Dilek Sitesi Haberleri

Dilek Sitesi Haberleri

Halen daha aynı acıyı yaşıyoruz

Elazığ'da meydana gelen depremde 14 kişini hayatını kaybettiği Dilek Sitesinde 2 yaşındaki torununu ve gelinini kaybeden 62 yaşındaki Abbas Yıldız, '24 Ocak her geldiğinde bize bir acıdır. O acıyı her zaman hissediyoruz' dedi.

Elazığ depreminde annesini kaybetti, kızının çığlığı ile ailece kurtuldular

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde 14 kişinin yaşamını yitirdiği Dilek Sitesinde son olarak cansız bedenine ulaşılan 84 yaşındaki Türkan Kaplan'ın oğlu Faruk Kaplan, o gün yaşananları 'Bir film şeridi gibi geldi geçti. Nasıl kurtulduk bizde şaşırdık diye anlatırken, kızının çığlığı sayesinde korkup dışarı çıktıklarını aktardı.

Elazığ'da depreminde 14 kişinin öldüğü Dilek Sitesi ile ilgili 23 şüpheli hakkında dava açıldı

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremde 14 kişinin hayatını kaybettiği Dilek Sitesi ile ilgili 23 kişi hakkında iddianame hazırlanarak dava açıldı. Her bir sanık için iddianamede 210'ar yıl hapis istendiği öğrenilirken, savcılıkta açıklamada bulundu.

Elazığ'da ilk deprem konutları tamamlandı, 7 ayda yeni bir Dilek Sitesi dikildi

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen deprem sonrasında birçok mahalle şantiyeye alanına dönerken, 14 kişinin hayatını kaybettiği Dilek Apartmanı'nın olduğu bölgede yapımına başlanılan 9 bloklu 179 konut tamamlandı.

Dilek Sitesi Çevresinde Yoğun Çalışma

Elazığ depreminde yıkılan ve vatandaşlarımızın hayatını kaybettiği Sürsürü Mahallesi’ndeki Dilek Sitesi’nde depremin yaraları sarılıyor.

Elazığ'da depremde hasar gören bina çöktü

Elazığ'da depremde 14 kişinin hayatını kaybettiği Dilek Sitesi'nin yanında bulunan ve acil yıkım kararı sonrası çalışma başlatılan bir sitedeki bine çöktü. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, önceden tedbir alınması bir olumsuzluk yaşanmasının önüne geçti.

Deprem alanında sabahın ilk ışıklarıyla aramalara devam edildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından 4 katlı Dilek Sitesi'nin bir bloğundaki yıkım alanında sabahın ilk ışıklarında danarama kurtarma çalışmaları devam etti. Enkaz altında en az 2 kişinin daha olduğu değerlendiriliyor. Aramalar havadan drone ile de görüntülendi.

Deprem'de bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından 4 katı Dilek Sitesi'nin bir bloğundaki yıkım alanında gece boyunca arama kurtarma çalışmaları devam etti. Ekipler bir kişinin daha cansız bedenine ulaştı. Eksi derecelere varan soğuklukta enkaz arama altında kalanlar arandı.