Elazığ Şubesi Haberleri

Elazığ Şubesi Haberleri

Gür, yeniden başkanlığa seçildi

Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şubesi 14. olağan kongresi gerçekleşti. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Vedat Gür, yeninden başkan oldu.

Dost Meclisi’nin konuğu Milletvekili Keleş oldu

Müsiad Elazığ Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi Toplantısının konuğu AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş oldu.

Türkoğlu, MÜSİAD Dost Meclisi’nin konuğu oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi, Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu’nun konuk olduğu dost meclisi toplantısı düzenledi

Gazze’ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde KADEM Elazığ Temsilciliği ve Kızılay Elazığ Şubesi işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gazze için yardım kampanyası başlatıldı.

Türk Eğitim Sen’den yeni bir kütüphane daha

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Arıcak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kütüphane açtı

Sağlık Sen’den Hemşire, Ebeler ve Anneler Günü programı

Sağlık Sen Elazığ Şubesi Hemşire, Ebeler Ve Anneler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi.

Gürkan: Nitelikli elemanlar ile sektörlerimize önemli katkı sunacağız

Elazığ’da meslek liselerinin ara elaman yetiştirilmesi ile ilgili toplantı düzenlendi. MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit katıldı.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden anlamlı destek

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencileri 3 Akülü Sandalye alarak Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi’ne teslim etti. Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat Fakülteyi ziyaret ederek öğrencilere teşekkür etti.

Elazığ’da Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

 Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şubesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde hizmet içi eğitim düzenledi. 

Cihannüma’dan vefa programı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü dolayısı ile Cihannuma Derneği Elazığ Şubesi “Erbakan Hocamızı Anma Ve Kadim Dostlar Buluşması” Programı düzenledi.

Gamze Cizreli, başarı öyküsünü anlattı 

Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programda Akademisyen Yazar Gamze Cizreli, “Başarı Öyküsünü” anlattı. 

Emekliler düşük zammı protesto etti

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şubesi, emeklilere yapılan düşük zamları protesto etti.

Aygen: Hedefimiz, üretken belediyecilik

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Türk Ocakları Elazığ Şubesini ziyaret etti.

Elazığ'da Deprem Paneli düzenlenecek

Yerel Yayıncılar Birliği Derneği Elazığ Şubesi tarafından, ilimizde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depreminin 4. yıldönümünde 'Deprem Riskiyle Yüzleşmek: Bilinçli Toplum, Güvenli Gelecek ' konulu panel düzenlenecek.

Başkan Şerifoğulları, Hizmet İş Sendikası ile bir araya geldi

Elazığ’daki yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bu kez beraberindeki heyet ile birlikte Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

Gündemimiz Kudüs konulu sempozyum düzenlendi

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi tarafından, “Gündemimiz Kudüs “ konulu sempozyum düzenlendi.

Orman Mühendisleri Odası Elazığ Şubesi 17. Dönem Genel Kurulu Yapıldı

Orman Mühendisleri Odası Elazığ Şubesi 17. Dönem Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda başkanlık için 6 aday yarışırken oylama işlemi yarın yapılacak.

Elazığ’da emekli öğretmenlere vefa gecesi

Mesleğe yıllarını veren ve emekli olan öğretmenler için Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından vefa gecesi düzenlendi.

Türk Ocakları Hars Heyeti yıl sonu toplantısını gerçekleştirdi 

Türk Ocakları Elazığ Şubesi, Hars Heyeti yıl sonu dönem toplantısını yaptı. Prof. Dr. Esma Şimşek’in başkan seçildiği toplantıda 2023 yılı faaliyetleri görüşüldü. 

Dost Meclisinin Konuğu, Pıhtılı oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin düzenlemiş olduğu, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu İl AFAD Müdürü Osman Pıhtılı oldu.

İHH Elazığ Şubesinden Hakikate Yolculuk konferansı 

Teksaslı Yazar Najla Kepler, “Teksas’tan Hakikate Yolculuk” adlı konferans ile Elazığlılarla buluştu. 

7. İl Eğitim Şurası düzenlendi

Fırat Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve STK’ların iş birliği ile ÖĞ-DER Elazığ Şubesi tarafından 7. İl Eğitim Şurası düzenlendi.

ASKON 15. Ekonomi değerlendirme toplantısı Elazığ’da yapıldı 

ASKON 15. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı, ASKON Elazığ Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıda ülke ve Elâzığ ekonomisinde yaşanan gelişmeler ele alındı. 

İHH’dan ‘Dürüstlük Manavı’ Etkinliği

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği ve Millî Eğitim Bakanlığı arasında yapılan değerler eğitimi protokolü kapsamında Elazığ Çaba İlkokulu'nda değerler eğitimini içeren "Dürüstlük Manavı" etkinliği yapıldı.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Atatürk Filmini izledi 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Cumhuriyetin 100. Yılı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan "ATATÜRK" filmini sendika üyeleri ve aileleriyle birlikte sinemada izledi. 

ASRİAD Yönetimi, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi 

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi Başkanlığı görevine getirilen Erkan Demir, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.  

Dost Meclisi Toplantısının konuğu Akif Aslan oldu 

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu hafta ki konuğu Akif Aslan oldu. 

Mavi Kapaklar umut oldu 

Koç İlkokulu öğrencileri, yürüme engelli olan ve tekerlekli sandalyesi bulunmayanlara umut oldu. Öğrenciler, başlattıkları kampanya ile topladıkları mavi kapakları, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesine teslim etti. 

TÜMKİAD Elazığ Şubesi’nden örnek davranış 

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Elazığ Şube Başkanı Osman Özçelik, Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla bir etkinlik düzenleyerek sevgi evlerinde yaşayan çocukların kışlık ihtiyaçlarını karşıladı. 

Bayar: Diyanet işleri başkanlığımız tartışmalardan uzak tutulmalı 

Türk Diyanet Vakıf Sen Elazığ Şubesi Başkanı Nusret Bayar, din görevlilerin şevkini artıracak ortamların oluşturulması gerektiğini söyledi.