Düzce Haberleri

Düzce Haberleri

AK Parti'de üst üste istifalar! 30 AK Parti İl Başkanı istifa ediyor

AK Parti'de Aksaray, Aydın ve Düzce il başkanları istifa etti. Kısa sürede istifa eden il başkanı sayısının 30'a kadar çıkması bekleniyor...

Başkan Arslan Haklı Çıktı!

23 Kasım 2022 tarihinde Düzce'de 5,9 şiddetinde yaklaşık 17 saniye süren bir deprem meydana gelmiş ve 80 kişi yaralanmıştı.

Elazığ Karakoçan, seriyi 6 maça çıkardı

TFF 3. Lig 2. Grup 33. haftasında grup lideri B. Düzcespor'u 4-0'lık skorla şoka uğratan HD Elazığ Karakoçan FK, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

TFF 3. Lig: HD Elazığ Karakoçan: 4 - B. Düzcespor: 0

TFF 3. Lig 2. Grup 33. hafta maçında HD Elazığ Karakoçan FK, sahasında lider B. Düzcespor'u 4-0 mağlup etti.

Jeoloji uzmanı Prof. Dr. Aksoy: 'Meteorolojik olayların depremle doğrudan ilgisinin olduğu kanıtlanmamış, bunlar tesadüfi'

Geçtiğimiz günlerde yaşanan en uzun parçalı ay tutulması, Konya, Malatya, Düzce, Tokat ve en son da Erzurum'da peş peşe depremleri de beraberinde getirdi. Türkiye'nin farklı bölgelerinde meydana gelen depremler sonrası Ay tutulması veya mevsimler, depremi tetikliyor mu sorusuna açıklık getiren jeoloji uzmanı Prof. Dr. Ercan Aksoy, meteorolojik olayların, depremle doğrudan ilgisinin kanıtlanmadığını ve bunların tamamen tesadüfi olduğunu kaydetti.

Elazığ Karakoçan, lider Düzcespor karşısında

TFF 3. Lig 2. Grubun 14. haftasında HD Elazığ Karakoçan FK, grup lideri B. Düzcespor'la deplasmanda karşılaşacak.

Kum fırtınaları için korkutan uyarı

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Toprak İlmi ve Ekoloji Anabilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Oktay Yıldız, geçtiğimiz günlerde iç Anadolu bölgesinde görülen kum fırtınasının oluşum sebepleri ve neticeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldız, bölgelerde önlem alınmadığı takdirde kum fırtınalarının etkili olmaya devam edeceğini belirtti.

Düzce’de tarım işçilerini taşıyan traktör devrildi: 4 yaralı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde fındık toplamaya giden işçileri taşıyan traktörün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaya: Türkiye’de sigara kaynaklı ölüm sayısı yılda 100 bin

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Abdulkadir Kaya, salgınıyla mücadelenin devam ettiği bugünlerde sigara bırakmanın öneminin daha da arttığına dikkat çekti.

Denizde boğulan çocuğun cansız bedeni bulundu

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Kalkın köyünde ikamet eden bir ailenin çocuğu serinlemek için girdiği denizde kayboldu. 7 yaşındaki çocuğun cansız bedeni yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından bulunarak Akçakoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Düzce’de feci kaza: 2 ölü

Düzde TEM otoyolunda aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin bariyerlere girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.