Dolandıran Haberleri

Dolandıran Haberleri

4 ilde 260 vatandaşı dolandıran suç örgütüne operasyon: 28 tutuklama

4 ilde 260 vatandaşı telefon üzerinden dolandırarak 1 milyon 500 bin lira vurgun yapan suç örgütüne jandarma tarafından Elazığ merkezli operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 28 şüpheli tutuklandı.

4 ilde 260 vatandaşı dolandıran suç örgütüne operasyon: 26 şüpheli adliyeye sevk edildi

4 ilde 260 vatandaşı telefon üzerinden dolandırarak 1 milyon 500 bin lira vurgun yapan suç örgütüne jandarma tarafından Elazığ merkezli operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 26 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

4 ilde 260 vatandaşı dolandıran suç örgütüne operasyon: 24 gözaltı

4 ilde 260 vatandaşı telefon üzerinden dolandırarak 1 milyon 500 bin lira vurgun yapan suç örgütüne jandarma tarafından Elazığ merkezli operasyon düzenledi. Operasyonda, 24 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'da sahte altın ile kuyumcunun dolandırılma anı kameralara yansıdı

Elazığ'da kuyumculara 15 bin TL değerinde sahte altın satarak dolandıran 2'si kadın 3 kişi yakalanmış, biri tutuklanmıştı. Kadının, kuyumcuya sahte altınları satarak dolandırma anının görüntüleri ortaya çıktı.

Kuyumculara sahte altın satan şüpheliler yakalandı, bir kadın tutuklandı

Elazığ'da kuyumculara 15 bin TL değerinde sahte altın satarak dolandıran 2'si kadın 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden bir kadın tutuklandı.

Sahte altınları biner dolardan satan 3 şüpheli yakalanıp tutuklandı

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada bir kişiye sahte altınların tanesini biner dolardan satarak 25 bin TL dolandıran 3 şüpheli yakalanıp tutuklandı.

Elazığ'da kuyumculara sahte altın satan 2 şüpheli yakalandı

Elazığ'da 5 ayrı kuyumcuyu sahte altın satarak dolandıran 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Elazığ'da yüzlerce sahte altın ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı

Elazığ'da bir kişiyi Osmanlı dönemine aitmiş gibi hazırlanan tuğralı sahte altınlarla 35 bin TL dolandıran 4 şüpheli, polisin çalışması sonucu yakalandı. Polis 67 suç kaydı bulunan 4 şüpheliden ele geçirdiği 615 adet sahte altınla Can Azerbaycan yazarak Azerbaycan'a da destek mesajı verdi.

Bankaların hesap uzmanı 15 milyon dolandırmıştı, sokakta yürürken yakalandı

Tekirdağ ile Kırklareli'de çeşitli bankalarda hesap uzmanı olarak çalışan ve bankaların müşteri imzalarını taklit ederek yaklaşık 15 milyon TL dolandıran şüpheli yakalandı.

Paravan şirket kurup vatandaşları dolandıran 2 kişi yakalandı

Elazığ'da araçlarını satmak isteyenleri paravan şirket kurup karşılıksız çek ve senetle dolandırdığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı. Dolandırılan vatandaşlara ait 5 araçtan 3'ü ele geçirilirken, şüpheliler adliyeye sevk edildi.

100 bin TL'lik dolandırıcılığa: 2 tutuklama

Elazığ'da kendilerini polis olarak tanıtıp, bir anneyi evden uzaklaştıran, ardından da küçük kızını kandırıp 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandıran şüphelilerden 2'si tutuklandı.

Sahte polisler, 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandırdı, gerçek polise yakalandı

Elazığ'da kendilerini polis olarak tanıtıp, bir anneyi evden uzaklaştıran, ardından da küçük kızını kandırıp 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandıran 7 şüpheli polisin çalışması ile yakalandı.