Düğün Haberleri

Düğün Haberleri

Şerifoğulları: Vatandaşlarımızın yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz

Spor Köyü’nün tamamlamak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Spor Köyü'müzün hizmete açılmasıyla birlikte aziz şehrimiz çok modern, çok üst düzey bir tesis daha kazanmış olacak. Elazığ’ımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Mahalle Muhtarlarından, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediyesi, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin ardından İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de hizmete açarak Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahalleleri için vatandaşların taleplerini toplamaya başladı. Depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden mahalle muhtarları, Elazığ Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaların, vatandaşlar için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Narin cinayetinde ilk itiraf geldi!

Dün Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan şahıslardan birinin Narin'in çuval içerisindeki cesedini amcadan aldığını ve dere yatağına götürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Keleş: Çocuklarımız için modern okullar inşa ediliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş deprem sonrası Elazığ’da 45 okulun yapımının tamamlandığını ve 14 okulun yapımının sürdüğünü söyledi.

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

Elazığ İlim ve Hayra Hizmet Vakfı’ndan açıklama

Elazığ İlim ve Hayra Hizmet Vakfı, vakfa ait binanın düğün salonu ve pansiyon olarak kiraya verildiği iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.

Ertan’dan, THY kararına sert tepki!

Türk Hava Yolları Elazığ Şube Müdürlüğü’nün Muş’a bağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, kararın Elâzığ’a bir haksızlık olduğunu ve geri adım atılması gerektiğini söyledi.

Başkan Dilek: Elazığ'da dahil edilmelidir

Elazığ Mobilyacılar Dernek Başkanı Muhammed Fethi Dilek, yerinde dönüşümün Elazığ için acil olduğunu vurgulayarak, şehrin deprem tehlikesine karşı hızlı bir şekilde hazırlanması gerektiğini söyledi.

Türkiye'de kaç Suriyeli var?

Göç İdaresi Başkanlığı, "Türkiye'de 7 milyon Suriyeli ve 13 milyon yabancı olduğu" iddiasının gerçek dışı olduğunu ve hiçbir dayanağının bulunmadığını bildirdi.

Işıkver: Yarısı bizden kampanyası Elazığ için elzemdir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından İstanbul'a özel olarak açıklanan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Elazığ'da da uygulanmasının şart olduğunu ifade ederek “Bu şartlar sağlanmazsa yüzyıllık yerleşim yerleri olan 18 mahallemiz enkaz yığını olarak kalmaya devam edecektir” dedi.

PROF. DR. YASEMİN AÇIK:  BU BİR KARALAMA KAMPANYASIDIR, HUKUKA AYKIRI HİÇBİR İŞ YAPILMAMIŞTIR

Türkiye’nin önde gelen kadın sanayicilerinden Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ’da 10 bin kişinin hayatına dokunan çimento fabrikasıyla ilgili olarak son dönemde çıkan haberlere ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Bu iftira kampanyasının kardeşi ve daha önce bünyelerinde çalışan bazı kişilerin de içinde olduğu bir grup tarafından yürütüldüğünü söyleyen Prof. Dr. Açık, “Bugüne kadar kıymetli babamın hatırasını incitmemek, annemi, ağabeylerimi, tüm ailemi bu gündemden uzak tutmak ve saygınlığımızı zedelememek için sessiz kaldım” dedi. Fabrikanın kuruluş aşamasından günümüze kadar yapılan tüm iş ve işlemlerin yasalara uygun olarak yapıldığını, karalama kampanyasını yürütenler ile ilgili hukuki sürecin başlatıldığını, tüm bilgi ve belgelerin de ilgili mercilerle paylaşıldığını belirten Prof. Dr. Açık, açıklamasında şunları söyledi: 

Prof. Çavaş, rektör adaylığını açıkladı

Prof. Dr. Mehmet Çavaş Fırat Üniversitesi Rektör Adayı olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. 

Açıkkapı, Tarım ve orman alanındaki destekleri açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Elazığ'a yönelik Tarım ve Orman alanındaki desteklerle ilgili konuştu. Milletvekili Açıkkapı Elazığ’a yapılan destekleri ve tutarlarını listeledi. Açıkkapı ayrıca ana hedeflerinin Elazığ'ın tarımsal üretim kapasitesini arttırmak olduğunu söyledi. 

Özbey, FÜ Rektörlüğü’ne aday olduğunu açıkladı

Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Özbey, Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne aday oldu.

Elazığ’da Nalbantlık Kursu açılıyor

Türkiye Jokey Kulübü tarafından dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi’nde nalbantlık eğitim programı düzenlenecek. Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik 2. dönem nalbantlık kursu ile ilgili bilgiler vererek son başvuru tarihinin 12 Ağustos olduğunu hatırlattı.

Eryılmaz: Muhacirler ötekimiz değil, kardeşlerimizdir

İnsan ve Değer Hareketi Elazığ sözcüsü Ersin Eryılmaz son günlerde Suriyelilerle yaşanan sıkıntılarla ilgili açıklamalarda bulunarak olayların büyük bir risk potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Türkoğlu, FÜ Rektörlüğü’ne aday olduğunu açıkladı

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne aday oldu.

Toraman: Artan trafik kazalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Elâzığ’da son zamanlarda artan trafik kazaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, tatilcilerin araç bakımlarını yaptırmadan yola çıkmaması gerektiğini söyledi. Toplu taşıma esnaflarına da seslenen Başkan Toraman, yaz sıcaklarında araçlarda klimaların çalıştırılmasının elzem olduğunu ifade etti.

E-faturaya geçiş için son tarih 1 Temmuz

Gelir İdaresi Daire Başkanlığı, işletmelere uyarıda bulunarak e-Faturaya geçmek için son tarihin 1 Temmuz olduğunu duyurdu.

Yılmaz, Elazığspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Bir süredir ismi Çimentaş Elazığspor Kulübü Başkanlığı için geçen Ahmet Feti Yılmaz, basın açıklaması yaparak, 30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede Elazığspor’a başkan adayı olduğunu duyurdu.

Aslan: Hayırseverlerimizin bağışlarını bekliyoruz

Beşir Derneği Elazığ Şube Başkanı Burhanettin Aslan, Kurban Bayramında hayırseverlerin bağışlarını beklediklerini bu yılki bağış bedellerinin yurt içi için hisse bedelinin 11 bin 500, yurt dışı için ise 4 bin 500 lira olduğunu söyledi.

Ekmeğe zam yapıldı mı? Elazığ Fırıncılar Odası’ndan açıklama! 

Elazığ’da ekmeğe zam yapıldı paylaşımlarının ardından Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız açıklama yaparak, zamla ilgili bir çalışmalarının olduğunu ama şuanda bir zam kararı almadıklarını söyledi.

Öğretmen atamalarında rakam belli oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Bakan Tekin, en fazla atama yapılacak branşın ise sınıf öğretmenliği bölümü olduğunu söyledi. Öğretmen atamaları için başvuru süreci 20 Mayıs’ta başlayacak.

Başkan Havabulut’tan evlenecek çiftlere düğün hediyesi

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek yeni evlenen çiftlere yapacakları Fotoğraf çekimlerinde indirim çeki vereceklerini duyurdu.

Milletvekili Erol: Bu durum Elazığ’a yapılan bir haksızlıktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın Kültür Yolu Festivalleri projesi kapsamına alınmamasının bu şehre haksızlık olduğunu dile getirerek sorunu TBMM’ye taşıdı.

Efe, 5 Nisan Avukatlar Gününü Kutladı 

Elazığ Baro Başkanı Melih Efe, 5 Nisan Avukatlar Gününü kutlayarak avukatların dünyanın her noktasında adalete erişimin güvencesi olduğunu söyledi

Kültür Mahallesine; neden kadın muhtar?

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek amacıyla muhtar adayı olan Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını tamamladığını ve bir kadın olarak neden muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Milletvekili Erol Keleş, hayat kurtardı

Seçim çalışmaları kapsamında bir programa katılmak üzere yola çıkan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, kalabalık bir grup vatandaşın toplandığını gördü ve durumun ne olduğunu anlamak için aracını durdurdu. 

Ulaş: Yerel esnafımıza destek şart

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Ramazan ayında vatandaşların alışverişlerini yerel esnaflardan yapmalarını istediklerini, yerel esnafın fiyatları ulusal marketlerin fiyatlarından daha uygun olduğunu ve yerel seçimlerin sonrasında ekonominin eski günlerine dönmesini beklediklerini ifade etti.

Ebubekir Irmak: Biz, Bize Yeteriz Sivrice

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, ilçemizin tüm güzellikleri ve eşsiz tabiatının Sivrice’nin gelişmesi ve kalkınması açısından çok büyük bir katma değere sahip olduğunu belirterek, başkalarının geçici vaatleriyle değil, Sivrice halkı olarak ‘’Biz Bize Yeteriz’’ dedi.