Döner Haberleri

Döner Haberleri

Jeofizik Mühendisi Ramazan Bulut hayatın kaybetti 

İl Özel İdaresi’nde Çalışan Mühendisler, Malatya’dan görevden dönerken, kullandıkları araç, Elazığ – Malatya Karayolu’nun 45’inci kilometresinde kontrolden çıkarak, bariyerlere saplandı. Kazada mühendislerden Ramazan Bulut hayatını kaybetti, Ergün Atabay ise yaralandı. 

Seyir halindeki araç alev yandı 

Elazığ’da seyir halindeki araç alev topuna dönerek yandı. Araçta, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.  

Başkan Şerifoğulları, gençlerle buluştu

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları katılarak gençlerle bir araya geldi. 

Voleybolda Elazığ takımları kayıp

Kadınlar 2. Ligi'nde Elazığ Belediyesi Voleybol 4. hafta maçında Hatay deplasmanından puansız dönerken, Erkekler 2. Ligi'nde Aksaray Gençlik ilk maçında Mardin ekibine yenildi.

Elazığ'da ekskavatöre çarpan otomobil hurdaya döndü: 2'si ağır 3 yaralı

Elazığ'da park halindeki ekskavatöre çarpan otomobil hurdaya dönerken, kazada 2'si ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu, yollar nehre döndü

Elazığ'da meteorolojinin uyarısının ardından sağanak yağış etkili oldu. Bazı yollar adeta nehre dönerken vatandaşlar atlayarak geçti.

Hayalini gerçekleştirdi, gurbetten dönüp 300 yıllık köyün ilk kadın muhtarı oldu

Hayatının yaklaşık 15 yılını gurbette geçiren Hatice Cumurcu Görür, doğup büyüdüğü köyüne dönerek muhtar oldu. 4 erkek adayla yarışan ve 300 yıllık köyün ilk kadın muhtarı olan Görür, hayalini gerçekleştirdi.

Kar nedeniyle yollar buz pistine döndü, araç sürücüleri zor anlar yaşadı

Elazığ'da dün başlayan ve etkisini arttıran kar yağışından dolayı yollar buz pistine dönerken, yokuş aşağı inmeye çalışan araçlar durmakta, yokuş çıkmaya çalışan araçlar ise seyretmekte zorlandı.

Şehir hayatından sıkıldı, devletten aldığı destek ile köye dönüp çiftlik kurdu

Elazığ'da yaşayan ve şehir hayatından sıkılan Muharrem Erdem, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) aldığı destek ile köyüne dönerek tavuk çiftliği kurdu. Yılda ortalama 160 bin tavuk yetiştiren Erdem, bunun yanı sıra babasından kalan 20 hayvan kapasiteli ahırı da 100 hayvan kapasiteli modern bir besi çiftliğine dönüştürdü.

Elazığlı döner ustasının hayatı, 'Tako, Rako, Riko' ile değişti, onlarca ülke gezdi

Kolombiya'da seyyar dönercilik yaparken bir Youtuberin çektiği videoda söylediği 'Tako Rako Riko' sloganıyla ünlenen Elazığlı Dönerci Ustası Fuat'ın hayatı videonun sosyal medyada paylaşması üzerine değişti. Bir anda ünlenen Fuat usta, Dubai, Romanya, Libya, Güney Kore, Rusya ve Katar olmak üzere onlarca ülke gezdi.

Elazığlılar Salçalı Köfte Festivalinde Zafer Döner'le coştu

Elazığ'da düzenlenen 3'üncü Salçalı Köfte Festivali ikinci gününde de yoğun ilgi görürken, festivalin akşam saatlerinde sahne alan sanatçı Zafer Döner şarkılarıyla katılımcıları coşturdu.

Elazığ depreminin 1. yılı: Yaralar sarılıyor, acılar unutulmuyor

Elazığ'da geçtiğimiz yıl bugün meydana gelen 6.8'lik depremin ardından devletin tüm kurumlarıyla yaraları sarmaya devam ettiği şehirde, enkazdan saatler sonra kurtarılanlar ve yakınlarını kaybedenler o unutamadıkları günü anlattı. Depremin yaralarının sarılması kapsamında şehir şantiyeye dönerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın anahtar teslim töreni düzenlenmesi planlıyor.

Adana'da restoranda tartışma kanlı bitti: 1 yaralı

Adana'da iki kişi restoranda yemek yediği sırada bir kişiyle tartıştı. Tartışma sonrası restorandan ayrılan 2 kişi kısa süre sonra olay yerine geri dönerek tartıştıkları şahsı pompalı tüfekle yaraladı. Olayı gerçekleştiren şüphelilerden birisi yakalandı.

Gaziantep'te sağlık çalışanına saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’te bir hastanede çalışan Adil T, evine dönerken yolda tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Adil T'yi öldürdüğü ileri sürülen ve Celal A. ise aynı kavgada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Adana'da çocukların silahla oyunu ölümle bitti

Adana'nın Kozan ilçesinde babasının tüfeği ile kuş avlamadan dönerken ayağı kayıp düşen 12 yaşındaki çocuğun omuzundan düşen tüfeğin ateş alması sonucu, 8 yaşındaki kardeşi hayatını kaybetti.

Bursa’da dönerci dükkanı alev alev yandı

Bursa'da bir döner dükkanında yangın çıktı. Dönerci dükkanı alev alev yanarken, dükkan sahipleri iş yerindeki eşyalarını kurtarma anı kameraya yansıdı.

Kılıç, sağlık çalışanlarının taleplerini gündeme getirdi

Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Selçuk Kılıç, sağlık çalışanlarının sadece Covid-19 Pandemisi ile değil, aynı zamanda çözüme muhtaç bir çok sorunla da mücadele etmek zorunda kaldığını söyledi. 

Elazığ'da ilk deprem konutları tamamlandı, 7 ayda yeni bir Dilek Sitesi dikildi

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen deprem sonrasında birçok mahalle şantiyeye alanına dönerken, 14 kişinin hayatını kaybettiği Dilek Apartmanı'nın olduğu bölgede yapımına başlanılan 9 bloklu 179 konut tamamlandı.

Türkmen gelin, Elazığ'da döner kesip köfte yapıyor

Türkmenistan'dan Elazığ'a gelin gelen Maksad Jumamuradova, eşinin açtığı dükkanda döner kesip, Elazığ'a özgü salçalı köfte yapıyor.

Kılıç: Döner Sermaye Sistemine Son Verilmeli

Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Selçuk Kılıç, sağlık çalışanlarının temel sorunlarından biri olan döner sermaye sistemine biran önce son verilmesi gerektiğini söyledi.

Kazada hayatını kaybeden öğretim görevlisi, son yolculuğuna uğurlandı

Kırgızistan'da düğünden dönerken kaza geçirip hayatını kaybeden Öğretim Görevlisi Muharrem Kaya, memleketi Elazığ'da toprağa verildi.

Mezuniyetten dönerken kazada ölen kardeşler toprağa verildi

Mezuniyet töreninden dönerken otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden 4 kişiden, 2 kardeşin cenazesi Elazığ'da torağa verildi.

Mezuniyetten dönerken kazada ölen aynı aileden 2'si defnedildi

Kızlarının mezuniyet töreninden dönerken otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden 4 kişiden 2'sinin cenazesi morgdan alınarak köylerinde defin edildi.

Kabir ziyaretinden dönerken araba çarpan genç yaşamını yitirdi

Manisa'nın Kula ilçesinde kabir ziyaretinden döndüğü esnada yolun karşısına geçmek isteyen bir genç, araç çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Elazığ'da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Elazığ’da 1’i tır, 3 aracın karıştığı kazada otomobiller hurdaya dönerken, 5 kişi yaralandı.