Elazığ Il Başkanlığı Haberleri

Elazığ Il Başkanlığı Haberleri

Ülkü Ocakları darbenin yıldönümünde mevlit düzenledi

Ülkü Ocakları Elâzığ İl Başkanlığı 12 Eylül 1980 Darbesi’nin 44. Yıldönümünde hayatını kaybedenler için mevlit düzenledi.

MTTB Elazığ İl Başkanlığı’na Furkan Doğan Getirildi

Milli Türk Talebe Birliği, Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan oldu.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı belli oldu

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevine Erhun Karakuş atandı.

Keleş: Hemşehrilerimizin sevgisi hizmet azmimizi artırıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ İl Başkanlığı’nda düzenlenen "Hemşehrilerimiz ile Buluşma" programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ömer Ateş: Hiçbir başarı cezasız kalmaz!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevinden alınan Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “Hiçbir Başarı Cezasız Kalmaz” dedi.

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı basına yansıyan İlçe ve Belde adaylarının isimlerini yalanladı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Elazığ basını tarafından kamuoyu ile paylaşılan Ak Parti Belde ve İlçe başkan adaylarının isimlerinin net olmadığını açıkladı…

Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti…

Yeniden Refah Partisi 6 adayını daha açıkladı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı 2023 yılının son İl Divan Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yetki aldı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Başkan Yıldırım ziyarette AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın yeni yönetim Kurulunu oluşturmak için yetki aldı. 

Saadet Partisinden İsrail’e suç duyurusu 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı ve Elâzığ’da faaliyetlerini sürdüren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları İsrailli yetkililer ile ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Ülkü Ocaklarından yazılım eğitimi 

Ülkü Ocakları Elazığ il başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programında hızlı okuma yazılımı ve uzaktan eğitim yazılımı anlatıldı. 

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’ndan Milletvekili Erol’a cevap 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un, AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın etkinliğine il bürokratlarının katılması ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Milletvekili Erol’a iddialarının üzerine cevap verdi. 

Genel Başkan Yıldırım, Elazığ il başkanlığı ile bir araya geldi 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı'nda teşkilat mensupları ile buluştu. 

CHP İl Başkanı Duran, güven tazeledi 

CHP Elazığ İl Başkanlığı’nın 38. Olağan İl Kongresinde Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran güven tazeledi. 

YRP, Pertek Köprüsü için kanun teklifi vermeye hazırlanıyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il başkanlığı, Elazığ’ın en önemli problemlerinden olan Pertek Köprüsü’nün yapımını meclise taşımaya hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “22 yıldan beri söz verildiği halde yapılamayan Pertek Köprüsünün yapılacağına dair açıklamalar kamuoyunda karşılık bulmamıştır” dedi. 

Elazığ’da Türbep Emekli Platformu kuruldu

Ülkemizde önemli bir sayıya ulaşan ve maaşlarının yetersizliği ile sık sık gündem gelen emeklilerle ilgili çalışma yapmak amacıyla merkezi Ankara olan Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu’nun  (TÜRBEP) Elazığ İl Başkanlığına İhsan Küçük atandı.

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti

MHP Elazığ İl Başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti 

MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti. Halk buluşmasına MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı. 

AK Parti teşkilatı eğitim toplantısında buluştu

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen teşkilat içi eğitim toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığından Elazığ Stadyumu açıklaması

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından Elazığ’da yeni yapılan stadyumun ismiyle ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Elazığ Stadyumunun isminin yeni sezonda Elazığ Atatürk Stadyumu olması konusunda girişimlere başlanmıştır” denildi. 

23 HEDEF VE PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı koordinasyonunda 14 Mayıs sonrası TBMM çatısı altında Elazığ’ın sosyo-kültürel ve ekonomik gelişme ve kalkınmasını hedefleyen 23 hedef ve projenin lansmanı gerçekleştirildi. MHP Milletvekili adayları hazırlanan görsel sunu eşliğinde projelerin detaylarını katılımcılarla paylaştılar. MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver, bir halk sözleşmesi mantığı ile hazırlanan hedeflerle şehrin gelecek yüz yılının şekilleneceği dile getirildi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı’dan Milletvekili Erol’a destek ziyareti

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ ziyaretinde, CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Milletvekili Gürsel Erol'u ziyaret ederek, seçim sürecinde gösterdiği başarılı çalışmaları takdir etti. İki siyasi isim, CHP Elazığ İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı iftar programı düzenledi 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın organizesinde milletvekilleri ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla iftar yemeği programı düzenlendi. Yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

HÜDA PAR’dan eleştirilere yönelik açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da partiye yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu. 

HÜDA PAR’dan eleştirilere yönelik açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da partiye yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu. 

YRP İl Divan Toplantısı gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığının Ocak ayı il divan toplantısı gerçekleştirildi. Gündemde 14 Mayıs seçimlerinin yer aldığı toplantıda partiye katılım sağlayan yeni üyelere rozetleri takıldı.

Bahçeci’ye yeni görev

Geçtiğimiz aylarda yapılan olağan genel kurul sonucu Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı seçilen Mustafa Bahçeci, bu göreviyle birlikte Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevine atandı.

Yeni Sendika'nın Elazığ İl Başkanı Polat oldu

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika) Elazığ İl Başkanlığına Kuddusi Polat atandı.

Elazığ TÜFAD'da yeni başkan Ercan Gür

Mevcut başkan Münir Yılmaz'ın vefatı nedeniyle boş kalan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Elazığ İl Başkanlığı görevine Prof. Dr. Ercan Gür getirildi.