Diş Hekimi Haberleri

Diş Hekimi Haberleri

Tanoğlu, son yolculuğuna yarın uğurlanacak 

Cumartesi günü İstanbul’da vefat eden Süryani Cemaati Vakfı Başkanı Diş Hekimi İshak Tanoğlu, Salı günü Elazığ’da son yolculuğuna uğurlanacak. 

Diş hekimi Ayşenur Çam: 'Ramazan ayında da dişler günde iki kez fırçalanmalı'

Ramazan ayında da diş fırçalamanın önemli olduğunu aktaran Elazığ Mediline Hastanesinde görevli diş hekimi Ayşenur Çam, Hastalarımıza Ramazanda da günde iki kez dişlerini fırçalamalarını tavsiye ediyoruz' dedi.

Uzmanlar ebeveynleri uyardı: Süt dişleri, daimi dişler için rehber görevi görür

Halk arasında süt dişi ile ilgili yanlış bir kanının olduğunu belirten diş hekimi Mahmut Aslan, ''Süt dişleri hem estetik hem beslenme hem de çiğneme adına büyük bir fonksiyon sahibidir. Yerine gelecek olan daimi dişler için de rehber görevi görmektedir'' diyerek ebeveynleri uyardı.

Elazığ'da tam donanımlı diş kliniği, mekan kaçak, hekim sahte, hasta gerçek

Elazığ'da bir evi kaçak olarak diş kliniğine çeviren sahte diş hekimi içeride hastası varken jandarma tarafından suç üstü yakalandı.

Elazığ'da kaçak diş kliniği basıldı, sahte diş hekimi yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada müstakil bir evi kaçak diş kliniğine çeviren sahte diş hekimi düzenlenen operasyonla yakalandı. Sahte diş hekiminin her türlü klinik malzemeyi yerleştirdiği, randevu defterinin bulunduğu ortaya çıkarken, kapı girişine kirli ve temiz galoş kutuları bile koyması dikkat çekti.

Diş implantı, hayat kalitesini artırıyor

Diş Hekimi Mehmet Güçlü, 'İmplant tedavisinin diğer tedavilere avantajı; komşu dişlere zarar verilmez. Yani komşu dişlerin kesilmesi gerekmez. İmplant diş kök görevi görür ve doğal diş gibi rahatlıkla yemek yiyebilir, konuşabilir ve gülebilirsiniz’ dedi.

Diş hekimlerine saldıran şahıs tutuklandı

Elazığ'da diş hekimi U.D ve stajyer hekim B.B'ya saldırarak yaralayan S.A yakalandı. Mahkemeye çıkarılan S.A tutuklandı.

Diş Hekimleri Odası Saldırıyı Kınadı

Elazığ Diş Hekimleri Odası, Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde görevli Diş Hekimi U.D’ye yapılan saldırıyı kınadı.

Süt dişlerinin bakımı, besin tüketimi ve konuşma için önemli

Çocukların süt dişleri ile ilgili halk arasında 'ne de olsa yerine başka bir diş çıkıyor' bilincinin yanlış olduğunu ve ihmal edilen süt dişlerinin erken yaşta çekildiğini vurgulayan Diş Hekimi Mahmut Aslan, bu dişlerin önemine dikkat çekerek çocuğun besin tüketimine ve konuşmasına yardımcı olduğunu söyledi.