Duyuru Haberleri

Duyuru Haberleri

AFAD’dan borçlandırma duyurusu

AFAD 12 Haziran 2024- 10 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılması planlanan borçlandırma işlemlerini hatırlatarak, borçlandırma işlemlerinin AFAD il binasında yapılacağını duyurdu.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu!

Elazığ Belediyesi 27 Haziran Perşembe günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında Ulukent ve Kırklar Mahallerinin bir bölümünde planlı su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

SGK emekli promosyonu hakkında duyuru yaptı! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemelerinin yaklaşık 2 katına çıkarılarak 8 bin ila 12 bin lira arasında belirlendiğini hatırlatarak anlaşmalı bankaların listesi yayınlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Elazığ’dan 5 personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılı sözleşmeli gençlik çalışanı alım duyurusu yayımlandı. Türkiye genelinde toplam 1071 gençlik çalışanı alınacak. Elazığ'da ise 5 gençlik çalışanı alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve zamanı... 

ETSO Başkanı İdris Alan’dan üyelerine duyuru 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, resmi gazetede yayımlanan sermaye tutarını üyelerine müjde notuyla paylaştı. 

Av. Gök, İsrail’e suç duyurusunda bulundu

Avukat İbrahim Gök, İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırım nedeniyle Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcılığına suç duyurunda bulundu.

Milletvekili Işıkver: Elazığ halkı sahipsiz değildir 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığsporlu taraftarların, Kelkit Hürriyetspor deplasmanında yaşadığı kötü olaylar ile ilgili taraftarlar ve kolluk kuvvetleri hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Saadet Partisinden İsrail’e suç duyurusu 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı ve Elâzığ’da faaliyetlerini sürdüren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları İsrailli yetkililer ile ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Elazığ Barosu İsrail’i Uluslararası Ceza Mahkemesine şikayet etti 

Elazığ Barosu, İsrail’in savaş suçu işlediği gerekçesi ile cezalandırılması için uluslararası ceza mahkemesine suç duyurusunda bulundu. 

Elazığ Yeni Sanayi Sitesi’nin yeri netleşti

AK Parti Elazığ Milletvekilleri tarafından yapılan duyuruya göre Yeni Sanayi Sitesi’nin Merkez Camyatağı köyü sınırları içerisinde yapılması Tarım ve Orman Bakanlığı MERA komisyonunca uygun görüldü.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Olgunlar, Kültür, Sürsürü, Üniversite ve Çaydaçıra Mahallelerinde su kesintisi yaşandığı ve arızanın giderilmesine yönelik çalışmaların ivedilikle sürdürüldüğü bildirildi.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu 

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan su kesintileri dolayısıyla açıklama yaptı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, “su kesintisi nedeniyle yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından tıkanıklığın giderilmesine yönelik kesintisiz sürdürülen çalışmalar tamamlanmıştır” denildi. 

Prim hizmet beyannamelerinin verilme süresi ertelendi 

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin/aylık prim ve hizmet belgelerinin verilme süresinin ertelendiği duyuruldu. Elazığ’da ertelenen iller arasında yer aldı. 

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin üzerinde devam etmesi sebebiyle Akçakiraz Bölgesi'nde bulunan P-2 Pompa İstasyonu'nu besleyen ana elektrik trafosunda yaşanan patlamadan kaynaklı olarak şehir genelinde su kesintisinin yaşanacağı belirtildi.

Sinan Akçıl Konseri İptal Edildi

Elazığ Belediyesi tarafından Yaz Şenlikleri kapsamında bu akşam yapılması planlanan Sinan Akçıl konserinin, Elazığlı Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın şehit düşmesi sebebiyle iptal edildiği duyuruldu.

Fırat Üniversitesi Hastanesinden önemli saat duyurusu 

Fırat Üniversitesi Hastanesi tarafından hasta ziyaretçi saatleriyle alakalı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada gündüz 12.30-14.00 ve akşam ise 18.30-20.00 olarak belirlenen saatlere uyulması uyarısı yapıldı. 

42 bin 500 sağlık personeli alınacak! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 42 bin 500 sağlık personeli alınacağını duyururken, 'Alım süreçlerinin başlatılması için, başvuru kılavuzları İŞKUR’a ve tercih kılavuzu hazırlanmak üzere ÖSYM’ye gönderilmiştir.' dedi.

Hayata Dönüş Kredisinin detayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve "Hayata Dönüş Kredisi" adı verilen esnaf ve sanatkara yönelik desteğin detayları şekillendi.

Flaş karar duyuruldu! 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerde işveren ve emeklilerin hak ve alacakları üzerindeki haciz işlemlerini kaldırdı.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi, Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle yaşanan adres karışıklığına ilişkin açıklama yaptı.

Whatsapp yeni özelliği duyurdu 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu. Kısa süre önce topluluklar adı altında yeni bir seçenek getiren WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin verecek. Kullanıcılar artık grup mesajlarında diğer kişilerin de profil fotoğraflarını görebilecek. 

SGK'dan emeklilik belgeleri için önemli duyuru

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kamu görevlilerinin emeklilik belgelerini Hizmet Takip Programı (HİTAP) üzerinden göndermesi gerektiğini bildirdi.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi Tahakkuk ve Abone Servisleri, 31 Aralık Cumartesi günü hizmet sunmaya devam edecektir.

Avukat Gök'ten HDP'li vekil Paylan hakkında suç duyurusu

Elazığ'da avukat İbrahim Gök, HDP'li vekil Garo Paylan'ın sözde 'Ermeni soykırımının' tanınması için TBMM'ye sunduğu kanun teklifine ilişkin suç duyurusunda bulundu.

Hakem Metin Ateş hakkında suç duyurusu

Elazığ Barosu avukatlarından Av. Şevval Boydak, Elazığspor-Başkent Gözgözler Akademi FK maçının hakemi Metin Ateş ve yardımcıları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kamuoyuna Önemli Duyuru

AK Parti İl Başkanı Yıldırım'dan suç duyurusu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilatı üyeleri gittiği Elazığ Adliyesinde, bir televizyon programında kullandığı sözler nedeniyle Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan Sedef Kabaş ile programdaki diğer konuklar CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Elazığ Belediyesi karara itiraz etti

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Elazığ Belediye Meclisi kararıyla onaylanıp yürürlüğe giren 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planının iptali için Elazığ 1. İdare Mahkemesi’ne açılan davada verilen yürütmeyi durdurma ara kararının iptali için bir üst mahkemeye itiraz yapıldığı duyuruldu.

Kuraları çekilen 431 konutun anahtarları teslim edilecek

Elazığ'da kuraları çekilen 431 konutun anahtar tesliminin yarından itibaren başlayacağı bildirilirken, 45 gün içinde teslim almayanların hak sahipliğinin iptal edileceği duyuruldu.

Elazığ'dan 104 emekli amiral hakkında suç duyurusu

Elazığ'dan bildiride imzası olan 104 emekli amiral hakkında suç duyurusunda bulundu.