Ehad Haberleri

Ehad Haberleri

Şehitler için sabah namazında tüm camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yarın sabah namazında tüm camilerde terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehadete kavuşan Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edileceğini bildirdi.

Şehit Osman Erbaş Paşamızı ve 10 şehidimizi rahmetle anıyoruz 

4 Mart 2021 tarihinde Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve 12 silah arkadaşının içinde bulunduğu askeri helikopter Bitlis Tatvan’de değişen hava şartları nedeniyle düşmüştü. Türkiye’yi yasa boğan kazada Osman Erbaş paşamız ve 10 askerimiz şehit oldu 2 askerimizde yaralandı. Olayın üzerinden 2 yıl geçse de acılar hala çok taze… Kazada şehadet şerbetini içen 11 askerimizi rahmetle anıyoruz. 

EHAD: Yitirdiğimiz her bir can için bir hatim okuyoruz

Evrensel Hafızlar Derneği, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için hatimler okuyacak. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde yiten canlar için okunacak hatimlere vatandaşlarda katılım sağlayabilecek. Hatim ve cüz okumak isteyen vatandaşlar “hatim.ehad.org.tr” web sayfasını ziyaret edebilirler.

Başkan Üçer: Hafızlar ülkemizin manevi sigortası olmuşlardır 

EHAD Elazığ Şube Başkanı Zülfü Üçer Dünya hafızlar Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

Kahraman şehidimizi rahmetle anıyoruz

Şehadetinin yıldönümünde kahraman şehidimiz Fethi Sekin'i rahmetle anıyoruz

Fransa'dan geldiği Elazığ'da Müslüman oldu

Eşini kaybettikten sonra Fransa'da yaşayan Elazığlı komşularıyla Elazığ'a gelen Emile Zehnder, Türkiye'de gördüğü birlik ve beraberlikten dolayı kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.

Fransalı Emile Müslüman oldu

Fransa vatandaşı Emile Zehnder, Elazığ İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Elazığ'da Osman Paşa ve şehitleri anmak için mevlit programı düzenlendi

Elazığ'da 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve 10 askerin şehadetleri anısına İzzetpaşa Camii'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlidi şerif okuma programı düzenlendi.

Şehit annesinden duygulandıran paylaşım

Mardin'in Derik ilçesinde 6 yıl önce yürütülen hendek operasyonlarında şehit olan Elazığlı jandarma uzman çavuş Sezer Aydemir'in annesinin, oğlunun şehadet yıl dönümünde okuduğu şiir dinleyenleri duygulandırdı.

Şehit Uzman Çavuş Faruk Barut, şehadet yıl dönümünde isminin verildiği okulda anıldı

23 Kasım 2017 tarihinde Bingöl-Elazığ karayolunda askeri zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Faruk Barut'un şehadetinin 4'ncü seneyi devriyesinde, isminin verildiği Şehit Faruk Barut Çok Programlı Anadolu Lisesinde anma programı düzenlendi.

Şehit Uzman Çavuş Salgar, şehadetinin 5'inci yıl dönümünde anıldı

Elazığ'da düzenlenen programla şehit Jandarma Uzman Çavuş Muammer Faruk Salgar, şehadetinin 5'inci yıl dönümünde anıldı.

Şehit Fethi Sekin, şehadetinin 4. yılında kabri başında anıldı

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin, şehadetinin 4. yılında memleketi Elazığ'da kabri başında anıldı.