Don Haberleri

Don Haberleri

Güllü’nün Elazığ potporisi beğeni topladı

Elazığlı Sevilen Sanatçı Emrah Güllü seslendirdiği Elazığ Potporisi ile beğeni topladı. Sanatçı son dönemde seslendirdiği eserlerle Elazığ ve Harput musikisinin tanıtımı yapmayı amaçlıyor.

Başkan Şerifoğulları; Depreme dayanıklı, dirençli bir elazığ için yoğun mesaisini sürdürüyor

Elazığ’ın daha güçlü ve daha güvenli yarınlarını inşa etmek için yoğun çalışmalarını sürdüren ve depreme dayanıklı, dirençli bir şehir olma yolunda önemli adımlar atmayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Ülkü Ocakları darbenin yıldönümünde mevlit düzenledi

Ülkü Ocakları Elâzığ İl Başkanlığı 12 Eylül 1980 Darbesi’nin 44. Yıldönümünde hayatını kaybedenler için mevlit düzenledi.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, temmuzda bir önceki aya göre 0,4 puan azalarak yüzde 8,8 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 167 bin kişi olarak belirlendi.

Mahalle Muhtarlarından, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediyesi, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin ardından İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de hizmete açarak Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahalleleri için vatandaşların taleplerini toplamaya başladı. Depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden mahalle muhtarları, Elazığ Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaların, vatandaşlar için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Açıkkapı: Elazığ’ımız her geçen gün daha da gelişiyor

Elazığ’da çevre, konut, kentsel dönüşüm ve altyapı alanlarında yapılan yatırımlar üzerine konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Yapılan yatırımlar ve projelerle şehrimiz geleceğe güvenle bakıyor” dedi.

Başkan Öztürk: Ulukale şehitlerimizi rahmetle anıyorum

Elçemder (Elazığ Çemişgezekliler Derneği) Başkanı Gürkan Öztürk 9 Eylül 1994 tarihinde Çemişgezek’in Ulukale Köyüne terör örgütü tarafından yapılan hain baskının yıl dönüm de açıklamada bulundu.

Başkan Özkan: Bugün 9 Eylül, halkın partisi 101 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Onur Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi 101. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.

Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete açılıyor

Elazığ'ın depreme dayanıklı modern yapı stoğuna kavuşması içim Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahallelerinde belirlenen adalar için vatandaşların taleplerini toplayacak olan Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi, hizmete başlayacak.

Zabıta Teşkilatı’ndan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, şehirde huzur ve düzenin sağlanması için özveri ile çalışan zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı tebrik etti.

Çitçi ailesinden çağrı! Bu yanlıştan dönülmeli

İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Hizmet Binası ile ilgili mülk sahiplerinden yeni açıklama geldi. Açıklamada bağışçının yakınları yeniden yetkililere seslendi.

Elazığ, Başkan Şerifoğulları’nın yatırımları ile gelişimini sürdürecek

Depreme dayanıklı, modern ve yepyeni yaşam alanları oluşturarak şehri daha güvenli bir geleceğe taşımayı hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Şehrimizin geleceği adına son derece önemsediğimiz bu projemiz tamamlandığında, şehrimizin merkezi çok daha hızlı gelişmiş olacak.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla ve Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ ile birlikte, Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde hayata geçirilen ve 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak olan Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu.

Açıkkapı: Kentsel dönüşüm kampanyaları için görüşmelerimiz sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı TBMM’de düzenlediği basın açıklamasında Elâzığ’da da kentsel dönüşüm ve yarısı bizden kampanyalarının uygulanması için görüşmelere devam ettiklerini söyledi.

AK Parti Kadın Kolları, Malazgirt Zaferi’ni kutladı

Elazığ AK Parti Kadın Kolları, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümünü kutlamak üzere Malazgirt’te buluştu. Malazgirt’te yapılan kutlama etkinliğine Elazığ il genelinden katılım sağlayan kadınlar, zaferin coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete girdi

Elazığ Belediyesi, depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Nailbey Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni hizmete açtı. Bu ofis, mahalle sakinlerinin taleplerini toplamak ve projeye yön vermek amacıyla kapılarını vatandaşlara açtı.

Keleş: Konutlar yakında teslim edilecek

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sivrice, Baskil Palu, Alacakaya Ve Arıcak ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Sivrice ve Baskil ilçelerinde konutların eylül ayı sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Erol: THY derhal bu yanlıştan dönmeli

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, THY Elazığ İl Müdürlüğü’nün Muş THY İl Müdürlüğü’ne bağlanmasına yönelik açıklamalarda bulunarak; “THY derhal bu yanlıştan dönmeli” dedi.

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Başkan Dilek: Elazığ'da dahil edilmelidir

Elazığ Mobilyacılar Dernek Başkanı Muhammed Fethi Dilek, yerinde dönüşümün Elazığ için acil olduğunu vurgulayarak, şehrin deprem tehlikesine karşı hızlı bir şekilde hazırlanması gerektiğini söyledi.

Elazığ’a yeni bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak vizyon projeleri birer birer yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nı da şehre kazandırarak, vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserlere bir yenisini daha ekledi.

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Keleş: Sivrice, Palu ve Yurtbaşı sahaları aydınlatıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice, Palu ve Yurtbaşı Sahalarının aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Yeni sistem LED projektörlerle donatılan sahalar, artık daha verimli ve daha tasarruflu bir şekilde kullanılacak.

ELMİYAD’DA bayrak değişimi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti’nin uygulamış olduğu tüzüğe göre Dönem Başkanlığını yürüten Erhan Bahçeci, görevini Fırat Öztürk’e devretti.

Erol: Elazığ’da da uygulanmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul’da başlayacak olan “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden” desteğinin Elâzığ’da da TOKİ marifeti ile uygulanması gerektiğini söyledi

Şeyh Haydar Baba sevenleri tarafından anıldı

Elazığ’ın önde gelen kanaat önderlerinden Şeyh Haydar Baba’nın vefatının 45’inci yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Programda ayrıca Gazze için Mevlid-i Şerif okundu.

Açık: Deprem açısından riskli bölgede olduğumuz gerçeğiyle yüzleşmeliyiz

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 17 Ağustos 1999 yılında yaşanan deprem felaketinin 25'inci yıl dönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, faaliyetlerini sürdürdükleri Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerinin birinci ya da ikinci derece riskli bölgede yer aldığını hatırlatarak deprem gerçeğiyle yüzleşilmesi gerektiğini söyledi. Açık, 'Bilimin ışığında depremin yıkıcı etkilerine karşı dayanıklı yapılar, güvenli şehirler inşa etmeliyiz' dedi.

Otoyol ödemelerinde e-Devlet dönemi başlıyor

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, araç sahiplerinin otoyol ödemelerini e-Devlet üzerinden güvenle yapabileceklerini duyurdu.

Konut satışında doğrulanmış ilan dönemi başlıyor

Ticaret Bakanlığı’nın aldığı yeni kararla birlikte konut satışında doğrulanmış ilan dönemi başlıyor. 15 Eylülde yürürlüğe girecek düzenleme ile ilgili Elazığ Esnaf Ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak konut sahiplerini ve emlakçıları ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Başkan Şerifoğulları: Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.