7 Bin 93 Hektar Arazi Toplulaştırıldı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Elazığ’da 49 Bin 44 hektar alanda sürdürülen arazi toplulaştırma kapsamında 7 Bin 093 hektar alanda arazinin toplulaştırma çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Aydın, devam eden çalışmalarla 49 Bin 44 hektar alanın 2019 yılı sonuna kadar toplulaştırılmasının hedeflendiğini aktardı.