Düşen Haberleri

Düşen Haberleri

Işıkver'den, Eti Krom A.Ş açıklaması

Elazığ'da 11 gün önce başlayan ve şehrin gündemine bomba gibi düşen Eti Krom A.ş işçilerinin eylemi, bugün kurum sahibinin açıklamalarıyla yeniden tartışılmaya başlandı.

Koca’dan İddialara Cevap 

09 Mayıs 2024 Perşembe günü sosyal medyaya düşen görüntülere ilişkin Günışığı Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca yazılı basın açıklaması yaptı. 

Köy yollarında reglaj çalışmaları devam ediyor

İlimizde meydana gelen ve metrekareye mevsim normallerinin üzerinde düşen yağışlarla birlikte, Baskil ilçemizde bazı köyler, oluşan selden olumsuz etkilendi.

Son cemre de toprağa düştü 

Baharın müjdesi olarak bilinen, 20 Şubat’ta havaya, ikincisi ise 27 Şubat’ta suya düşen Cemre’nin sonuncusu bugün toprağa düştü. 

Başkan Alan sözünü tuttu

Geçtiğimiz pazar günü Kanal 23 ekranlarında yayınlanan “Ayrıntı” programına katılarak gazeteci  Arif Çakmak’ın sorularını yanıtlayan Elazığ Ticaret ve Sanayi  Odası Başkanı  İdris Alan,  şehrin sahipsiz olmadığını ve şehrin problemlerini çözme noktasında üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını ifade etmişti.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a Büyük Destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a büyük destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.  

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık Elazığlıların desteği ile yoluna tam hız devam ediyor

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıkladıktan sonra yollara düşen Prof. Dr. Yasemin Açık'a destek her geçen gün daha da büyüyor.

Milletvekili Demirbağ, Baskil Demirlibahçe köyünü ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Baskil’e bağlı Demirlibahçe Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. “Milletvekilimiz Demirbağ, kalbimizde…” diyen Demirlibahçe Köy Muhtarı Şevki Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili Demirbağ’a teşekkür etti. Milletvekili Zülfü Demirbağ ise; “Baskil için üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadesinde bulundu. 

Başkan Gürkan: Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, İsveç’te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. 

Şehit Fethi Sekin'in babası son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlarla birlikte tabutu omuzladı.

Şehit Fethi Sekin'in babası hayatını kaybetti

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Elazığ'da 4'üncü kattan düşen çocuk yaralandı

Elazığ'da bir binanın 4'üncü katından düşen 16 yaşındaki kız çocuğu şans eseri sağ kurtuldu. Hafif yaralan çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

Elazığ'da su kuyusuna düşen keçi kurtarıldı

Elazığ'da 10 metrelik su kuyusuna düşen keçi, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Doğa yürüyüşü sırasında bitkin düşen akbaba buldular

Elazığ'da doğa yürüyüşü için tarihi Harput Mahallesi'ne keşif turuna çıkan bir grup arkadaş, bitkin halde bir akbaba buldu.

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

Muş'ta inşaattan düşen ve ağır yaralanan işçi, sevk edildiği Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Elazığ'da 4'üncü kattan düşen kadın yaralandı

Elazığ'da bir binanın 4'üncü katından düşen genç kadın yaralandı.

Şehit Ataş, son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Ataş'ın naaşı memleketi Elazığ'a getirildi

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın naaşı memleketi Elazığ'a getirildi.

Elazığlı şehidin vasiyeti üzerine LÖSEV'e bağış yağdı

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyeti sonrası LÖSEV'e bağış yağdı.

Şehidin vasiyeti üzerine LÖSEV'den açıklama, ' Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur'

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı. Ataş vasiyetinde lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanmasını ve bayramlarda anne ile babasının ziyaret edilerek ellerinin öpülmesini istedi. Bunun üzerine LÖSEV, sosyal medya üzerinden yaptığı anlamlı paylaşımda, 'Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur' ifadeleri kullanıldı.

Şehidin vasiyeti yürekleri dağladı: 'Bayramda gidin annemim babamın elini öpün'

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı. Ataş vasiyetinde lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanmasını ve bayramlarda anne ile babasının ziyaret edilerek ellerinin öpülmesini istedi.

Kafasına cam düşen işçi hayatını kaybetti

Elazığ'da bir inşaatta kafasına cam düşen işçi hayatını kaybetti.

Ekmek sırası beklerken başına düşen cam parçaları ile yaralandı

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ'da motosikletli bir grubun havaya 8 el ateş etmesi sonucu kurşunlar bir binanın 4'üncü katındaki balkon camına isabet etti. Kurşunların isabet ettiği balkon camı patlarken, parçaları ise binanın altında bulunan fırında ekmek sırası bekleyen vatandaşın kafasına saplandı.

Tedavisi tamamlanan yavru leylek doğaya bırakıldı

Elazığ'da yuvadan düşen ve tedavisi tamamlanan yavru leylek, doğaya bırakıldı.

Yuvadan düşen yaralı leylek, tedavi altına alındı

Elazığ'da yuvasından cami bahçesine düşen yaralı leylek, tedavi altına alındı.

Bu mağaraya giren içinde 5 dakika duramıyor

Elazığ'ın turizmde önemli değeri tarihi Harput Mahallesi'ne gelenlerin uğrak noktalarından biri olan ve sıcaklığı yazın eksi 20'lere kadar düşen Buzluk Mağarası vatandaşların akınına uğradı. Yaz aylarının sıcak geçmesiyle birlikte Buzluk Mağarası, yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline geldi.

Su kuyusuna düşen inek, 40 dakikalık çalışmayla kurtarıldı

Elazığ'da yaşayan yaşlı kadının tek geçim kaynağı olan ineği, kullanılmayan su kuyusuna düştü. İhbarla olay yerine gelen ekipler, 40 dakikalık çalışmayla ineği düştüğü kuyudan kepçe yardımı ile kurtardı.

15 Temmuz şehit babası Tevfik Oğuz, 'Cumhurbaşkanımızın dirayetli olması darbe girişimini engelledi'

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen Özel Harekat Polisi Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz 'Cumhurbaşkanımız dirayetli davrandı ve halkımız da arkasından gitti. Eğer öyle olmasaydı bu hainler darbeyi kazanırlardı. Cumhurbaşkanımızın dirayetli olması darbe girişimini engelledi' dedi.

Ağaçtan düşen yavru kargayı yuvasına bıraktılar

Elazığ'da ağaçtan düşen yavru kargayı gören vatandaş önce eliyle su verdi, ardından itfaiye ekiplerinin yardımıyla düştüğü yuvasına geri bıraktı.