Durduruldu Haberleri

Durduruldu Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden zorunlu açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi iştiraki olan İZBETON’un Elazığ’da yapımını üstlendiği okulun ödenek krizi yüzünden durdurulduğu ve yüklenici firma tarafından haciz işleminin başlatıldığına ilişkin iddia ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Nazırlı ve Işıkver’in girişimleriyle Maden’de yıkımlar durdu

Maden ilçesinde yüklenici firmanın hafriyatı nedeniyle doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkım kararı Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretleri ve konunun hassasiyetini paylaşmaları sonrasında yıkımlar durduruldu. Ayrıca Madenle ilgili çok geniş kapsamlı toplantı kararı alındı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Elazığ halkına çağrı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesine bağlı tüm tesislerde İsrail malı ürünlerin satışının durdurulduğunu açıkladı. Başkan Şerifoğulları ayrıca tüm vatandaşları İsrail ürünlerini boykot etmeye davet etti.

Valilik zarar gören ağaçlar için kayıtsız kalmadı, inşaat çalışmaları durduruldu

Elazığ Polis Okulu inşaat sahasında ağaçların korunması konusunda sosyal medyada gösterilen tepkiye valilik kayıtsız kalmadı. Ağaçlandırılmış bölgeye denk gelen kapalı spor salonu ve diğer spor tesislerinin inşaat faaliyetleri durdurulurken, inşaat alanına isabet eden 80-100 kadar ağacın uygun boş alanlara söküm aracıyla tekniğine uygun bir şekilde nakledilmesine karar verildi bildirildi.

F.Ü Hastanesinde Tüm Personelin Yıllık İzinleri Durduruldu

Fırat Üniversitesi Hastanesinde görev yapan tüm personelin yıllık izinleri ikinci bir emre kadar durduruldu. 

Otopazarı ve Hayvan Pazarlarında Faaliyetler Durduruldu

Elazığ'da Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında otopazarı ve hayvan pazarlarının faaliyetleri geçici süreliğine durduruldu. 

Şehir Hastanesinde Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti Durduruldu

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 17:00 - 21:00 saatleri arası uygulanan Mesai Dışı Poliklinik hizmeti, Korona Virüs tedbirleri kapsamında 18.03.2020 tarihi itibariyle ileri bir tarihe kadar durduruldu. 

48 kişinin işe alınacağı Elazığ İl Özel İdaresi'nde alımların bir kısmı durduruldu

Elazığ'da İl Özel İdaresi'ne alınması planlanan 48 kişiden 16'sının alımının durdurulduğu, 32 kişilik şoför ve operatörlük kadrosu için ise bin 565 kişinin başvuruda bulunduğu 933 kişinin müracaatının geçerli olduğu bildirildi.