Eğlence Haberleri

Eğlence Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden engelli bireylere özel program

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, özel bireylerin katılımıyla gerçekleştirildi. Neşeleri ve hayata sıkı sıkıya tutunmaları ile toplumun tüm kesimlerine örnek olan özel gereksinimli bireyler, birbirinden renkli ve eğlenceli performanslar sahneleyerek doyasıya eğlendiler.

Çocuklar doyasıya eğlenceyi yaşadı

Sosyal belediyecilik hizmetlerini bütün hızıyla sürdüren Elazığ Belediyesi, Güneykent Mahallesi’nde gerçekleştirilen yaz şenlikleri kapsamında çocuklar için ücretsiz etkinlik düzenledi.

Yüzlerce çocuk eğlenceye doydu

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini bütün hızıyla sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Çaydaçıra Mahallesi’ne değer katan Kent-Köy Yaşam Alanı’nda gerçekleştirdiği etkinlikle çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri başlıyor

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen "Yaz Şenlikleri" 19 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Ağustos ayı sonuna kadar gerçekleştirilecek olan birbirinden farklı etkinliklerle Elazığlılar eğlenceye doyacak. 

Elazığ Belediyesi tarafından 2. Çocuk Festivali düzenlenecek 

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi tarafından depremden etkilenen çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak için Playland 2. Çocuk Festivali düzenlenecek. 

Asker eğlencesinde saçmaların hedefi olan kadın yaralandı

Elazığ'da asker eğlencesinde magandanın peş peşe ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçma, bir kadına isabet etti. Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Davula ritim tutan şahıs, iki eline aldığı silahla havaya ateş açtı

Elazığ'da asker eğlencesinde bir şahıs, halay çekildiği sırada eline aldığı iki silahla davula ritim tutarak havaya ateş açtı.

Elazığlı gençler Akdeniz'de

Gençlik Kampları için Elazığ'dan yola çıkan gençler, Mersin ve Antalya'da yaz dönemini eğlenceli bir şekilde geçirecek.

Elazığ'da çocuk festivali düzenlenecek

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi ile ortaklaşa Playland 1. Çocuk Festivali'nin düzenleneceği bildirildi.

Elazığ'da özel bireyler doyasıya eğlendi

Elazığ'da Engelliler Haftası çerçevesinde düzenlenen farkındalık etkinliğinde özel bireyler, doyasıya eğlenerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

Matematiği sevdiren proje

Elazığ Merkez Çaba İlkokulu, Etwinning projesi ile öğrencilerin matematik dersine karşı olumsuz yargılarını değiştiren, matematik konularını oyunlaştırarak eğlenceli kılan “Matematiğin kaç canı kaldı?” adlı çalışma gerçekleştirdi. 

Elazığ'da kına eğlencesinde kavga: Ortalık savaş alanına döndü

Elazığ'da, kına eğlencesinde çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Silahın da kullanıldığı kavgada eğlencede bulunan bir grup, aracın üzerine çıkarak camı kırıp içindeki şahsı çıkarmaya çalıştı. Yaşanan olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da jandarmadan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde anlamlı etkinlik

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında çocuklarla bir araya gelerek miniklerin eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağladı.

Elazığ hem salçalı köfteye hem de eğlenceye doyacak

Elazığ'da geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Köfte Festivali hazırlıkları tamamlandı. Festival öncesi Valilik Meydanında stantlar kurulurken Elazığlılar 3 gün boyunca düzenlenecek etkinliklerle hem salçalı köfteye hem de konserlere doyacak.

İçkili eğlenceye jandarma baskını

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerini ihlal ederek restoranın camlarını kalın perdelerle kapatıp, içkili eğlence yapanlar jandarma baskını ile yakalandı. Restoranda yakalanan 21 kişiye 93 bin 700 TL ceza kesildi.

Yılbaşı gecesi hayatını kaybetti

İzmir Torbalı'ya bağlı Yazıbaşı Mahallesi'nde 25 yaşındaki bir genç, yılbaşı eğlencesinde yaşamını yitirdi.

Çocukların mutluluğuna beton döktüler

Bursa'nın Mudanya ilçesinde çocuk parkında bulunan eğlence aletlerine beton dökülerek zarar verildi.

Türk ve mülteci çocuklara 'Bayram' eğlencesi

Elazığ'da mülteci çocuklara yönelik bayram eğlencesi düzenlendi. Türk çocukların da katıldığı eğlencede hem dostluklar kuruldu hem de minikler güzel vakit geçirdi.

Lunapark feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Özbekistan'ın Cizzak şehrindeki bir lunaparkta Adrenalin Max adı verilen eğlence aracının kopması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.