Düşüyor Haberleri

Düşüyor Haberleri

Erol: Valilik ve ilin bürokratlarına büyük görev düşüyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ağır hasarlı binaların yıkımında Çevre, şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayımlanan ‘Binaların yıkılması hakkında yönetmeliğe’ uyulmadığını dile getirdi. 

ES Elazığspor'a ilgi düşüyor

Elazığspor'un sahasında Hacettepe 1945'le oynadığı maç, sezonun en az ilgi gören karşılaşmaları arasında yer aldı. Müsabakayı bin 250 biletli seyirci takip etti.

Elazığ'da aşılama artıyor vaka sayıları düşüyor

ELAZIĞ (İHA) – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ederken, aşılanma oranında da yükselme sürüyor.

Elazığ'da vaka sayıları hızla düşüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre Elazığ'da korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ediyor.

Yırık: Uyuşturucuyla mücadelede en büyük görev anneye düşüyor

Elazığ'da En İyi Narkotik Polisi; Anne kampanyası ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES uygulaması kapsamında toplantıya başkanlık eden Vali Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, Bugün burada 'En iyi Narkotik Polisi: Anne' kampanyasını başlatarak uyuşturucu ile mücadelede bir adım daha atmak istiyoruz. Biz annelerimizden, çocuklarımızla iletişim halinde olarak bu mücadeleye destek olmasını hedefliyoruz. Uyuşturucuyla mücadele de en büyük görev anneye düşüyor dedi.

Yırık: Uyuşturucuyla mücadele en büyük görev anneye düşüyor

Elazığ'da En İyi Narkotik Polisi; Anne kampanyası ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES uygulaması kapsamında toplantıya başkanlık eden Vali Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, Bugün burada 'En iyi Narkotik Polisi: Anne' kampanyasını başlatarak uyuşturucu ile mücadelede bir adım daha atmak istiyoruz. Biz annelerimizden, çocuklarımızla iletişim halinde olarak bu mücadeleye destek olmasını hedefliyoruz. Uyuşturucuyla mücadele en büyük görev anneye düşüyor dedi.

Ons altındaki düşüş hızlanıyor

Uluslararası piyasalarda yaşanan durgunluktan etkilenen ons altın, 1900 doların altına geriledi. İç piyasada ise dolar kuruna bağlı gram altın 483 lira seviyesindeki yerini korudu.

Vali Sonel, kaybolan genci arama çalışmalarını takip etti

Tunceli'de otobüsün çarparak Munzur Çayı'na uçurduğu genç adamın arama çalışmalarını Vali Tuncay Sonel olay yerinde takip etti. Vali Sonel, Munzur Nehri kıyısında Engin kardeşimiz maalesef talihsiz bir kaza yaşıyor. Bir yolcu otobüsünün çarpması sonucunda Munzur Nehri'ne düşüyor dedi.