Doğum Günü Haberleri

Doğum Günü Haberleri

Depremzede Ceylin’in doğum günü kutlandı 

Elazığ Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde şiddetli bir şekilde etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem afetinin ardından sahada çalışmalarını sürdürürken Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından kurulan psikososyal destek çadırında ise depremin oluşturduğu tahribatı silmeye devam ediyor. 

AK Parti Gençlik Kolları, Şenpınar’ın doğum gününü kutladı 

AK Parti Gençlik Kolları, 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan Sıla Şenpınar’ı doğum günü sürprizi yaptı. AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut’un da katılımıyla gerçekleştirilen doğum gününün ardından Milletvekili Bulut ve başkan Kürüm, öğrenci yurdunda gençlerle bir araya geldi. 

8 yaşındaki kız sosyal medyadan istedi, Belediye Başkanı yerine getirdi

Elazığ'da yaşayan Yağmur ve Şerafettin Turan çiftinin ilk çocuğu olan ve bağırsakta daralma hastalığı bulunan Nursima Turan, doğum günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan bisiklet istedi. Talebe kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Şerifoğulları, küçük Nursima'ya bisiklet ve çeşitli oyuncaklar gönderdi.

F.Ü. Rektörü Göktaş'tan özel çocuklara doğum günü sürprizi

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, halk eğitim merkezinde öğrenim gören 2 özel öğrencinin doğum günü olması sebebiyle pasta kesip doğum günlerini kutladı.

Down sendromlu iki arkadaşa doğum günü sürprizi

Elazığ'da down sendromlu iki arkadaşa Hacivat ve Karagöz oyunu eşliğinde doğum günü sürprizi yapıldı.

Küçük Taha, tedavisini üstlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

Elazığ'da beyin tümörü nedeniyle tedavi gören 7 yaşındaki Taha Sis, masraflarını üstlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 67. yaş gününü çektiği video ile kutladı.

Mehmetçik'ten işaret diliyle anlamlı mesaj, vefalı sürpriz

Elazığ'da Mehmetçik, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle işaret diliyle hem anlamlı mesaj verdi, hem de Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evlerinden çıkamayan köylerde ikamet eden çocukları ziyaret ederek doğum günü sürprizi yaptı.

Hatice anneye, polisten doğum günü sürprizi

Elazığ'da polis ekipleri 61 yaşında liseyi bitiren 1 çocuk annesi Hatice Şükran Şerbetçi'ye doğum günü sürprizi yaptı.

En Güzel Doğum Günü Hediyesi

2020 Yılı Liselere Geçiş Sınavında (LGS) tüm soruları doğru cevaplandırarak birinci olan Sudenaz Yıldız, birincilik haberini doğum gününde öğrendi. Yıldız, birincilik haberinin en güzel doğum günü hediyesi olduğunu söyledi. 

Annesine doğum günü sürprizi yaptı

Elazığ'da 10 yaşındaki Hamza Ören, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden talep ettiği pasta ile yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan annesi Semra Ören'e doğum günü sürprizi yaptı. 

Bir baba için en zor doğum günü

Elazığ'da depremde hayatını kaybeden 13 yaşındaki Miraç'in bugün doğum günü olması nedeniyle hastaneden çıkan baba Meriç Dişli, yan yana yatan oğlu ve eşinin mezarına gitti, duygusal anlar yaşadı.

Depremzede çocuğa çadırda doğum günü

Elazığ'da depremden dolayı evleri hasar gören ve çadırda ailesiyle yaşamaya başlayan küçük Muhammed'e, kadın jandarma personeli doğumgünü sürprizi yaptı.

Huzurevi'nde sürpriz doğum günü kutlaması

Elazığ Gazi Huzurevi'nde kalan 74 yaşındaki Aziz Taylan için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.