Elazığ Stk Platformu Haberleri

Elazığ Stk Platformu Haberleri

Aslan: Köylü pazarları yeniden canlandırılmalı

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Erol Aslan, vatandaşların ucuz ve sürdürülebilir gıdaya ulaşabilmesi için köylü pazarlarının yeniden canlandırılması gerektiğini söyledi.

Ses Elazığ Sivil Toplum Bülteni çıkarılacak

Elazığ STK platformu çalışma grubu toplantısı düzenlendi. Toplantıda STK Platformu olarak basın bülteni çıkarılması ve basın bülteninin dağıtım organizasyonu görüşüldü.

Elazığ STK Platformu dönem sözcüsü belli oldu 

Elazığ STK Platformu yeni yönetiminin seçimleri bugün gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerde Elazığ STK Platformunun 6 kişilik çalışma grubu belirlendi. 

Elazığ STK Platformu komisyonları belirlendi 

Elazığ STK Platformu çalışma grubu çalışma grubu komisyonları yapılan toplantının ardından belirlendi. 

STK Platformu, Vali Toraman ile bir araya geldi 

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu şehirdeki sorunların tespiti ve yetkililere aktarılması noktasında çalışmalarına devam ediyor. 

Elazığ STK Platformu dönem sözcüsü belli oldu 

Elazığ STK Platformu’nun dönem sözcüsü belli oldu. Geçtiğimiz gün yapılan seçimlerin ardından 5 kişilik çalışma grubu belirlenmişti. Çalışma grubu bugün yaptığı seçimlerde Elazığ STK Platformu Dönem Sözcülüğü’ne Heybet Öztekkeli’yi seçti. 

Elazığ STK Platformu istişare toplantısı yapıldı

Elazığ STK Platformu Aralık Ayı İstişare Toplantısı yapıldı.

STK Platformundan 11 Maddelik Deklarasyon

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Elazığ'da tarımsal faaliyetlerin bir adım öteye taşınması adına 11 maddelik deklarasyon yayınladı.