Devriye Haberleri

Devriye Haberleri

Polisin kaplumbağa duyarlılığı

Elazığ'da devriye atan polis ekipleri, yoldaki kaplumbağayı ezilmemesi için güvenli bir bölgeye aldı.

Yaralı atmaca ve tavşana jandarmadan şefkat eli

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, devriye esnasında karşılaştıkları yaralı atmaca ve tavşana sahip çıkarak, tedavileri için doğa koruma ekiplerine ulaştırdı.

HAYDİ'nin kaplumbağa duyarlılığı

Elazığ'da devriye atan Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri, yoldaki kaplumbağayı ezilmemesi için yol kenarına aldı.

Polis ekipleri, hırsızların dadandığı o yerde kuş uçurtmuyor

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Fevzi Çakmak Polis Merkezi ekipleri, hırsızların dadandığı atıl durumdaki eski devlet hastanesi binasında kuş uçurmuyor. Sürekli devriye atan polis ekipleri, aynı zamanda dron ile havadan kontrol sağlıyor.

Elazığ'da polis çocuklarla kar topu oynadı

Elazığ'da devriye atan polis ekipleri, çocukların oyun oynama isteğini geri çevirmeyerek onlarla birlikte kar topu oynadı.

Şehit Uzman Çavuş Faruk Barut, şehadet yıl dönümünde isminin verildiği okulda anıldı

23 Kasım 2017 tarihinde Bingöl-Elazığ karayolunda askeri zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Faruk Barut'un şehadetinin 4'ncü seneyi devriyesinde, isminin verildiği Şehit Faruk Barut Çok Programlı Anadolu Lisesinde anma programı düzenlendi.

Hırsızlar suçüstü yakalandı

Elazığ'da inşaat alanında hırsızlık yapan zanlılar, bu sırada bölgede devriye görevinde olan jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Jandarmanın önüne düşen yaralı keklik tedavi altına alındı

Elazığ'da yırtıcı kuşlardan kaçarken devriyede olan jandarma ekibinin önüne düşen yaralı keklik tedavi altına alındı.

Jandarmanın yaralı bulduğu kartal tedavi altına alındı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin devriye sırasında yaralı bulduğu kartal, hayvan hastanesinde tedavi altına alındı.

Jandarma bitkin haldeki şahine enjektörle su verip hastaneye ulaştırdı

Elazığ'da jandarma ekipleri, devriye görevi sırasında yol kenarında yaralandığı için bitkin düşen şahini enjektörle su verdikten sonra hayvan hastanesine ulaştırdı.

3 yaşındaki çocuk, jandarmanın dikkati sayesinde bulundu

Elazığ'da gece ailesinden habersiz evden çıkan ve 2 kilometre uzaklaşan 3 yaşındaki Ömer Asaf Uçar, devriyede olan jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde fark edilip önce koruma altına alındı, ardından ailesine kavuşturuldu.

Elazığ'da Mehmetçiğin bayrak hassasiyeti

Elazığ'da jandarma ekipleri, devriye görevinde ziyaret ettiği okulun yıpranmış bayrağını değiştirerek öğrencileri ziyaret etti.

Jandarma ekibi devriyede, kayıp engelli çocuğu buldu

Elazığ'da jandarma ekipleri devriye görevi yaparken arazide kayıp olan 12 yaşındaki zihinsel engelli çocuğu bularak ailesine teslim etti.

Uyuşturucuyu sakladığı yer polisleri bile şaşırttı

Aydın'ın Efeler ilçesinde devriye görevi yapan Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 'Mobil Park' ekipleri şüphelendikleri şahsın yaptıkları üst aramasında terliğin altına gizlenen uyuşturucu madde ele geçirdi.

Jandarma Tarihi Harput’un Her Yerinde 

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Tarihi Harput’ta halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için motorlu ve yaya  devriye görevlerini aksatmadan 7/24 devam ettiriyor.

Almanya’da polisler vücut kamerası ile devriye gezecek

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde polislerin vücut kamerası ile devriye gezmesi kararlaştırıldı. İlk uygulamanın Türklerin de yoğun olduğu Hagen şehrinde başlayacağı belirtildi.

Atlı Jandarmalara Çocuklardan Büyük İlgi

Elazığ'da atlı jandarma timleri, devriyeye görevine tarihi Harput’ta devam etti.

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

27 Mayıs 2020 tarihinde Suriye'nin İdlib kentinde gerçekleştirilen yol kontrol devriyesi sırasında meydana gelen patlama sonucu şehitlik makamına yükselen Piyade Teğmen Canbert Tatar için memleketi Elazığ'da Mevlid-i Şerif okutuldu.

Jandarma kaplumbağaların zarar görmemesi için devriye yapıyor

Elazığ'da, Keban ilçe karayoluna çıkan kaplumbağaların hem araçlardan zarar görmemesi hem de sürücülere risk oluşturmaması için jandarma ekipleri devriye görevi yapıyor.

Şehit asker son yolculuğuna uğurlandı

Suriye'nin İdlib kentinde gerçekleştirilen yol kontrol devriyesi sırasında meydana gelen patlama sonucu şehit olan Piyade Teğmen Canbert Tatar memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Medeniyetin beşiği 'Harput' jandarma ile daha güvende

Elazığ'da bulunan 4 bin yıllık tarihi barındıran ve medeniyetin beşiği olarak bilinen Harput Mahallesi, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı yaya, araçlı, drone ve atlı devriye ile korunuyor. Devriye ekipleri tarihi eser bulmak için kazı yapanları drone ile tespit edip yakalarken, ziyaretçileri de atlı devriye ile karşılıyor.

Atlı devriye,Hazar Gölü Plajı'na indi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde göreve başlayan atlı tim Hazar Gölü Plajında ilk önleyici kolluk devriyesini yaptı, vatandaşlar ilgi gösterdi.