Dsi Elazığ Haberleri

Dsi Elazığ Haberleri

Hani şehir dışına taşınacaktı?

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürlüğünün, geçmişte tüm siyasi ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere şehrin merkezi olan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde ve birçok yetişmiş çam ağacının yok olmasına sebep olan 110 lojman ve idare binasını yapıp tamamlamasının ardından şimdi ise aynı hatayı Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor. Kurum, yine tüm siyasilerin ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere idare binasını Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapmak için ihaleye çıktı.

DSİ Elazığ'da 29 personel alacak

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSi), ihtiyaç bulunan iller için 1273 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda DSİ Elazığ'da da 29 personeli işe alınacak.

Depremde görev yapan personele teşekkür belgesi verildi

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde görev yapan DSİ Elazığ Bölge Müdürlüğü personeline DSİ Genel Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi. 

DSİ'de değerlendirme toplantısı yapıldı

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar'ın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, ilgili Şube Müdürleri, teknik personel ve yüklenici firmanın katılımı ile Elazığ Maden Altıntarla Göleti ve Sivrice Elmasuyu Göleti Proje Yapımı Ara Raporu Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

DSİ Bölge Müdürlüğü'ne Baysal Atandı

Devlet Su İşleri (DSİ) Elazığ Bölge Müdürlüğüne atama yapıldı. 

DSİ Elazığ’da 13 Baraj Yaptı

Devlet su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından son 17 yılda Elazığ’da 13 baraj inşa edildiği açıklandı.

İş başvurusu yapan adaylar için kura çekimi yapıldı

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürlüğünce 4 il için açılan 19 kişilik kadroya bin 861 kişi başvurdu. İş başvurusu yapan adaylar için kura çekimi yapıldı.

DSİ'ye 19 kadrolu işçi alınacak

Devlet Su İşleri (DSİ) Elazığ  9. Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 19 kadrolu işçi alınacak.