Dükkan Haberleri

Dükkan Haberleri

Ağın İlçesi'ne 142 Konut ve 3 dükkan yapılacak 

Ağın’daki 142 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezinin, "İnşaat ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi" işinin ihalesi 6 Kasım’da yapılacak. 

43 İşyerinin anahtar teslim tarihleri belli oldu 

6 Ekim tarihinde gerçekleştirilen kura çekiminde dükkanları belirlenen hak sahipleri iş yerlerinin anahtarlarını 16 Ekim tarihinden itibaren teslim alabilecekler. 

Palu’ya 428 Konut ve Ticaret Merkezi

Palu’ya 428 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret Merkezi yapılacak.

Elazığ İl Özel Idaresi, Elysium’daki 4 dükkanı satışa çıkardı

Elazığ İl Özel İdaresi, Elysium Park Alışveriş Merkezinde bulunan 4 adet dükkanı yeniden satışa çıkardı. İhaleler 25 Temmuz Salı Günü saat 14:00’de yapılacak.

Hak sahipliği başvuruları nasıl yapılacak? 

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Elazığ’da evi veya dükkanı ağır hasar alan vatandaşların hak sahipliğine nasıl başvuru yapacakları açıklandı. 

Aldığı etten 'Şarbon' bulaştı, kasap dükkanı mühürlendi

Elazığ'da yaşayan Bekir Aydın, 9 gün önce kentte faaliyet gösteren bir kasaptan et aldı. Aldığı etten kendisine şarbon bulaşan Aydın'ın hayatı alt üst oldu. Hastanede yaşam mücadelesi veren Aydın, İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı diyerek duruma tepki gösterdi. Yaşanan olayın ardından şarbonlu etin satıldığı kasap dükkanı mühürlendi.

Bu aile 3 kuşaktır Elazığ'a şifa dağıtıyor

Elazığ'ın tarihi Kapalı Çarşısında aktar dükkanı bulunan Aktaş ailesi, 3 kuşaktır kente şifa dağıtıyor. Bin 200 adet ürünün bulunduğu ve her yerden farklı bir kokunun yayıldığı aktar dükkanı vatandaşların ilgisini çekiyor.

Tantuni dükkanına giren hırsız, 2 bin lira çaldı

Elazığ'da bir tantuni dükkanına giren hırsız, 2 bin lira çalarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Girdiği dükkanda umduğunu bulamayan hırsız, kasadaki bozuklukları çaldı

Elazığ'da bir lokantaya giren hırsız, umduğunu bulamadığı kasadaki bozuk 10 lirayı çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Nedenini kimse anlayamadı, önüne gelen dükkanın camına tekme ve yumruk attı

Elazığ'da bir kişi, yolda ilerlerken önüne gelen dükkanın camına tekme ve yumruk attı. 5 farklı dükkanın camına zarar veren şahıs, tepkilere rağmen hiçbir şey olmamış gibi devam etti.

Müşterilerin korkulu rüyası marketçi

Elazığ'da İzzetpaşa Mahallesi'nde market işleten bir kişi, dükkandan alışveriş yapan vatandaşlara bıçakla saldırması güvenlik kameralarına yansıdı.

Ucuz halı almak isteyen vatandaşlar birbiriyle yarıştı, kapıda kuyruklar oluştu

Ankara'da deposunu su basmasını sonucu Elazığ'a getirilerek satışa sunulan halılar, kapanın elinde kaldı. İzdiham oluşan dükkanda ucuz fiyata halı almak için vatandaşlar birbiriyle yarıştı.

Gündüz hasta bakıyor akşam tasarım yapıyor

Hobisini sanata çeviren ve çocukluk hayali olan tasarım dükkanı açan Prof. Dr. Fulya İlhan, gündüz hasta bakıyor, akşam ve boş zamanlarında ise tasarım yapıyor. Kendi el emeğiyle yaptıkları ürünleri Kanada, Almanya, Hollanda ve İsviçre'ye gönderen İlhan'ın hedefi ise bir marka olmak.

Başkan Şerifoğulları: 'Göreve geldiğimiz günden itibaren Kapalı Çarşı ve çevresinde hummalı bir çalışma başlattık'

Tarihi çarşıda yürütülen her çalışmayı titizlikle incelediklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Amacımız hem çarşıda dükkanı bulunan esnafımıza hem de oradan alışveriş yapan veya turistik amaçlı ziyaret eden vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmaktır. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kapalı Çarşı ve çevresinde hummalı bir çalışma başlattık' dedi.

Dili boğazına kaçan vatandaşa hayati müdahale

Elazığ'da bir kuyumcu dükkanında kan şekerinin düşmesiyle bir anda yere yığılan adamın dili boğazına kaçtı. Adam, kuyumcunun müdahalesi ile kurtulurken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Çalınan kedisi için seferber oldu, geri getirirlerse şikayetçi olmayacak

Elazığ'da dükkanının önünden kedisi çalınan Aysun Goral, kedinin geri getirilmesi halinde çalan kişiden şikayetçi olmayacağını söyledi.

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen, 'Elazığ'da 19 bin 174 konutun kuraları çekildi, vatandaşlarımıza teslim edildi'

Elazığ'da meydana gelen depremde 24 bin konut, bin 800 iş yeri ve 2 bin 200 ahırın hasar gördüğünü belirten Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, 'Konutlarımız hasar gördü, yıkıldı ve şuanda da yenileniyor yenilenme işlemleri de bitmek üzere. Bu çerçevede toplam 25 bin konut yapılıyor. Elazığ'da, bunların içerisinden 19 bin 174 tanesinin de kuraları çekildi vatandaşlarımıza da teslim edildi. Bir taraftan dükkanlarımız da devam ediyor, bin 308 tane işyerimiz yapıldı bunlardan da bin 130 tanesinin kurası çekilip teslimleri de gerçekleştirildi' dedi.

Tarih kokan kolonya dükkanında 41 yıldır Türkiye'ye koku üretiyor

Elazığ'da yaşayan Güven Buldaç, baba mesleği kolonya üretimini 30 metrekarelik iş yerinde devam ettirerek, 41 yıldır ürettiği ürünlerini Türkiye'nin dört bir tarafına gönderiyor.

Elazığ'da tamir dükkanında yangın: 400 bin liralık motosikletler kül oldu

Elazığ'da motosiklet tamir dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda iş yerinde piyasa değeri 400 bin TL olan motosikletler kullanılamaz hale geldi.

Hobi olarak başladı, terzi dükkânını müzeye çevirdi

Elazığ'da terzilik yapan Osman Şengür, antika eşyalara olan merakıyla 6 yılda topladığı yüzlerce eşyayı sergileyerek, dükknını adeta bir müzeye çevirdi.

Kaybettikleri yakınlarını görmek için bu berbere uğruyorlar

Elazığlı berber Ahmet Orhan, 47 yıldır tıraş ettiği müşterilerinden aldığı vesikalık fotoğrafları dükkanına asarak ilginç bir koleksiyona imza attı.

4 metrekarelik dükkana dünyaları sığdırdı

Elazığ'da yaşayan tespih ustası Murat Aktaş, 4 metrekarelik dükkanın 1 metrekarelik alanını makineleri küçülterek imalathane, kalan kısmını ise satış yapacak şekilde dizayn etti. Küçücük dükkanına dünyaları sığdıran Aktaş, şimdiye kadar piyasa 8 bine yakın tespih sattı.

93 yıllık fırında yapılan ekmekler il dışına gönderiliyor

Elazığ'ın tarihi Kapalı Çarşının ilk dükkanı olarak bilinen ve 93 senedir hizmet veren Çarşı fırınında yapılan ekmekler ve yemek çeşitleri, vatandaşların beğenisine sunulurken, Elazığ'a özgü yapılan ekmek çeşitleri de pişirilerek, kargo ile il dışına gönderiliyor.

Devletten aldığı destek ile merdiven altından çıkıp fabrikalaştı, yerli üretime başladı

Elazığ'da küçük bir dükkanda toner kartuş imalatı yapan Aytaç Tekin, devletten aldığı destek ile Organize Sanayi Bölgesinde toner imalat merkezi kurdu. 12 kişiye istihdam sağlayan ve yerli toner üreten Tekin, aynı zamanda atık tonerleri de toplayıp kullanıma geri kazandırarak hem doğaya hem de ülke ekonomisine katkı sağlamaya başladı.

Meslek dededen toruna geçti, sabunlar online ticaretle ülke pazarına girdi

Elazığ'da 27 yaşındaki Çağrı Selim Akpınar, dedesinin 'sabun üretimi ve satışı üzerine' 80 yıl önce Elazığ'ın en dar sokaklarından birinin üzerinde açtığı 20 metre kare dükkanı işleten babasından devralarak online satışlarla Türkiye pazarına girdi.

45 yıldır ekmeğini demire şekil vererek kazanıyor

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 16 metrekarelik dükkanı bulunan 62 yaşındaki demir ustası Davut Beyazelma, 45 yıldır eski yöntemlerle demire şekil vererek ekmeğini kazanmayı sürdürüyor.

Bursa’da dönerci dükkanı alev alev yandı

Bursa'da bir döner dükkanında yangın çıktı. Dönerci dükkanı alev alev yanarken, dükkan sahipleri iş yerindeki eşyalarını kurtarma anı kameraya yansıdı.

Sanayi Sitesi Pırıl Pırıl Oldu

Bünyesinde birçok dükkân ve iş yerinin yer aldığı Sanayi Sitesi, Elazığ Belediyesi’ne ait 40 kişilik ekip ve ekipmanla gerçekleştirilen hummalı temizlik sonucunda, pırıl pırıl edildi.

Türkmen gelin, Elazığ'da döner kesip köfte yapıyor

Türkmenistan'dan Elazığ'a gelin gelen Maksad Jumamuradova, eşinin açtığı dükkanda döner kesip, Elazığ'a özgü salçalı köfte yapıyor.

Pakistan’da dükkana bombalı saldırı: 1 çocuk öldü

Pakistan'ın Quetta kentinde yer alan bir dükkana gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti.