El Yapımı Patlayıcı Haberleri

El Yapımı Patlayıcı Haberleri

Şehit oğlunun fotoğrafını yapmak için rölyef sanatına başladı

Suriye'nin İdlib kentinde 2 yıl önce teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan teğmen Canbert Tatar'ın annesi Suna Tatar, Halk Eğitim Merkezi kursuna gelerek oğlunun fotoğraflarını rölyef baskı yapmaya başladı.

Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan şehit Göl'ün annesine telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı Coşkun Göl'ün annesi Hüsna Göl'ü arayarak görüntülü görüştü.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol’dan Şehidimiz Göl’ün Annesine Telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı hemşehrimiz Coşkun Göl’ün annesi Hüsna Göl ile telefonda görüştü.

Valiler, yaralı askerleri ziyaret etti

Tunceli'de düzenlenen operasyonda el yapımı patlayıcının imhası sırasında infilak etmesi sonucu yaralanarak Elazığ'da tedavi altına alınan askerleri valiler ziyaret etti.

İdlib’de çocukların oynadığı EYP patladı: 3 ölü

Suriye'nin İdlib'e bağlı Salqin kasabasında çocukların oyuncak sandığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 çocuk hayatının kaybetti, 2 sivil de yaralandı.

Terör kurbanı minik Nupelda'nın cenazesi Tunceli'ye gönderildi

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında teröristler tarafından araziye döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu hayatını kaybeden kardeşlerden 4 yaşındaki Nupelda'nın cenazesi hastane morgundan alınarak son yolculuğuna uğurlanmak üzere Tunceli'ye götürüldü.

Tunceli’de 14 sığınak ve barınak imha edildi

Tunceli'de jandarma timleri tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda belirlenen 14 sığınak ve barınak imha edildi. Öte yandan operasyonda 7 kilogram C-4 patlayıcı ile hazırlanmış 2 adet el yapımı patlayıcı ve aralarında fotokapan, infilaklı fitil 52 adet tüp ile 2 adet televizyonun de yer aldığı çok miktarda malzeme ele geçirildi.