Elazığ Emniyet Haberleri

Elazığ Emniyet Haberleri

İl Başkanı Yunus Bal'dan iddialara yanıt 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, ulusal bir yayın organında Milliyetçi Hareket Partisi’nin ismi ile birlikte anılan bir haberde Elazığ Emniyet müdürlüğü ve güvenlik kuvvetleri ile ilgili yakışıksız ve haksız ithamlarda bulunulması ile ilgili açıklama yaptı. 

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne saldırı düzenleyen terörist öldürüldü 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Teröristlerden birinin Elazığ Emniyet Binasına bombalı saldırı gerçekleştiren ‘Demhat Eylül’ kod adlı Hasip Şimşek, olduğu belirtildi.   

Unutmadık, unutmayacağız!

Takvim yaprakları 18 ağustos 2016‘yı saatler 09.16’yı gösterdiğinde şehri yankılanan bir ses duyulmuştu. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik bombalı saldırının sesleri şehrin dört bir etrafında duyulmuştu, o hain terör saldırının üzerinden tam 7 yıl geçti. Bombalı saldırı ile yara alarak hasar gören Elazığ Eski Emniyet müdürlüğü binasının yerine ise o karanlık günün anısına millet bahçesi yapıldı. 

Elazığ Emniyet Müdürü değişti 

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameye göre Elazığ Emniyet Müdürlüğüne polis başmüfettişliği görevini yürüten Adnan Karayel atandı. 

Elazığ emniyetinden 'kadına şiddetle mücadele' çalışması

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına şiddetle mücadele konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Polis ekipleri, hırsızların dadandığı o yerde kuş uçurtmuyor

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Fevzi Çakmak Polis Merkezi ekipleri, hırsızların dadandığı atıl durumdaki eski devlet hastanesi binasında kuş uçurmuyor. Sürekli devriye atan polis ekipleri, aynı zamanda dron ile havadan kontrol sağlıyor.

Elazığ Emniyetinden uyuşturucu operasyonu

Elazığ’da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada, toplamda 3 kilo 731 gram esrar ele geçirilirken 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ Emniyetinden Asayiş Uygulaması

Elazığ'da düzenlenen asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 103 şahıs yakalandı. Şahıslardan 27'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Elazığ'da çeşitli suçlardan aranan 48 şahıs yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce son bir haftada yapılan uygulamalarda 16’sı yoklama kaçağı olmak üzere, toplamda 48 aranan şahıs yakalandı.

14 Kişiye Uyuşturucudan İşlem Yapıldı

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulamalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulamalarda 14 kişiye işlem yapıldı.

Çeşitli Suçlardan Aranan 55 Kişi Yakalandı, 28'i Tutuklandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında 18'i yoklama kaçağı olmak üzere toplam 55 aranan şahıs yakalandı. 28 Şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak ceza evinde gönderildi.

Hazar Gölünde bir genç boğuldu

Elazığ'da serinlemek için göle giren bir genç boğularak hayatını kaybetti. Olay, Sivrice ilcesindeki Hazar Gölünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla pikniğe giden 26 yaşındaki Harun Güncü Sürek Köyü mevkiinde serinlemek için göle girdi. Güncü, bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu farkeden arkadaşları güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine Jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri gönderildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar Güncü'nün cansız bedenine ulaştı. Güncü'nün cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yapıldı. 

Emniyetten uyuşturucu operasyonu

Elazığ Emniyet Müdürülüğü ekipleri uyuşturucu madde ticaretinin yapıldığı belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. 

Uyuşturucu madde kullanan 6 şahsa işlem yapıldı

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulamalarda ayrıca 6 şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Elazığ'da çeşitli konulardan aranan 148 şahıs yakalandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında çeşitli konulardan aranan 148 şahıs yakalandı. Bunlardan 35’i çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak ceza evinde gönderildi. Ayrıca kayıp olarak aranan 7 şahıs da bulunarak yakınlarına teslim edildi.

Narko Rehber Standı açıldı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları her türlü uyuşturucu maddeden koruma, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

18 Kilo 600 gram esrar maddesi ele geçirildi

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında 18 Kilo 600 gram esrar maddesi ele geçirildi. 

Emniyet Müdürü Celal Sel'den Muhtarlara Ziyaret

Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel Mustafapaşa, Kültür, İcadiye, Çarşı ve Sarayatik Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel oldu

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevine Çanakkale Emniyet Müdürü Celal Sel getirildi.