Dolandırdı Haberleri

Dolandırdı Haberleri

Dolandıracaklarını internetten bulan 28 suç kayıtlı şüpheli yakalandı

Elazığ'da dolandırdığı şahısları internetten bulan ve 28 suç kaydı olduğu ortaya çıkan şüpheli, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi.

Adana'da sahte valinin entübe oyununu polis bozdu

Adana polisi 3 ilde yaptığı operasyonda iş adamlarını arayıp kendilerini vali olarak tanıtıp entübe cihazı alacaklarını söyleyerek 60 bin lira dolandırdığı öne sürülen 7'si kadın 13 kişiyi gözaltına aldı.

Muğla'da dolandırıcılar emekli savcıyı 380 bin TL dolandırdı

Muğla'nın Datça ilçesinde yaşayan emekli savcı ile bir haftadır telefon ile görüşen dolandırıcılar, adının FETÖ soruşturmasında geçtiğini belirterek 380 bin lira dolandırdı. Dolandırıldığını anlayan emekli savcı G.M.'nin polise yaptığı ihbardan 2 saat sonra şüpheli, Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Menteşe otogarında yakalandı.

Pendik'te dolandırıcı kadın, kuyumcuya sahte altını sattı

Pendik'te bir kuyumcuya müşteri kılığında giren kadın, elindeki sahte altınları satarak kuyumcuyu dolandırdı. o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kadının yakalanmasının ardından diğer şüpheliler de suçlarını itiraf etti.

Akıllara Durgunluk Veren Olay

Kendisini şeyh olarak kabul ettiren sahte din adamı Elazığ'da bir iş adamını 17 Milyon TL dolandırdı.

Sahte avukat yakalandı

Elazığ'da kendini hakim ve avukat olarak tanıtarak vatandaşların adli konularını yürütmek bahanesiyle 5 şahsı dolandırdığı tespit edilen kadın yakalandı.

Paravan şirket kurup vatandaşları dolandıran 2 kişi yakalandı

Elazığ'da araçlarını satmak isteyenleri paravan şirket kurup karşılıksız çek ve senetle dolandırdığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı. Dolandırılan vatandaşlara ait 5 araçtan 3'ü ele geçirilirken, şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Sahte polisler, 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandırdı, gerçek polise yakalandı

Elazığ'da kendilerini polis olarak tanıtıp, bir anneyi evden uzaklaştıran, ardından da küçük kızını kandırıp 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandıran 7 şüpheli polisin çalışması ile yakalandı.