Döviz Haberleri

Döviz Haberleri

Benzine ve motorine indirim geliyor!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanma ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarında değişim sürüyor. Depoları doldurmak için bekleyin yarın gece hem benzine hem de motorine indirim bekleniyor.

Benzine indirim geliyor! 

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve döviz kurlarındaki değişiklikler sebebiyle, benzin ve motorin fiyatlarında indirime gidilecek. Bu gece yarısından itibaren benzine 1 lira 55 kuruş indirim bekleniyor.

Akaryakıt fiyatları yeniden değişiyor! 

Küresel petrol piyasasında fiyatlarda dalgalanma devam ediyor. Brent petroldeki fiyatlama ve dövizdeki hareketlilik akaryakıt fiyatlarında tabelaları yeniden değiştirecek. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorine zam geliyor. Fiyatlar bu gece yarısından itibaren yeniden güncellenecek

Benzin ve motorine kallavi zam geliyor!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Fiyatlar indirim ve zam haberleriyle değişkenlik göstermeye devam ediyor. Yeni zamlar kapıda...

Açıkkapı: Yeni kanun teklifi vatandaşların yüzünü güldürecek 

TBMM’de görüşülmeye başlanan 80 maddelik yeni kanun teklifine ilişkin açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yeni kanun teklifinin, vergi güvenliğinin sağlanması, yatırımcıların Türk lirasına yönelmesi, ülkeye döviz girdisinin sağlanması gibi birçok düzenlemeyi kapsadığını söyledi. 

Dizel araç sahiplerine kötü haber! 

Akaryakıt fiyatları döviz kuru ve petrol varil fiyatlarındaki değişkenlik nedeniyle artmaya devam ediyor. Motorine 1 Ağustos Salı gününden geçerli olmak üzere 1,07 TL zam bekleniyor. 

Bir zam da otogaza geldi!

KDV artışı sonrası petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte akaryakıta yeni bir zam daha geldi. Benzin ve motorindeki fiyat artışlarının ardından bu gece itibarıyla oto gaza 24 kuruş zam geldi.

Dolar 25 lirayı da aştı! 

Merkez Bankası'nın dün 27 ay sonra yaptığı faiz artışı sonrası dolar ve euro adeta çıldırdı. Faiz artışını yeterli görmeyen döviz kurları dakika dakika rekor üstüne rekor kırdı. Dolar yeni güne tarihi bir rekor daha kırarak başladı. Dolar tarihte ilk kez 25 lirayı aştı. Vatandaş "Dolar kaç TL oldu" diye ekranlardan gözünü ayıramaz hale geldi.

Bayram öncesi motorine büyük zam geliyor

Petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmanın ardından motorin grubunda 20 Haziran Salı gününden geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş zam bekleniyor.

Elazığda örnek davranış, döviz dolu çantayı sahibine teslim etti

Elazığ'da oto yıkamacıda çalışan işçi, aracın içerinde bulduğu döviz dolu çantayı sahibe teslim etti.

'Döviz kuru düşmesine rağmen tekstil ürünlerindeki fiyat artışı devam ediyor'

Ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde döviz kurunun düşmesine rağmen tekstil ürünlerinde fiyat artışlarının devam ettiğini belirterek, fırsatçılığın önüne geçilmesini istedi.

Ayhan'dan gübre fiyatlarına ilişkin açıklama

Dünyada devam eden gübre krizi, Türkiye'yi de olumsuz etkiliyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası Türk Lirası mevduat hesaplarının getirisinin döviz getirisi altında kalması durumunda aradaki farkın ödeneceğini açıklamasının ardından, kurda hızlı bir düşüş yaşanırken, gözler düşecek yem ve gübre fiyatlarına çevrildi.

Altın Döviz Fiyatları 23 Aralık 2021

Altın Döviz Fiyatları 23 Aralık 2021

Altın Döviz Fiyatları 22 Aralık 2021

Altın Döviz Fiyatları 22 Aralık 2021

Altın Döviz Fiyatları 21 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 20 Aralık 2021

Altın Döviz Fiyatları 20 Aralık 2021

Altın Döviz Fiyatları 17 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 14 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 13 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 10 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 9 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları.

Altın Döviz Fiyatları 8 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları

Altın Döviz Fiyatları 7 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları

Altın Döviz Fiyatları 03 Aralık 2021

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları

Arslan: Alın teriyle çalışanlar desteklenmeli

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, asgari ücret, döviz kurlarındaki dalgalanmalar, üretim, istihdam ve pandemi sürecinde iş dünyasının talep ve beklentileriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 'Sürdürülebilir ekonomi için piyasaların ve iş dünyasının talepleri dikkate alınarak, asgari ücret artışı hem çalışanları hem de iş dünyasını mağdur etmeyecek şekilde güncellenme ihtiyacı kaçınılmaz olmuştur' dedi.

Mobilyacılar hammadde sıtıntısı yaşıyor

Elazığ Mobilyacılar Derneği (EMOSDER) Başkanı Muhammet Fethi Dilek, döviz kurundaki artışın mobilya sektörünün ham madde tedariğinde zorluklara neden olduğunu, bu durumun da üretimde ciddi sıkıntılara yol açtığını söyledi. Dilek, Mobilya sektöründe ham madde tedarik probleminin en kısa zaman da çözülmesini umduklarını belirtti. 

Şişli’de 190 bin sahte dolar ele geçirildi

İstanbul'da, piyasaya sahte döviz sürmeye hazırlanan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 190 bin sahte dolar ele geçirildi. Olayla bağlantılı 3 şüpheli yakalandı.

Serbest piyasada döviz fiyatları

Dolar 7,3670 liradan, euro ise 8,7200 liradan güne başladı.

Prof. Dr. Cansızlar: Altın kriz ve savaş gibi karmaşık ve belirsizlik ortamlarını sever

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Cansızlar, 'Altın kriz ve savaş gibi karmaşık ve belirsizlik ortamlarını sever. Amerika'daki seçimler burada önemli bir kıstas. 3 Kasım'da gerçekleşecek seçimlerde Donald Trump kaybederse; altınla ilgili dalgalanmaların uzayacağı söylenebilir' dedi.

Başkan Arslan: İhracatın önünü açmak için çalışmalarımız sürüyor

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan: "İhracatımızı arttırmamız gerekiyor, ihracatımızın artması, ülkemize döviz,hanelerimize iş-aş, esnafımıza ticaret olarak dönecektir. İhracatın önünü açmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.