Elazığ Milletvekili Haberleri

Elazığ Milletvekili Haberleri

Erol: AKP iktidarı 22 yılda Elazığ’da kamuya ait onlarca tesisi özelleştirdi!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, AKP iktidarı 22 yılda Elâzığ’da kamuya ait onlarca özelleştirdi.

Milletvekili Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Nazırlı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Uluova Sulama Projesi’nin tamamlanması ve ovaya su verilmesi için ödenek talep etti.

Milletvekili Keleş’ten Karakoçan Ziyareti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Karakoçan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Işıkver'den, teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Gözde Işıkver'in evlatları Kerem, Eren ve Kağan, düzenlenen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Milletvekili Açıkkapı: Elazığ’a 20 yılda yapılan yatırımları açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ’da gerçekleştirilen enerji yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıkkapı: Elazığ’ımız her geçen gün daha da gelişiyor

Elazığ’da çevre, konut, kentsel dönüşüm ve altyapı alanlarında yapılan yatırımlar üzerine konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Yapılan yatırımlar ve projelerle şehrimiz geleceğe güvenle bakıyor” dedi.

THY Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim’de Elazığ’da yapılacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim perşembe günü Elâzığ’da yapılacak. Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın öncülüğünde gerçekleşecek toplantıyla Elâzığ’ın kültür, turizm ve gastronomisinin dünyaya tanıtılması amaçlanıyor.

Açıkkapı, Arıcak ve bölgedeki çalışmaları inceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ilçe ziyaretleri kapsamında Arıcak ilçesi, çevresinde bir dizi gezi ve temasta bulundu.

Keleş ve Şerifoğulları yaralı askeri ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan askeri ziyaret etti.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban’da

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Keban ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Keleş: Çocuklarımız için modern okullar inşa ediliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş deprem sonrası Elazığ’da 45 okulun yapımının tamamlandığını ve 14 okulun yapımının sürdüğünü söyledi.

Erol: Fındığa uygulanan alan bazlı destek kayısı ve üzüme de uygulanmalı

Tarım politikaları üzerine konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Fındık üreticilerimize uygulanan alan bazlı destek modeli, Elazığ’daki üzüm ve kayısı üreticilerimiz için de devreye sokulmalıdır” dedi.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sürsürü ve Abdullahpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, Kovancılar’da

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Kovancılar ilçesinde temaslarda bulundu.

Işıkver’den, taraftar gruplarına destek

Elazığspor’un 5 ayrı taraftar grubuna maddi destekte bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “Her şey Elazığspor’un başarılı olması için” dedi.

Milletvekili Erol’dan, Ak Parti milletvekillerine eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Milletvekillerinin paylaşımları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Milletvekillerinin kamu kurumlarının rutin çalışmalarını siyaset malzemesi haline getirdiklerini söyledi.

Açıkkapı: Kentsel dönüşüm kampanyaları için görüşmelerimiz sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı TBMM’de düzenlediği basın açıklamasında Elâzığ’da da kentsel dönüşüm ve yarısı bizden kampanyalarının uygulanması için görüşmelere devam ettiklerini söyledi.

DSİ’den iddialara cevap!

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un konut tahsisi ile ilgili açıklamasının ardından kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir duyuru yayımladı.

Keleş: Konutlar yakında teslim edilecek

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sivrice, Baskil Palu, Alacakaya Ve Arıcak ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Sivrice ve Baskil ilçelerinde konutların eylül ayı sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Erol: THY derhal bu yanlıştan dönmeli

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, THY Elazığ İl Müdürlüğü’nün Muş THY İl Müdürlüğü’ne bağlanmasına yönelik açıklamalarda bulunarak; “THY derhal bu yanlıştan dönmeli” dedi.

Keleş ve Can’dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

Milletvekili Erol'dan sığınmacı çıkışı!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol sığınmacı ve düzensiz göç sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Keleş: Sivrice, Palu ve Yurtbaşı sahaları aydınlatıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice, Palu ve Yurtbaşı Sahalarının aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Yeni sistem LED projektörlerle donatılan sahalar, artık daha verimli ve daha tasarruflu bir şekilde kullanılacak.

Işıkver: Yarısı bizden kampanyası Elazığ için elzemdir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından İstanbul'a özel olarak açıklanan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Elazığ'da da uygulanmasının şart olduğunu ifade ederek “Bu şartlar sağlanmazsa yüzyıllık yerleşim yerleri olan 18 mahallemiz enkaz yığını olarak kalmaya devam edecektir” dedi.

Keleş: Etnografya Müzesi yılsonunda faaliyete geçecek

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ Arkeoloji Ve Etnografya Müzesinin taşınacağı Harput Mekteb-İ İdad-İ Binası’nda incelemede bulundu. Erol Keleş; tarihi binanın yılsonuna Arkeoloji Ve Etnografya Müzesi olarak faaliyete geçmesini planladıklarını söyledi.

Milletvekili Keleş, Ağın’da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Ağın’da vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş, daha sonrasında TOKİ tarafından Ağın’da yapımı devam eden konut alanlarında incelemelerde bulundu.

Erol: Fetö'nün arkasındaki siyasi irade açığa çıkarılmalıdır

Terörle ve Terörizmle Mücadele ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Terörle mücadele bir devlet politikası haline getirilmelidir” dedi.

Erol: Elazığ’da da uygulanmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul’da başlayacak olan “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden” desteğinin Elâzığ’da da TOKİ marifeti ile uygulanması gerektiğini söyledi

Milletvekili Işıkver, hayırda yarışanlar kervanında

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın organize ettiği sünnet şöleninde sünnet çocuklarını sevindirdi.