Düştü Haberleri

Düştü Haberleri

 Çerkez, TÜİK enflasyon verilerini değerlendirdi

Türkiye Kamu-Sen Elazığ İl Temsilcisi Atilla Çerkez, yüksek enflasyon nedeniyle sabit gelirli vatandaşların alım gücünün düştüğünü belirterek, maaşlara ek zam yapılması gerektiğini söyledi.

Son cemre de toprağa düştü 

Baharın müjdesi olarak bilinen, 20 Şubat’ta havaya, ikincisi ise 27 Şubat’ta suya düşen Cemre’nin sonuncusu bugün toprağa düştü. 

Emekli bayram ikramiyesi 10 bin TL mi oluyor! 

31 Mart seçimlerine 27 gün kala kulislere emeklilere çifte bayram yaptıracak bir iddia düştü. 3 bin liraya çıkartılan emeklinin bayram ikramiyesi 10 bin liraya yükseltiliyor. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü kabine toplantısı sonrası açıklayacak. Kabine saat 15:00'te Beştepe'de toplanacak.  

Elazığ’da bir ayda kaç konut satıldı?

TUİK Kasım Ayına ilişkin konut satışları verilerini yayınladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da ekim ayında 936 konut satılırken bu rakam kasım ayında 860 oldu. Veriler Elazığ’da konut satışlarının giderek düştüğünü gösteriyor. 

Başkan Yılmaz: Yol medeniyettir düsturuyla hareket ediyoruz 

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, ‘Yol Medeniyettir’ düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, göreve geldikleri günden bugüne beldenin görünümünü değiştiren hizmetlere imza attıklarını kaydetti. 

Elazığ’ın milletvekili sayısı değişti mi?

Kocaeli ve Sakarya’yı Meclis’te temsil eden milletvekili sayısı birer artarken, Bayburt ve Tunceli'nin vekil sayısı birer düştü. Deprem bölgesinde ise değişiklik olmadı.

Demirbağ: Huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz 

Şehit Aileleri Federasyonu tarafından düzenlenen programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Şehitlerimiz olmasaydı bugün milletçe huzur içinde yaşayamazdık. Benim de kayınpederim şehit düştü. Kıymetli şehit ailelerimize böyle evlatlar yetiştirdikleri için saygılar sunuyor, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. 

Sudan cansız bedeni çıkartılan balıkçı olayında soruşturma başlatıldı

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal, çalışmalar sonrasında 13 metre derinlikte bulunmuştu. Valilikten yapılan açıklamada, olayla ilgili Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturmaya başlanıldığı bildirildi.

Suda kaybolan balıkçı bulundu

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal, çalışmalar sonrasında 13 metre derinlikte bulundu.

Suda kaybolan balıkçının bulunması için çalışmalar sürüyor

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal'ın bulunması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'da suda kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal'ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Elazığ'da sis etkili oldu

Elazığ'da meteorolojinin önceden uyardığı sis kent genelinde etkili oldu, görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Aynı zamanda sis ile sonbaharın buluşması keyfine doyumsuz görüntüler oluşturdu.

ES Elazığspor'da 2 futbolcu cezalı duruma düştü

Belediye Derincespor'a 2-0 yenilerek haftayı puansız kapatan ES Elazığspor'da, iki futbolcu kart cezalısı durumuna düştü.

Elazığ'da yoğun sis kazayı beraberinde getirdi: 3 yaralı

Elazığ'da yoğun sis etkili olurken, belirli bölgelerde görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında ise 3 kişi yaralandı.

Ağaç gövdesinden kova kova bal çıktı, görenler hayrete düştü

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir ağacın gövdesini açan köylüler, kova kova balla karşılaştı.

Sokak ortasındaki mezarı görenler durup dua okudu, gerçek ise bambaşka çıktı

Elazığ'da sokak ortasındaki mezarı gören vatandaşlar hayrete düştü. Bazıları türbe sanıp başında dua okurken, mezarın esnafın kendi aralarında bir şaka olarak tadilat sırasında çıkan toprağa mezar süsü verdikleri ortaya çıktı.

Şehit ateşi Elazığ'a düştü

Piyade Astsubay Yusuf Ataş, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düştü. Elazığlı şehidin Bingöl'de bulunan ailesine acı haber verilerek evine Türk bayrağı asıldı.

Elazığ'da okul öncesi alışveriş yoğunluğu

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına saatler kala çocuklarının okul forması ve kırtasiye eksiklerini tamamlamak isteyen veliler, Elazığ'da alışveriş yoğunluğu telaşına düştü.

Tıraş makinesi yere düştü, bir ailenin huzuru yok oldu

Elazığ'da yaklaşık bir yıl önce tıraş makinesinin yere düşmesi nedeni ile başlayan olaylar silsilesi sürüyor. Bir yıl önce amca yeğen arasında çıkan kavgada kırılan tıraş makinesinin ücretinin tahsili nedeniyle süren kavgada kayınbiraderi, eniştesi ile kardeşine pala ile saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da trafik kazası: Ekipler sıkışan yaralı için seferber oldu

Elazığ'da iki aracın çarpışması sonucu araçlardan biri yoldan çıkıp tarladaki yarığın içerisine düştü. Kazada 2 kişi yaralanırken araç içerisinde sıkışan 1 yaralı için ekipler seferber oldu.

Su kuyusuna düşen inek, 40 dakikalık çalışmayla kurtarıldı

Elazığ'da yaşayan yaşlı kadının tek geçim kaynağı olan ineği, kullanılmayan su kuyusuna düştü. İhbarla olay yerine gelen ekipler, 40 dakikalık çalışmayla ineği düştüğü kuyudan kepçe yardımı ile kurtardı.

Ağaçtan düşen yavru kargayı yuvasına bıraktılar

Elazığ'da ağaçtan düşen yavru kargayı gören vatandaş önce eliyle su verdi, ardından itfaiye ekiplerinin yardımıyla düştüğü yuvasına geri bıraktı.

Umursamaz sürücünün trafikteki tehlikeli yolculuğu

Elazığ'da otomobilinin bagajına yüklenen dolap, trafikte seyir halindeyken yola düştü. Dolabı yükleyerek yoluna devam eden umursamaz sürücü trafiğe tekrar tehlikeye attı.

Elazığ'da tırın üstündeki iş makinesi aracın üstüne düştü

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tırın üstünde bulunan iş makinesi park halindeki aracın üstüne düştü.

Kaza yapan motosiklet sürücüsü, 'sınava girecektim' diye hüngür hüngür ağladı

Elazığ'da motosikletle kaza yapan genç, kazayı bir kenara bıraktı gireceği sınavın derdine düştü. '2 hafta sonra askerlik sınavına girecektim ayağım çok kötü' diye ağlayan genci vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

4'ncü kattan aracın üzerine düşen kadın ağır yaralandı

Elazığ'da bir kadın 4'ncü kattan aracın üzerine düştü. Ağır yaralanan kadına sağlık ekipleri ilk müdahaleyi aracın üzerinde yaptı.

Elazığ İl Özel İdare TKBL'ye düştü

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Çankaya Üniversitesi'ne yenilen Elazığ İl Özel İdare'nin matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşti.

Arslan: İş dünyası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesinde MTA tarafından tespit edilen maden yataklarının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesiyle ilgili olarak Elazığ’da oluşan birlik ve beraberliğin tarihe not düştüğünü ifade ederek, 'Yöneticilerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, meslek örgütlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, medyamız başta olmak üzere toplumu oluşturan tüm katmanlar birlik ve beraberliğe örnek olacak bir dayanışma göstermiştir. İş dünyası adına kalbi teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz' dedi

Elazığ'ın bu köyünde sadece 9 kişi yaşıyor

Elazığ'da Karataş köyünün nüfusu, yaşanan göç nedeniyle 9 kişiye düştü.

Evine giderken bir anda kendini yeraltında buldu, itfaiyenin 2 saatlik çalışması ile kurtarıldı

Elazığ'da bir şahıs, evine giderken kaldırımın çökmesi sonucu oluşan 2 metrelik çukurun içine düştü. Neye uğradığına şaşıran ve kendini bir anda yer altında bulan şahıs, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik özverili çalışması sonrasında kurtarıldı.