Dorse Haberleri

Dorse Haberleri

Elazığ'da uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramada bir tırın dorsesinde 17 kilo 650 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alex kokladı, tırın dorsesinden 17 kilo 650 gram uyuşturucu çıktı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramalarda 17 kilo 650 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tır dorsesinden kopan tekerlek bahçede oturan çifte çarptı: 2 yaralı

Elazığ'da tırın dorsesinden kopan tekerlek bahçede oturan çifte çarptı. Tekerleğin çarpması ile hafif yaralan çift, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ'da otomobil tırın dorsesine çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ'da otomobilin tırın dorsesine çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Konya'da otomobil tırın altına girdi: 1 ölü, 4 yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobilin önünde seyir halinde olan tırın dorsesinin altına girmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Otomobil yol kenarındaki tır dorsesine çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, seyir halindeki bir otomobil henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yol kenarında bulunan tır dorsesine çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Samsun’da tır yangını

Samsun'da seyir halindeki bir tırın dorsesinde yangın çıktı.

Konya’da çekicilerle 20 dakika içinde 4 tane dorse çaldılar

Konya'da sanayi bölgesinde bulunan bir galeride bulunan 4 dorse, kimliği belirsiz 4 kişi tarafından 20 dakika içerisinde getirilen çekicilere yüklenerek çalındı.