Elazığ Il Başkanı Haberleri

Elazığ Il Başkanı Haberleri

Başkan Özkan: 21 Eylül’de Koruk Köyü’nde buluşalım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, 21 Eylül Cumartesi günü Elazığ’ın Koruk Köyü’nde düzenlenecek toplantıya tüm Elazığlıları davet etti. Toplantıda, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.

MTTB İl Başkanı Doğan’dan Elazığ’daki öğrencilere müjde

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan, Elazığ’daki öğrencilere bir müjde verdi.

Özkan, 2024-2025 yılı eğitim öğretim yılını değerlendirdi

CHP Elazığ İl Başkanı Onur Özkan, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından açıklamalarda bulunarak, Ak Parti’nin 22 yıllık iktidarlık sürecinde eğitim sistemini bilerek ve isteyerek siyasallaştırdığını söyledi.

Başkan Özkan: Bugün 9 Eylül, halkın partisi 101 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Onur Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi 101. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.

Ertan’dan, THY kararına sert tepki!

Türk Hava Yolları Elazığ Şube Müdürlüğü’nün Muş’a bağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, kararın Elâzığ’a bir haksızlık olduğunu ve geri adım atılması gerektiğini söyledi.

MTTB Elazığ İl Başkanlığı’na Furkan Doğan Getirildi

Milli Türk Talebe Birliği, Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan oldu.

YRP İl Başkanı Karakuş yeni yönetimini oluşturdu

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş yeni il yönetim kurulunu oluşturdu.

Başkan Kavaklı, muhtar ve vatandaşları dinledi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı beraberindeki heyetle, Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç, Kırklar Mahalle Muhtarı Mehmet Ayan, Ulukent Mahalle Muhtarı Mustafa Taş'ı ve Çatalçeşme Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Bu mahallelerde vatandaşların karşılaştığı sorunları yerinde dinlenildi ve tespitlerde bulunuldu. Yasin Kavaklı yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Özçelik’ten sert tepki!

TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı Osman ÖZÇELİK, yaptığı açıklama ile Alacakaya’da Eti Krom’da çalışan emekçilere hakaret eden, azarlayan firma sahibine sert tepki gösterdi.

Başkan Kavaklı’dan, eylem yapan işçilere destek

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Alacakaya’da eylem yapan maden işçilerine destek vererek işletme sahibi Ali Rıza Yıldırım’ın işçilere yönelik söylemlerini kınadı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı belli oldu

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevine Erhun Karakuş atandı.

Şimşek, kamu tasarruf tedbirleri paketini değerlendirdi

Büro Memur-Sen Elazığ İl Başkanı Zülküf Şimşek, kamuda uygulanmaya başlanan tasarruf tedbirlerini eleştirerek kamu görevlilerinin kazanılmış haklarını savunmayı sürdüreceklerini söyledi.

Ertan: Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan Suriye’de Türk vatandaşlara ve araçlara yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaparak kınadığını dile getirdi.

Başkan Özkan: Emekliler lütuf değil, hakkını istiyor

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 81 İl de eş zamanlı düzenlenecek olan "Büyük Emekli Mitingi" ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşar, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile bir araya geldi

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile bir araya gelerek Türkiye ve Elazığ gündemine dair bir görüşme gerçekleştirdi.

Başarılı İsim YRP'nin başına mı geliyor!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş'in görevden alınmasının ardından yeni il başkanı nın kim olacağı şimdiden merak konusu olurken parti içinden uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten başarılı iş insanı Abdullah Çınar'ın İl Başkanı olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı..

Yeniden Refah Partisi Başkanlığına tanıdık isim mi geliyor!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in görevden alınması sonrası yeni il başkanı kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş görevinden alındı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, görevinden alındı.

Yıldırım, Sevgi Evlerinde kalan çocukların bayramını kutladı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

Başkan Yıldırım: Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir” dedi.

Başkan Ateş: Sonuçlar, YRP’nin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İl Başkanı Yunus Bal'dan iddialara yanıt 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, ulusal bir yayın organında Milliyetçi Hareket Partisi’nin ismi ile birlikte anılan bir haberde Elazığ Emniyet müdürlüğü ve güvenlik kuvvetleri ile ilgili yakışıksız ve haksız ithamlarda bulunulması ile ilgili açıklama yaptı. 

MHP Adayı Aygen Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, esnaf ve sanayi sitesi ziyaret programı gerçekleştirdi. Elazığ'da esnafın nabzını tutan Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte yerel iş insanları ve sanatkarların görüş ve önerilerini dinledi.

MHP Heyetinden Bingöllüler Derneğine önemli ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ teşkilatı, yoğun bir tempoda saha çalışmalarına devam ediyor. MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, beraberinde MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Bingöllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Heyetinden Palu Der’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (PALU-DER) ziyaret etti.

Aygen: Hedefimiz, üretken belediyecilik

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Türk Ocakları Elazığ Şubesini ziyaret etti.

Elazığ’a 140 Milyon ödenek! 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ'da cezaevlerine toplamda 140 milyon ödenek ayrıldığını duyurarak, Palu Adliyesi’nin de 2024 yılı yatırım programına alındığını söyledi. 

İl Başkanı Özkan: Bu konuda asla taviz vermeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, önemli açıklamalarda bulunu.

Sahaya ‘Duran’ damgası! Elazığ'da CHP'ye yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran seçim çalışmalarını sürdürüyor.

HÜDA PAR yerel seçim kararını açıkladı

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı partilerinin yerel seçimlerle ilgili aldığı karara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.